💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 633
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 750
Калоян - 18
Виктория - 14
Силвия - 9
Станислав - 7
Малвина - 6
Мартин - 4
Гешев - 4
Маги - 4
Анджела - 4
Борисенко - 3
Пелипенко - 3
Микяй - 2
Добрин - 2
Десислава - 1
Павел - 0
Раду - 0
Синхроните за епизода с малко закъснение.

# 751
В първите сезони даваха как прекарват вечерите, какви забавления си правят, танци, песни, скандали. Сега няма нищо от това. В първи сезон печелеха и разходки, награди. Наско и бутилката уиски/ром. Беше забавно.
Та, в този ред на мисли, не се знае кой колко говори и какъв характер е. Например за Димитър казват, бил душата на компанията. Ами ние как да знаем. Каквото дават, това виждаме. Повече кахърно и излишно.

Довечера ми е все тая кой ще бие.
Обаче, в понеделник искам Борисенко на резиденция. Станал е тапициран скелет.

# 752
  • София
БгЛюбо:
От миналите сезони. Така се процедира във фаза 2 при вече един номиниран от племето.

За спането:
На резиденцията се спи най-малко, от 2 до 4 часа. На стопанството малко повече.
На блатото и особено сега в изолатора могат да спят и по цял ден, няма кой да ги закача. Това е имала предвид Миряна. Тя го каза само и конкретно за блатото и особено натърти за изолатора. Спят да пестят енергия и да минава по-бързо времето.

# 753
Един текст на Димитър Калбуров от ФБ 😂
"Следващият сезон в Игри на Волята:
„Така, плувате осем километра до понтона с 45 килограмова жилетка на гръб. Там с голи ръце чупите прозорец на десет абсолютно равни по големина части. После плувате под вода осемте километра с едно от парчетата. Щом се върнете на брега, слагате зимни ръкавици и обслужвате ръчен часовник без инструменти. Плувате още девет пъти до понтона за останалите парчета стъкло и всеки път ви чакат по-дебели ръкавици и по-малък часовник. Когато съберете всички парчета стъкло, ги сглобявате отново в едно цяло и с негова помощ копаете на плажа басейн с олимпийски размери. Щом приключите, започвате да пълните басейна догоре с капачка от спонсора ни мастика Пещера. Дъното на капачката е продупчено. Щом го напълните, трябва да изтичате сто спринта по повърхността на водата. За всяко потъване започвате цялото трасе наново. На финала ви очаква компютър, чийто Уиндоус трябва да преинсталирате. Пъзел елементът е, че сами трябва да отгатнете CD-Key-a. Победителят ще спечели девет джанки. Екшън!“

Като преди битката сте провели сух пост (без храна и вода) в продължение на 2-3 денонощия. Това ще направи наградата от девет джанки още по-сладка.

# 754
Никак не ми харесват тия блата  и изолатори и да се дава шанс на някои да отидат там, а други директно да си ходят / Каролев и Светлин, ужасно несправедливо беше тогава/.

# 755
За спането:
На резиденцията се спи най-малко, от 2 до 4 часа. На стопанството малко повече.

Това няма как да го повярвам. 2 часа?!? Абсурдно звучи. Това означава, че някой трябва да стои да им снима синхрони до 4 сутринта например и в 6 вече да са на масата за закуска!
И за 4 часа не го вярвам дори.

Мога да приема, че в някои дни (капитанска, когато чакат до късно да се приберат играчите), последният на който му снимат синхрон за вечерта в спал 5-6 часа. Но другите 100% са си легнали отдавна и всеки друг ден си наваксват.

Ясно е, че се преувеличава, особено от бивши играчи.

