💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 764
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 900
Снощи повечето време спах, но на пробужданията, забелязах, че Гешев и той добре се е охранил. Загладил е доста гънката на корема.

Мартин, ако си обръсне мустака, по-малко ще прилича на Гърга Питич. Не разбирам тази мода с проскубана брада и тънки мустаци.

# 901
Забранено ли е Гешев да се опитва да прави коалиции? Не!
Продължава ли Гешев да върви напред и БЕЗ коалиция? Да!

Тази енергия и време, които са вложили МиД с години да проучват и измислят стратегии за ЕДНА ИГРА, ако са ги вложили в личностното си развитие, обучение и разгръщане на потенциал в някоя сериозна област, можело е да изкарат повече от тия 90 000 лв.
Тренирали са при Гого и Фифо, но за такива мазни стратегии, ехидни изказвания, подхилкване на синхроните спрямо някои участници ( но не пряко лице срещу лице), надали са ги научили от Гого и Фифо. При техните сезони не съм видяла да си служат с такива смехотворни приоми.
Разбира се, че МиД могат да си играят както си искат. Дето казват хората - всеки се излага според възможностите си, а някои успяват и да ги надхвърлят 😀

Добрин на какъв език пише !? 😀

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 14:18 от mery_poppins1

# 902
Кога продукцията ще разкрие на учасниците за саботажа на коалицията на ИМПЕРАТОРА ?! То за тях само супурлативи чухме и саботажа сигурно ще мине в графа супер умен ход.

# 903
Кога продукцията ще разкрие на учасниците за саботажа на коалицията на ИМПЕРАТОРА ?! То за тях само супурлативи чухме и саботажа сигурно ще мине в графа супер умен ход.
Никога. Срещу любимците на продукцията не се рита Joy

# 904
Онзи ден при Неделчо и Туджаров се изказа много интересна теория, че има вероятност Добри и Мартин да са се разбрали да делят наградата накрая, независимо кой от двамата ще победи. Честно казано, има резон в думите им.

Здравейте Simple Smile

# 905
Тогава още по-малко смисъл да участваш, за 40К....

# 906
Принципно да. Но вече и 90К не са кой знае какво. Преди години хората влизаха да се излагат по брадъри за по 100К, но тогава със 100К можеха да закупят жилище. Сега със същата сума можеш да платив първа вноска. Може да участват за славата после. Треньори, инфлуенсъри, а у.

# 907
От Павката. 👍👍👍

# 908
  • Sunshine state
То както е тръгнало с тия смаляващи се награди, накрая ще се излагат за почести и щайга салами от Орехите. 😝

# 909
  • София
Тези съмнения за двамата ги има много отдавна, още когато направиха общ канал в тубата. Коментирано е и в предишните теми нееднократно. разбира се, първо трябва да видим дали някой от тях ще стигне изобщо финал пък и да го спечели за да има смисъл от всичкото това Wink
За мен по-големият проблем е този официален "endorsement"от страна на продукцията много преди да е свършил сезона (имам предвид това за треньори за следващите участници). Това е просто скандално да се случва по средата на сезона, трябваше да се изчака поне да мине финала, инак остава едно горчиво чувство от така явно демонстрирана пристрастност, която води само да обратния ефект да предизвика още повече негативизъм към техните образи на "злодеи" (от АлиЕкспрес): а може пък точно това да е целта на всичкото това, нали все пак няма лоша реклама, пък и при тази мижава конкуренция могат да си позволят всичко (или поне от продукцията така си мислят).

# 910
  • Stockholm

И моите. Аз съм винаги за онеправданите.

# 911

Повечето хора не харесват такива схемаджии. Симпатизира се на хора, които не играят на всяка цена, а показват някаква принципност и думите им имат някаква тежест. Все неща, които не са присъщи на тези двамата.

Добре де, в крайна сметка (би трябвало) всеки да е влязъл там за победата, когато са заложени пари и то в телевизионно шоу/игра ми е много смешно хвърлянето на тежки думи като чест, достойнство, морал и т.н.

Но мен ДиМ са ми безразлични, но е видно че са се подготвили във всяко отношение, а нали това искахме от играчите до миналия сезон.

Може би, ако не говореха така високомерно и доста често снисходително спрямо другите участниците, нямаше да има такива отрицателни настроения.

И друго, което мен лично ми учудва - трябва да се разграничава човекът в играта и какъв е в реалността.
Повече участници със сигурност са себе си и на двете места, но някакъв малък процент са решили да си влязат в образ и аз се кефя на това, защото значи че са отделили време да се подготвят и да проучат къде отиват, а не просто да се покажат по телевизията ( примери такива бол).

# 912
Ако новите официални треньори действително са се разбрали да си поделят наградата, явно делят и един мозък. Добрата физическа грамотност на терен е налице при тях, поне аз не им я оспорвам, от друго естество е недоимъкът, и то осезаем.

# 913
Представянето на двамата треньори се случи  малко преди да започнат рекламите за "запиши се кастинг за новия сезон", та предполагам, че е избрано не случайно времево. От друга страна пропуснам напоследък епизоди и може и да не съм права Smiley

# 914
Маги е най-чистата и невинна душа в предаването и същевременно най-силната жена на терен.
Сред жените ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт