💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 749
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 855
И пак Силвия тотално неадекватна на съвета, според промото. Щом и Ралица се ядоса, смятайте за какво иде реч.

# 856
Всеки може да се провали на физическата част, обаче не всеки може да се провали така, както Силвия, Стан и Крамарска в социалната част на играта. Joy Маги и тя е същата, но понеже не може да говори много свързано български и не я снимат толкова много. Иначе гаранция щеше да сътвори и тя някакви грандиозни стратегически ходове. Joy

И не ме разбирайте погрешно, не харесвам Викита и Полита, ама поне по графа на стратегия не са се излагали. Виктория много точно го обясни, не става така да почнеш да говориш гръмко без да си го обсъдил и накрая пък и да вземеш да се отметнеш и да ревнеш. Или играеш с коалицията, независимо слаби/силни, или си пазиш “гордостта” (по мое мнение в такъв тип предавания няма гордост и държане на дума). А Поли поне си мълчи, тя рядко се включва, безгласна буква.

# 857
Не, вие сте в грешка, хубаво ще е да сверявате преди да правите такива лъжливи изявления, ако не помните. Един пример е на брега на отчаянието, когато точно Калоян извика Виктория да й търси сметка защо играе със Силвия, след като не се разбирали, и да й предлага да играе с мъжете за пореден път.
Ами, не съм аз в грешка. Моля върнете си епизода и ми кажете как по-точно разбрахте, че Калоян е извикал Виктория? Първите думи в монтажа са "Кала, много извинявай" което навежда на мисълта, че точно Виктория е привикала Калоян, за да обясни защо го е номинирала. Това беше по-скоро приятелски разговор, а не разговор за коалиции. Това е ако тръгнем да гадаем разбира се, но няма смисъл, защото не знаем на 100%. Така, че аз съм сигурен като пиша нещо, иначе мерси за съвета.

Видяхме го Калоян какъв стратег е когато бяха двамата с Гешев, не знам защо се опитвате да кажете на черното бяло, но не сте прав/а. Калоян далеч не го привличат стратегиите и изобщо не му се отдават. Той си каза още от началото, че за него е важно мъжете да бъдат запазени, за да са конкурентоспособни и точно така гласува всеки път.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 23:08 от Иван С. 659770

# 858
Кой е вторият, който отива на елиминация? Пропуснах края.

# 859
Моля оценете епизод 54 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 860
  • Stockholm
Надяваме се дз е Виктория, но... Утре ще дадат съвета.

# 861
Утре ще разберем, надявам се да е Виктория

# 862
Скрит текст:
Всеки може да се провали на физическата част, обаче не всеки може да се провали така, както Силвия, Стан и Крамарска в социалната част на играта. Joy Маги и тя е същата, но понеже не може да говори много свързано български и не я снимат толкова много. Иначе гаранция щеше да сътвори и тя някакви грандиозни стратегически ходове. Joy

И не ме разбирайте погрешно, не харесвам Викита и Полита, ама поне по графа на стратегия не са се излагали. Виктория много точно го обясни, не става така да почнеш да говориш гръмко без да си го обсъдил и накрая пък и да вземеш да се отметнеш и да ревнеш. Или играеш с коалицията, независимо слаби/силни, или си пазиш “гордостта” (по мое мнение в такъв тип предавания няма гордост и държане на дума). А Поли поне си мълчи, тя рядко се включва, безгласна буква.

Добрата социална игра предполага да си тарикат в живота. Еми, има хора, които не са такива - затова и не им се получава. Щъркела отдавна е направила доста компромиси с себе си за крехката си възраст, затова смята, че и е добре в тоя аспект на играта.

# 863
  • софия
Абе стабилна е Виктория в социалната игра.
Доста висока е за жена и повечето елементи в ИВ са проблем за нея.
Плуването и е супер и ако я биваше повече на тежести, щеше да съвсем пълноценен играч според мен.
Сега на арената малко на Дани Викинга го докарва.
Ох или на Цецо с4 Joy
Ама като се сетя само за Братоев и Викито рязко ми се вдига в класацията Joy
За коалиция и социална игра ми е в челните редици Grinning

Сюжета с женската коалиция ми хареса на мен. Но и Силвия и Анджи ще и оберат негативите. Те и двете не стават за такава игра.
Да, точно както и Крамарска не ставаше. Hands V
Но нито Вики, нито Поли са им виновни.
Да бяха питали Жени Джаферович какво коства игра в женска коалиция. Joy
Но и двете са твърде откровени и праволинейни, за да могат да излязат без щети от такава ситуация. Абе железни войници.  
Edit: малко лирично отклонение от епизода:
- много силни синхрони имаше Силвето в предния епизод. Казваха много и за нея самата( много искрена беше), но и за играта "отвътре" и нямам съмнение колко много са засилили редакторските намеси този сезон (и не само от нейните синхрони се вижда това). Помня Силвето от Сървайвър като младата откачалка с мотора, но беше толкова отдавна, че детайлите ми се губят. Впечатленията ми от нея са от ИВ сега и аз я харесвам много. С всичките и слабости.  И много се радвам, че всъщност показа нещо съвсем различно от визитката. (Леле, визитката и беше покъртително зле).

Е, утре като постъпят "правилно" ще се отърват от едно слабо звено. В понеделник очаквам да натопят червените на блатото.
Зелените, вече отново станали Силни Joy , ще показват на Борисенко отляво или отдясно е хладилника.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 01:01 от freespirit

# 864
Хареса ми епизода, и особено часта с зелените жени. Най-накрая да си го кажат в прав текст.

Силвия не знам тази жена какво й се случи, нищо общо със Силвия в първите епизоди.Явно добре се е криела на солидна,добре ориентирана жена участник и сега е просто една развалина с нейните си диагнози,която вече не искам да гледам.
И сега,не ми контрирайте,че е такава,защото била гладна. Smile

# 865
За спането:
На резиденцията се спи най-малко, от 2 до 4 часа. На стопанството малко повече.

Това няма как да го повярвам. 2 часа?!? Абсурдно звучи. Това означава, че някой трябва да стои да им снима синхрони до 4 сутринта например и в 6 вече да са на масата за закуска!
И за 4 часа не го вярвам дори.

Мога да приема, че в някои дни (капитанска, когато чакат до късно да се приберат играчите), последният на който му снимат синхрон за вечерта в спал 5-6 часа. Но другите 100% са си легнали отдавна и всеки друг ден си наваксват.

Ясно е, че се преувеличава, особено от бивши играчи.

Изобщо не се преувеличава. Даже на мен ми казаха с кои редактори е ок да работя, за да ме пускат да спя. Будят ги даже посреднощ.

Ама много обичате да давате големи заключения, без дори да сте ходили на кастинг.

# 866
Ех, големи хвалби от ПР (Димо) за ПР- то не бяха олимпиади, не бяха най- силни играчи само в ИВ, много ги е страх явно от конкурентното "задгранично" предаване...само дето една част от силните играчи ги похабиха и им източиха силите по блата, плажове и без храна, само заради сеира...Rage
Но браво на Добрин и на Калоян, признавам и на Мартин доброто представяне, макар, че него не го харесвам от началото. Това, което обаче винаги ме впечатлява при тях с Добрин е, как се сещат и изпипват някакви малки неща, които обаче им печелят време и усилия- като издърпването с въжето на "лодката" от Добри...или как си подреди отделните части като хирург инструментите в играта за руля, и т.н....Но възхваляването на Мартин и от Димо, и от Ралица всеки ден малко ми идва в повече...Още помня как Ралица няколко пъти набиваше канчето на Момчил в С5 и го обявяваше за шмекер. В този сезон шмекери няма, обаче е пълно с адаптивни силни състезатели....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 867
  • Sunshine state
Направо да дават чека на Борисенко и да се приключва. Трябваше да е в основната игра, а не да гние на блатото. Синхроните му са топ и някак чистосърдечен и забавен човек ми се вижда. Дано добута до финал.
Мартин и Добри като някои босове на мафията се изживяват и все повече ми опротивяват, ако това изобщо е възможно.

# 868
Ревливо начало на епизода.

Гръмка изцепка на Димо:
-- Битката ще е от исторически мащаб!

Викито отново забели риъргарда.

Червените плуват по маратонки, даже Станчовите били като плавници.

Мартин показа наченки на правилни команди при гребането (да не се самоцитирам какво писах за предишната гребна битка)

Силвия не показа такива, продължи с безумното "раз-два, нямате синхрон".

Ралица абсолютно се придържа към описанието което ѝ направих миналия път "размазаха ви",   "защо загубихте"...

# 869
Аз заспах по някое време, голяма скука е този сезон. Разбирам, че днес ще покажат кой е вторият номиниран. Имам си вече любимец на сезона - Борисенко.

Общи условия

Активация на акаунт