# 756
Нямам нищо против женската коалиция. Не са приятни като стил на игра, но успешно се придвижват напред. Обаче да бяха всички като Виктория. А тук имаме Силвия и Анджи, което искат хем да се движат сигурно напред с коалицията, хем да са големите войни победители и всички да ги хвалят. Еми не става така. Вземаш решение и стоиш зад него. Абсолютен резил беше съвета им снощи. Силвия се срина надолу. Сега нито е силен играч на арената, нито социално в очите на зрителите. Писна ми от ревовете им с Анджела. И четирите станаха жалки с обещанията да си понесат последствията

Тя Силвия удари дъното вчера и дори сама си призна, че не знае какво и как да прави и да говори, но тя кога пък е играла силно социално??? То с просто око се вижда че няма качества на лидер.
Така като се замисля това и е 3-4 емоционален срив. Тотална неадекватност. Много точни разсъждения на Калоян и Виктория, а най-достойно и адекватно гласува Пелипенко предвид всичко изговорено на арената и стопанството.

# 757
Силвия си направи ритуално харакири вчера. Права е и Виктория, и Анджела, че не се правят такива изявления необмислено пред съотборниците, еле пък на арената пред опоненти и водещите. И после на съвета да се дъниш като поредната кифладжийка и да не си спазваш дадената дума. И после да ревеш като Анджела, която е първата, която направи същото и се издъни на съвета по идентичен начин.
Аз не мога да разбера като има женска коалиция и идеята е повече жени да отидат напред, защо не дадоха същия шанс и на Деси - да не би тя да е по-малко жена от тях или пък по-слаба. Да не говорим малоумните доводи, с които я номинираха Вики, Анджи, да не говорим за гласа на Силвия, която я номинира, защото била обидила Анджи и Виктория. А Деси просто се защитаваше от нападките на тези двете. Отделно, но не маловажно - една от двете женски точки в битката беше нейна.
Снощи до последно стисках палци на Зелените, но днес ми се иска те да паднат отново и да отива недоразумението Виктория на елиминация. И, ако има как да не я виждаме на Изолатора, много ще се радвам. Прекалено много се задържа и е ред да хваща пътя.

# 758
  • Sunshine state
Аз съм разочарована от Силвия, смятах, че ще е голям стратег и ще ги върти яко, а то... Ревове и обърканост.
Щом една слабачка като Виктория й държи такъв тон, смятайте. Ами очаквах повече проява на характер от нея.

# 759
  • Буркина Фасо
Аз не мога да разбера като има женска коалиция и идеята е повече жени да отидат напред, защо не дадоха същия шанс и на Деси - да не би тя да е по-малко жена от тях или пък по-слаба. Да не говорим малоумните доводи, с които я номинираха Вики, Анджи, да не говорим за гласа на Силвия, която я номинира, защото била обидила Анджи и Виктория. А Деси просто се защитаваше от нападките на тези двете. Отделно, но не маловажно - една от двете женски точки в битката беше нейна.
то по тази логика въобще не трябва да гонят жени. направо на финала да ги пускат. иначе може да участват в игри, да номинират, но да не могат да бъдат номинирани. Smiley

# 760
  • София
Силвето е воин единак, не е лидер, не знам колко пъти трябва да го напиша. Wink Не сте я гледали в Сървайвър каква фурия беше на терен. Сега на 45 г. е трудничко, ама пак блести.
Та тя стана по неволя лидер на коалицията и самите момичета си я припознаха като такъв, но това стана след като Раду я отряза заради 'Ангел гейт'
И не, тя не е гласувала, защото не е искала, тя просто не го разбра тогава. Той и го каза толкова завъртяно, че аз съм убеден, че тя изобщо не е вдянала какво и говори. Ама нали Раду трябва да се изживява като трагикомичен шекспиров герой и говори с гатанки.
И хубаво, станалото-станало с Ангел, но след това? Социално трагична игра от страна на Раду с което той лично обедини момичетата в коалиция. Пуснете си първите епизоди да видите как се държеше Раду и как искаше само неговата дума да се чува.

# 761
Говоря за коалицията на Силните жени, не по принцип. Защо не стреляха по Калоян, който им е на контра от няколко дни или пък по Борисенко, а стрелят по Деси? Какво правят от началото на коалицията - стрелят по мъжете. Заточиха Калоян при Дръзките, след това номинираха Раду и Караолис. Като не им пука за мъжете и могат да се оправят без тях, да бяха номинирали и сега мъж. А не да дават шанс само на богоизбраните 4 и новодошлата жена да е под ножа.

# 762
  • София
Е, ако останат само с 1 мъж, значи са обречени буквално.
Няма как... А и Деси дойде по-късно в сезона след кастинг битка. Самите играчи вътре не харесват това, справка и Вики от сезон 5.
Но ако имаше още един мъж или още една жена нямаше да е тя може би заради пъзелите.

# 763
  • София
Е, ако останат само с 1 мъж, значи са обречени буквално.
Няма как... А и Деси дойде по-късно в сезона след кастинг битка. Самите играчи вътре не харесват това, справка и Вики от сезон 5.
Но ако имаше още един мъж или още една жена нямаше да е тя може би заради пъзелите.
Всъщност тук няма да се съглася. Играта, вече е в толкова напреднал етап, че нищо кой знае какво няма да се случи ако дори останат само жени. Дори и пъзелисти не са нужни. И знаем, че продукцията ще измисли я крадене на капитан, я някой смешен залог на кастинг битка да им прехвърлят малко червена кръв (може и повече от веднъж) с идеята да не обезсмислят битките до края. Но в този момент вече не трябва да се мисли за племето като цяло (и кои са слаби звена), а на първо място всеки мисли за себе си и на второ за коалицията си.
И тези четирите до вчера бяха във идеалната позиция да се държат заедно до край и в най-лошия случай поне три от тях да влязат във топ 8, ама въпреки че още от лятото се знаеше, че нещо подобно се случва, но дори аз съм направо в потрес от изключително глупавия начин по който всичко градено досега (включая и огромната помощ от боговете) се срути буквално за секунди след битка, която попада в графата "очаквани" и въпреки това беше на косъм да бъде спечелена стига Анжи (на която аз лично съм й фен от началото) не беше правила тези глупости да подскача като жабче на това колело (Маги си беше достатъчно слаба на този елемент и спокойно можеше да бъде бита от Анжи и двата пъти и тогава никакви тактики нямаше да бъдат от значение).
Вина (еднаква) за този срив имат всичките четири, така че няма да соча с пръст тази или друга.
Та да се върна на мисълта си: в момента зеленото племе и в частност тази коалиция в този си вид са вече напълно обречени (за което могат да се сърдят единствено и само на себе си). Вече са един "сбирщайн" който от тук нататък ще бъде просто отстрелван един по един и накрая няма да е учудващо да гледаме последната седмица основно червени екипи

# 764
Да ме простите, а и може да ме изтрият, но колкото и да браните Силвия каква фурия е била преди 20 години- сега е една инфантилна стара чанта. Джеферович поне беше еволюирала във всезнаещ диктатор. Силвия е едно объркано същество, което вярва в нестихващата си сексуалност. Да, ама както казваше един мой приятел, на пазара се появяват новите домати... Не са ми интересни позастаряващи жени, които се разкъсват между това как ще изглеждат в очите на околните и коя от две злини е по-добра. Да кажели на някого "време ти е"? По-голяма обида и грубост не бях чувала. Ако си коалиция, за която Виктория непрекъснато намилаше "от чисто коалиционна гледна точка", трябва да се  държат докрай. Думата и била закон- чушки. От сутринта им се умилкваше с умилателни- чайче, ябълчици... Накакси не мога да се сърдя на Полипенко, Анджи или Виктория- твърде млади са. Истинската глупост е при Силвия и много жалко. Тя наистина на тази възраст може да си спортува, но толкоз...

Общи условия

Активация на акаунт