💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 640
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 765
Нямам нищо против женската коалиция. Не са приятни като стил на игра, но успешно се придвижват напред. Обаче да бяха всички като Виктория. А тук имаме Силвия и Анджи, което искат хем да се движат сигурно напред с коалицията, хем да са големите войни победители и всички да ги хвалят. Еми не става така. Вземаш решение и стоиш зад него. Абсолютен резил беше съвета им снощи. Силвия се срина надолу. Сега нито е силен играч на арената, нито социално в очите на зрителите. Писна ми от ревовете им с Анджела. И четирите станаха жалки с обещанията да си понесат последствията
Абсолютно 1:1 с моите мисли от снощи!
Силвия специално иска хем вълка да е сит, хем агнето цяло. Хем да играе морална и примерна игра, хем да има коалиция с която да бута напред. Аз съм шокиран, че от най-опитната жена виждаме такова спъване и разклащане. Аз искрено й стисках палци, но тя се срина в личната ми класация на стратег.
Тя определено хем предаде женската коалиция, хем прецака и другите - такова ритуално харакири не бях виждал в Игрите до сега

# 766
  • Sofia
БгЛюбо:
От миналите сезони. Така се процедира във фаза 2 при вече един номиниран от племето.
...
Абе Дяволче, да не си в грешка нещо?!Аз не помня случай,в който не капитанът, а номинираният да си избира срещу кого да играе при равенство, независимо от фазата.Може и да бъркам, ама...🤔

# 767
  • София
Мартин - Императорът на колелото!

Силвето маймунка показва класа 😎

# 768
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Голяма излагация на Силвия снощи, защо така тази жена никак не вдява и не я може стратегическата игра? Хайде за социалната стана ясно още от самото начало, че не й се удава, но поне стратегически малко да се беше напънала, то не е сложно, да не е мозъчна хирургия.
Още като я чух на капитанската как изобщо не е наясно имат ли грошове съотборниците й или не и че това изобщо не я интересувало, ми стана ясно, че няма да я бъде. Тя просто иска да си играе някакви игри на арената и да не се занимава да мисли за нищо извън нея. Само че ИВ не работи така.
Сега дори и да паднат за втори път, не съм убедена, че ще посочат Виктория за съперник на Деси, дори и тя да е виновна за провала в играта. Не знам, Силвия вече обра големия срам и заради необмисленото си изказване пред всички, че ще поемат вината, и после на съвета като се отметна от думата си, така че защо се очаква този път да гласува различно? Да, каза, че им трябват мъже, за да вървят напред, но кой знае какво ще направи на съвет, много е разклатена и объркана.
А играта я загубиха, защото не играха с акъл. Това е игра главно за мислене. Хайде от Виктория и Пелипенко не очаквам нищо, но Анджи можеше да вземе точка, ако не беше играла така глупаво. Само че тя май не проумя изобщо механизма на това как се печели, въпреки че червените доста силно обясняваха на своите жени какво да правят и се чуваше и от противниците.

За капитан Стан трябва отделна категория да се измисли. Този човек изобщо не знае къде се намира. От много мъдрене такива ги накъдри, че не знам дали и сам се разбра какво има предвид. То стратегия, то филми, то СМС-и от космоса... Пълна откачалка!
Голямата стратегия - Гешев да си похарчи всички грошове, докато той гласува Мартин да е капитан. Ами добре, пожелавам му успех в стратегическата игра. Joy

# 769
Пред всяка една от жените има два варианта - или да държи на така наречената коалиция
- или да държи на принципите си
От това кой вариант ще изберат, зависи и цената която ще платят.
Анджи, Поли и Виктория са още млади и много, много не се замислят, какво впечатление ще останат у другите ( включително и половин България). Затова една говорят, друго мислят и трето правят. У Поли мисъл липсва, у Анджи има проблясъци на чест и достойнство ( но бива бързо парирана от Виктория), а Виктория е безцеремонна и безскрупулна. Тази коалиция пази най-вече нея. Другите и да отидат на битка имат някакъв шанс, но тя е тотал щета ( изключваме плуването,).
При Силвия нещата стоят по различен начин. Тя е зряла жена, не би трябвало да е толкова лабилна и манипулируема ( от Виктория). Би трябвало да помисли дали е по-,добре да се съгласява с хора, които познава от 1-2 месеца и може след игрите да не са в нейното обкръжение или да не отстъпи от принципите си ( тя самата ги изтъкна) и да помисли какво впечатление ще остави у близки, приятели и зрители (за последните може и да не се кОси 😄).

# 770
Аз се чудя, дали Стан се прави на луд или е много зле и не вдява нищо, но е със самочувствие, че е спец!

# 771
  • София
Аз се чудя, дали Стан се прави на луд или е много зле и не вдява нищо, но е със самочувствие, че е спец!
Той борави на други честоти,движи се в астрални измерения Simple Smile
Тръпна да видя кои знаци и числа докосва по пътя към свещената арена.
После как движи телото си във водата на забавен каданс...И онази хиена Силвия забравя къде се намира,мда

# 772
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хайде пак с глупостите.
Раду бил обединил жените в коалиция.
Не е вярно!
Жените още на кастинга са заявили,че ще играят с жени (Миряна, Виктория, Пелипенко и навярно други,които не са го коментирали открито).
Вие сериозно ли си мислите,че жените в отбор СИЛНИ по някакво съвпадение са събрани заедно? Smiley Че им пратиха и Пелипенко,съвсем да ги подсигурят;)
Вие сериозно ли мислите,че Продукцията не прави и чудеса тази коалиция да съществува? Дори вчера на съвета,всички тези приказки и напъни от Ралица бяха с цел да ги запазят? Защо си мислите,че на Силвия й беше дадено последно да гласува? Ами защото след като е емоционално неадекватна,тя ще чуе острите обвинения на жените и накрая ще поддаде и ще гласува за друг освен 4-те..

Моля ви се,събудете се.
Продукцията искаше този сезон една работеща женска коалиция,защото досега такова нещо не е просъществувало в 5 сезона. Чисто и просто искаха нещо ново с цел гледаемост(а реално буди отвращение). Коалицията е изкуствено създадена още от ден първи и само и единствено от Продукцията!!

Жалко,че такива паразити като Виктория,които нямат ЕДИН ЕЛЕМЕНТ на който да блеснат,са все още в игрите,за сметка на добри играчи,които вече ги няма - Светлин,Караолис,Венци, Кралев, Крамарска,дори Миряна - всички те класи над Викито.

# 773
Това Вики хем грозновато, хем с гол гъз постоянно. Има самочувствие, ако не друго.
За най-хубава като цяло, гласувам  за Пелипенко.

# 774
Защо обаче имам усещането, че Мартинчо сгази лука . Както многократно съм писала, най-страшното харакири в игрите, по ужасно от това да не можеш да плуваш, да не минаваш халките, да не разбираш пъзели е ...да объркаш плановете на ПРОДУКЦИЯТА Sunglasses Не зная , защо така се обидиха , от факта , че не прие наградата която му предложиха, но опита ми до сега говори, че не очаква нищо хубаво, човечеца дръзнал да се пъне на продукцията и все свършват зле , пък бил той и ИМПЕРАТОР
Също не мисля , че е вярно това, че ДиМ са все подпомагани. Ако трябва да сме честни им набутаха цял легион играчи, които спокойно можеха да обявят фронт срещу тях , но явно си имат излъчване хората и вместо да ги смачкат им се мазнят и домогват. Харесва ми физиономията на Гешев , колкото и да е сдържан, когато чуе поредния хитър план на Стан . Интелектуалния шок който преживява е култов . Как ли си посипва с пепел главата , че си разкара старата коалиция, и сега с този матИРял , ще трябва да гради нова

# 775
И защо в силни са Раду и Ангел, а двамата мазньочи с други комплексни, за да има племе. Жълти били, червени ги превзели, ама ги нагласиха. Веско Панчев ряпа да яде. Беше като тях. Те решават кой къде ще е, кой какъв ще е. Ама будалите Микяй и Станчо Панса без мозък, явно, кръжат като пеперудки около тях, вместо да помислят и да играят играта.
Тази вечер очаквам Калоян и Борисенко да се изпотрошат, отново, за да наваксват изоставяния и некадърност и безпомощност. И после единият номиниран. Виктория и Попиленко на финал, че да е лесно на ония двамата.

# 776
  • Sunshine state
Аз ако съм на Калоян и Борисенко, ще саботирам и ще нахендря някоя от жените пък ако ще да си опукан всички грошове. Борисенко е целият в рани, горкият.
Същото за саботажа важи и за червеното племе - да нахендрят някой от господата Добрин или Мартин на елиминация нищо, че има голям шанс да се върне. Те как правят същото?? Дано им светне вече на останалите извън желязната коалицийка на двамата съсели.

# 777
  • Sofia
Специално тази женска коалиция в този сезон на Игри на волята, е нищо повече от бля-бля-бля! Създадена само и единствено да пази бездарната, но два пъти по-нагла и три пъти по-уста Виктория. Че и Пелипенко "умното" им вкараха в точния момент, само за да оцелеят и да се води, че видиш ли най-накрая, в най-злополучния 6-ти сезон, четири пернати другарки, сколасаха да направят задругата! Е, нали никой не си мисли, че всичкото това се случва без фината настройка и ненамеса на дъъългата ръка на продукцията?
П.С. С нетърпение очаквам да видя, как голямото куцо и устато пиле ще си понесе номинацията. А, че Деси ще я отнесе, като куцо пиле домат, съм повече от убедена.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:00 от Crystal_Noir

# 778
  • София
Аз ако съм на Калоян и Борисенко, ще саботирам и ще нахендря някоя от жените пък ако ще да си опукан всички грошове. Борисенко е целият в рани, горкият.
Същото за саботажа важи и за червеното племе - да нахендрят някой от господата Добрин или Мартин на елиминация нищо, че има голям шанс да се върне. Те как правят същото?? Дано им светне вече на останалите извън желязната коалицийка на двамата съсели.

Ами, ако 4-те жени гласуват пак заедно, може и да не се получи. Поне до сега, във втора фаза, допълнителен глас вече струва 100 гроша, а не 50, както в първа. А само Калоян има 100. Няма да имат никакъв смисъл от саботаж, ако е така - не само че един от 3-мата ще отпадне (Деси и който от мъжете е номиниран с нея), но и ще осигурят възможност на една от женската коалиция да играе играта за съюзник и при евентуална победа - да залага на кастинг битка.

# 779
Маги много е трупнала.Окръглила се е

Общи условия

Активация на акаунт