💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 782
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Ако сме обективни (да Виктория и Поли са дразнители) Силвия е единствената виновна - Поли и Виктория как по-точно носят отговорност за действията и думите на Силвия, която в прав текст без да синхронизира с останалите в коалицията си решава да обещае, че ще номинира една от тях двете.
Аз ли нещо не разбирам, но се чудя защо двете да са виновни?
Да, бе, то щото Виктория и Пелипенко щяха да се самопредложат, за да си понесат отговорността! Нали знаеш, не ме слушай какво говоря, гледай ме какво правя!

# 796
Ако сме обективни (да Виктория и Поли са дразнители) Силвия е единствената виновна - Поли и Виктория как по-точно носят отговорност за действията и думите на Силвия, която в прав текст без да синхронизира с останалите в коалицията си решава да обещае, че ще номинира една от тях двете.
Аз ли нещо не разбирам, но се чудя защо двете да са виновни?

Не става въпрос за вина. Просто и е писнало да мъкне котвата цял сезон, а тя да наглее постоянно.

# 797
Виктория не иска да пУаче 😀 и има самочувствието, че се изразява на ниво над средноинтелигентен човек 😁.
Браво, Деси! Малко говори, но пък точна в десятката, точно и аргументирано.
За някои Раду "мрънка", но ми убягваше термина за Виктория. Деси го определи точно "дудне" .
И Борисенко не говори много, но и на него са му ясни. Сега да видим синхронното плуване 😀

# 798
  • София
Анджи каза, че със Силвия носили на гръб Дългото и Полипенко, но не отчита, че Раду ги носеше и четирите...така че всичко се връща.. Избива ме на агресия, когато слушам Дългото Rage
Деси...мачкай!!!

# 799
Новата ми любима мини игра. Да се опитвам да разгадая Димо на колко градуса е в момента 🍻

# 800
Не са прави Анджи и Силвето. С гласовете си Виктория и Пелипенко също им помагат да стигнат до тук. Пустата женска комплексарщина , как ще изглеждат в очите на някой мъж , пък бил той и враг им изяде главите. Калоян не случайно , насочи огъня към тях, понеже са по чувствителни лабилни и лесно манипулируеми. Не очаквах да съм на страната на неприятната Виктория , но е права

# 801
Защо трябва да се самопредлагат и да ходят на елиминации?! За да може "по-достойните" да отидат на финал ли?
Стига, не сме сезон 1. Какви са тези скрупули?
Един добър играч никога не би показал слабост, когато леко е натиснат и провокиран от врата. Калоян щеше ли да покаже слабост?

# 802
Калоян излезе доста по-интелигентен и хитър, отколкото очаквах. Веднага откри слабото място на женската коалиция, а именно това, че Силвия е лабилна, и бързо им развали голямото приятелство Grinning

# 803
а не обяснява как Анджи и Силвия са решили най-сетне да са справедливи?

Моля? да им се поклоним дружно може би, че видиш ли най сетне са решили да са справедливи.
Аз бих се срамувала ако бях на тяхно място. Но фалшивите неща с най голям гръм се разпадат

# 804
Ралица е със “страхотни” обици - като скелет на риба! Дано не ухаят подобаващо😉😵💫

# 805
  • Sofia
Тази Виктория е абсолютен и напълно завършен енергиен вампир! Завиждали й бе, завиждали й, на нея й завиждали! 🙄 ЖДНБ!

# 806
Борисенко е толкова забавен, така се смях със синхронното плуване и с това, че се превръщал в глухарче. Трябваше този човек да е в основните племена, а не да гние на блатото. Дано стигне до Резиденция в този живот.

# 807
Тази, дългата, пак ли е по гол зад...к?

Борисенко  е топа!

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:42 от Stasiva

# 808
а не обяснява как Анджи и Силвия са решили най-сетне да са справедливи?

Моля? да им се поклоним дружно може би, че видиш ли най сетне са решили да са справедливи.
Аз бих се срамувала ако бях на тяхно място. Но фалшивите неща с най голям гръм се разпадат

Моля? Ти никъде не си адресиран/а в поста ми, за да се кланяш, а лицемерният Калоян, който досега говореше за справедливост и че това му е проблема - същият Калоян, който гласува коалиционно и несправедливо, като не гласува за самопредложилия се Караолис, който издъни племето първите седмици. За срам си е, да.

# 809
  • На Изток от Рая
За мен Виктория беше права само за едно - поведението на Силвия. Позволи на всички да ѝ набиват канчето и да свежда примирено глава. Да си каже - да, не си удържах на думата, виновна съм (щом така се чувства) и край, аз съм капитан и така реших . А тя само под масата дето не се навря. Разочарова ме капитан Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт