💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 755
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Възможно ли е Силвето да е намерила скрито шише парцуца  на стопанина, струва ми се почерпена, заваля думите.
Абсолютно е възможно 🤣 Това и аз го установих още преди 2 теми...

# 961
  • София-Младост
Положението е гледам и не вярвам на ушите си 😂

# 962
Силвия просто не знае какво да прави. Поли си изчисти ръцете с нея, за да паднат камъните върху нея. Удобно. Силвия иска да номинира Виктория, но не й дава сърце да го направи. Прекалено добра и това ще я разкара от играта. Не е пияна, просто не знае какво да направи.

# 963
LaughingLaughingLaughing
Не знам как да коментирам този съвет. Силвия, моля ти се, повече не участвай в телевизионни предавания.

# 964
Силвия просто не знае какво да прави. Поли си изчисти ръцете с нея, за да паднат камъните върху нея. Удобно. Силвия иска да номинира Виктория, но не й дава сърце да го направи. Прекалено добра и това ще я разкара от играта. Не е пияна, просто не знае какво да направи.
Като е толкова добра да си гледа от вкъщи.

# 965
  • Stockholm
Нямам думи за Силвия. Дори ми стана жал. Такъв стремеж да угоди на всички, такава слабохарактерност.  И тънката усмивчица на Виктория, когато наклони към нея. А Ралица направо прекали да  манипулира и изтезава. Неприятно за гледане.

# 966
Тая жена сигурно пет сезона се е чудила дали да участва в ИВ или не.  Та ние искаме за пет минути да вземе решение.
Даже Ботев, ли беше оня отнесения от сезон две, е по адекватен от тая женица.

# 967
Направо положението на съвета е минута е много, само дето липсва човечето с ципа да каже  „Няма време!“ или „Ами сега?“

# 968
LaughingLaughingLaughing
Не знам как да коментирам този съвет. Силвия, моля ти се, повече не участвай в телевизионни предавания.
Остава ни да се молим да те послуша.

# 969
  • Някъде там...
Силвия явно не харесва конфликтите. В момента не иска да тръгне срещу Вики, харесва и Борисенко, колебае се кое е най-правилното. При това я оставиха с решаващия вот, гадничко. Чак ми дожаля за нея.

# 970
Е, да, добра е. По принцип много я харесвам, но тя май изобщо не е мислила преди съвета, дори не се сети, че има два гласа...Все пак трябва и малко мисъл да се вкара...

# 971
Как пък нямат поне малко срам да номинират точно Борисенко. Нямаше да са толкова противни , ако гласуваха за Калоян, ама точно за тоя изстрадал , очукан, отслабнал и въпреки това даваш всичко от себе си за племето Борисенко... Нямам думи и не мога да повярвам пак на толкова подлост и безпардонност. Само Анджи си удържа на думата.

# 972
Подобна невнятност не помня скоро да е имало. Ралица, ако трябва и сто пъти ще си перифразира въпроса, за да получи правилния за продукцията отговор.

# 973
Силвия иска сега да го играе герой и да се върне някакси в сезон 2. Какви амбиции за финалист като си с мислене до 2ра седмица?!?

# 974
Не мога да повярвам! Един достоен играч като Деси или Борисенко ще си отиде, за да остане тая кьопава кобила, дето все я мъкнат на гърба си. Не мога, много се ядосах. Силвия няма за две стотинки акъл. Разбирам защо е сама. Че кой мъж ще я изтрае такава. Много съм ядосана,уффф.

Общи условия

Активация на акаунт