💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 744
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 780
Някой да даде едни пуканки на Калоян Joy

# 781
Ами колкото и да не ми се вярва, но Вики е права.
Анджи сега се чуди как да излезе от ситуацията. Силвето, тя......

# 782
Дали ги карат да говорят тези работи или им идва отвътре. За по-младите жени- never explain. На жените не им отиват обикновено две неща- да разкавзат вицове и да искат обяснения. Сега поне всички видяхме как обсъжда жена след безсънна нощ. Не го правете. Идете и го изкрещете в някоя дупка. Тези обяснения поевтиняват всяка жена.

# 783
Усети се Анджи, че със Силвия са мъкнали на гърба си едно неблагодарно, нагло, некадърно и устато същество.

# 784
Ако сме обективни (да Виктория и Поли са дразнители) Силвия е единствената виновна - Поли и Виктория как по-точно носят отговорност за действията и думите на Силвия, която в прав текст без да синхронизира с останалите в коалицията си решава да обещае, че ще номинира една от тях двете.
Аз ли нещо не разбирам, но се чудя защо двете да са виновни?

# 785
Горкият Саша. Изглежда ужасно

# 786
Вики е слаб играч, но много добре вижда нещата.

# 787
Борисенко душицата ❤️

# 788
  • София
Борисенко, миличкият, толкова има какво да покаже, много е добър... Пък той нито веднъж не е ял като хората, не е бил на резиденция и сега като го гледам с тези лепенки ми става жал. Виктория продължава да е дъно.

# 789
Борисенко блатото не го събори. Унижението на продукцията не го мръдна. Гладът не го пречупи. Но женската коалиция го срина за отрицателно време Joy и после не били силни четирите Joy

# 790
Ах, как Калоян като баба пред блока ехидничко се киска “как си го набиха” в екстаз на закрито, а не обяснява как Анджи и Силвия са решили най-сетне да са справедливи?

Какъв шок! Какъв праведник!

# 791
Тоя пърформънс на храбрите е много криндж Grin

# 792
  • София
Борисенко прави страхотно шоу. Ама на момента му идва бисер след бисер Grinning
Жалко, че го погубиха като персонаж повече от месец на блатото. Дано стигне до обединението по някакво чудо.

# 793
Така, разбрах още нещо от Мартин/както някой го нарече Императрин🤣🤣/ - според него, те двамата с Добрин са на върха на еволюционната пирамида и евентуално Той не би харчил грошове за “други надолу по пирамидата”. Да се знае- останалите са надолу по веригата- мноооого ехидна самоувереност лъха от това човече. Изтръпвам при мисълта Добрин и Мартин да са осемхилядниците на каста тази година…

# 794
Само мен ли ме дразни как Мартин вечно е ухилен по някакъв мнооого фалшив начин?

Общи условия

Активация на акаунт