💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 814
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 810
Само как поддръжниците на "коалицията" един по един ги редят мъжете 😀. Който и мъж да е в племето, тутакси се превръща в мрънкач и не дай си Боже да каже някоя истина. Веднага линч 😀. Иначе много се обиждат, когато се критикува квартет в темата.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:21 от mery_poppins1

# 811
  • София
Добре. Вече започва да става малко неудобно по това време на деня с кадри на Виктория Grinning

# 812
Новият боен танц на червените ме избива на смях, много са криндж, не знам какво са си мислели 😆вчера някой от зелените се засмя и вика 'ние един валс да изтанцуваме освен' 😸

# 813
Скрит текст:
а не обяснява как Анджи и Силвия са решили най-сетне да са справедливи?

Моля? да им се поклоним дружно може би, че видиш ли най сетне са решили да са справедливи.
Аз бих се срамувала ако бях на тяхно място. Но фалшивите неща с най голям гръм се разпадат

Моля? Ти никъде не си адресиран/а в поста ми, за да се кланяш, а лицемерният Калоян, който досега говореше за справедливост и че това му е проблема - същият Калоян, който гласува коалиционно и несправедливо, като не гласува за самопредложилия се Караолис, който издъни племето първите седмици. За срам си е, да.
Заради Караолис са и печелили много, особено първите няколко седмици, когато трупаха победи една след друга. Да си сложиш един от най-добрите футболисти на пейката заради един слаб мач не е удачно, та така и в ИВ. Така, че не. Да спасиш Караолис, който е ключов за племето и това се доказа след напускането му не е "несправедливо" само, защото не е нареждал пъзела първи всеки път.

# 814
Спомних си за трънчето на Краля при минаването на Виктория на летвата. Добре, че тук нямаше

# 815
Стан ще им събори калпавата конструкцийка.  Joy

# 816
Стан ми прилича на тюлен в тая игра🤣

# 817
Да идва гребането, че до тук е много скучна битка 🥱

# 818
Ако нещо може да бутне червените в тая игра, то това ще е похапването😸мисия угояване на Стан - успешна.

# 819
Борисенко откъде намира тази сила!!! Браво!

# 820
Скрит текст:
а не обяснява как Анджи и Силвия са решили най-сетне да са справедливи?

Моля? да им се поклоним дружно може би, че видиш ли най сетне са решили да са справедливи.
Аз бих се срамувала ако бях на тяхно място. Но фалшивите неща с най голям гръм се разпадат

Моля? Ти никъде не си адресиран/а в поста ми, за да се кланяш, а лицемерният Калоян, който досега говореше за справедливост и че това му е проблема - същият Калоян, който гласува коалиционно и несправедливо, като не гласува за самопредложилия се Караолис, който издъни племето първите седмици. За срам си е, да.
Заради Караолис са и печелили много, особено първите няколко седмици, когато трупаха победи една след друга. Да си сложиш един от най-добрите футболисти на пейката заради един слаб мач не е удачно, та така и в ИВ. Така, че не. Да спасиш Караолис, който е ключов за племето и това се доказа след напускането му не е "несправедливо" само, защото не е нареждал пъзела първи всеки път.

За Калоян и неговото лицемерно чувство за справедливост, за които говорим в момента, очевидно коалициите са от значение, а не представянето на игрите, след като вече многократно коментирахме как номинира Силвия и !шок! как многократно искаше да играе с Виктория и я уговаряше да мине от тяхна страна. : )

# 821
На мен друго нещо ми боде от снощи очите, но все забравям да го напиша.
На фона на раните по ръцете и лицето на Борисенко, Маги се размотава с татуировчица на Храбри, сигурно нарисувана с червилце. Много умно, няма що. Явно няма никаква съпричастност.

# 822
  • София
Трябва да разкарат Калоян...

# 823
  • София
Е че те са си в различни племена. Това, че някой ѝ е написал нещо на ръката, далеч не означава, че не съчувства на хората с рани. На мен Маги ми е най-истинският човек там, харесвам я.

Единственото, за което ме е яд, е че не виждаме повече от Борисенко. Този човек на арената е супер, а като започне да ръси бисери... Много ме забавлява.

# 824
Само как поддръжниците на "коалицията" един по един ги редят мъжете 😀. Който и мъж да е в племето, тутакси се превръща в мрънкач и не дай си Боже да каже някоя истина. Веднага линч 😀. Иначе много се обиждат, когато се критикува квартет в темата.

Аа, не е вярно, не харесваме само оригиналната зелена мъжка коалиция😁 Борисенко на мен ми стана любимец, нищо, че се гъбарка и той с жените, поне го прави незлобливо. А и е забавно, аз се смях с глас на разговора му с Калоян. 🫶

Общи условия

Активация на акаунт