💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 985
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 050
Борисенко каква радост. Яде, яде, пък помирише наденицата.
Вече не трябва да й се вика "кучешка радост", а "борисенкова радост"
 Ке, Умре за нея! 😉
Цяла България май чака с по -голямо нетърпение кога ще хапне Борисенко , от кой ще е финалиста. Вече го виждам в реклама на колбаси

# 1 051
Днес съветът не беше за гледане. Силвия пак стана за резил.
Сега да видим ще отиде ли Виктория в Изолатора, ако отпадне на елиминационната. Защото такъв за Анита нямаше.
Относно финала - видях стори в Инстаграм на една група за Телевизионни игри и сериали - Там пишеше Финал 13.12, 20 ч.

# 1 052
  • Буркина Фасо
Орехите и Леки ще се конкурират кой да привлече Борисенко за рекламен агент. Smiley

# 1 053
Димо 100 пъти повтори тая 184 см жена Joy
Я кажи, колко беше висока тя, че забравих? Joy

# 1 054
  • София
Виктория излази по стълбата.

# 1 055
Силвия я съжалих днес, защото точно отблъскаващата Виктория да казва на Силвия, че не е адекватна, е доста нагло от страна на високата. А каква е тази любов необяснима с Полипенко?

# 1 056
Божее, извинете роди се номиниран на съвета/гледам със закъснение, не съм ви изчела/. Скоро толкова неудобно не съм се чувствала, заради някой и другите покрай него, дори не мога да се сетя за такъв момент. 🤔.                         
П.С. ох, Силвия, ми не е това което си мислиш за Социалните и не социалните хора, много от тях имат големи житейски трудности. Има примери и от двата типа , които намират начин да се адаптират към различни ситуации. Има хора и от двата типа, които просто имат нужда от полъх, подкрепа, светлинка, която да ги мотивира...😉

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:21 от Анонимен

# 1 057
Орехите и Леки ще се конкурират кой да привлече Борисенко за рекламен агент. Smiley

Орихите ги бият по вкус отвсякъде. Леки са си леки.. Отвратителни на вкус.
Много се радвам, че Борисенко си хапна най-накрая. Наслада за очите. Heart

# 1 058
Приемете храната като реклама. Участниците не са отишли в ИВ за да се хранят с кренвриш. Сигурно е, че има намеса на продукцията.

# 1 059
Корекция - социална интелигентност е дефицит при Силвето. Иначе си е умна сигурна съм- художник - карикатурист не може да бъдеш без усет за детайл, без ироничен поглед, без да четеш между редовете. Защо не го прилага това и в група?
Тя сама си го каза - извън играта е свикнала да бяга от некомфортни ситуации и хора, които я ограничават, а тук няма начин да избяга от тях и затова се срива.

Предполагам, че когато е под такова напрежение, от което тя не може да се скрие, Силвия не може да мисли много трезво и затова се получават така нещата с нея. Може би въпреки професията да не е нейното да е под светлината на прожекторите.

# 1 060
  • Буркина Фасо
естествено, че е реклама.
да не говорим, че Борисенко им е направил икономии от тези мръвки. може би тази щайга е количеството, което би изял за тези +60 дни.

# 1 061
В момента гледам на запис. Силвия ме разочарова с това туткане и тази нерешителност. Смешно е. Тя добре ли е???

Оооо, супер, че си даде гласовете за Виктория !!!!!!!!!! 🥳
Струваше си чакането! 😅

# 1 062
Сцената с колбасите тип "кучешка радост" бяха доста преувеличени.

# 1 063
Много "интересна" игра за дуел, при все, че едната е професионална баскетболистка. Joy
Нямаше нужда чак толкова. При всички случаи ще(ше) да победи. Само Анита беше по-слаба от Виктория.

# 1 064
не можаха да и сложат плуване на Викито поне да има някакъв минимален шанс. както и да е, все пак е една от най-лошите на арената, нормално е да си ходи

Общи условия

Активация на акаунт