💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 613
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 080
За предимството:
Калоян: Ти тръгваш 3 минути по-рано?
Отговор: Не! Виктория тръгва 3 минути по-късно!

УаУ!

# 1 081
Хахаха, Калоянеее, ма нали искаше слабите звена да си ходят, пък сега искаш да играеш с Поли ли?!? 😂Леееко лицемерно, но ок...

# 1 082
Хахаха, Калоянеее, ма нали искаше слабите звена да си ходят, пък сега искаш да играеш с Поли ли?!? 😂Леееко лицемерно, но ок...
Като го правят другите не е добре и е въпрос на чест и достойнство. Като го прави той не е проблем, достойно и честно е, стига да е в негова полза Joy

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:32 от Ne0n

# 1 083
Да видим утре дали Деси ще познае залога, че да придърпат някой Храбър при тях. Ако се стигне дотам, сега е идеалният момент да разделят Мартин и Добрин.

# 1 084
Най после  надутата Виктория разбра че не е силно звено.Без нея в племето ще бъде по спокойно.

# 1 085
  • Буркина Фасо
интересно ми е ако утре загуби облога как ще им вземат щайгата с мръвки Леки Smiley
те вече ги изядоха.

# 1 086
Добре де Калоян до вчера не говореше ли колко слаба е Поли и как не заслужава да продължава напред, а сега запя нова песен? Неговата теза беше, че държи на честта и достойнството, а не понася нечестните коалиции, които бутат слаби играчи напред.
Общо взето при него ситуацията е Гроздето е кисело, когато не мога да го достигна

# 1 087
  • Пловдив
Най после  надутата Виктория разбра че не е силно звено.Без нея в племето ще бъде по спокойно.
Че е разбрала нИ е сигурно 😁
Тя е най-добрата...единствено в собствените си очи, де 😊

# 1 088
Няма как да повярвам, че това нещо беше съзнателен избор на Силвия. То просто е абсурдно. Да развалиш една сигурна коалиция и да се обречеш по този начин. Да преминеш сам, съзнателно от страната на губещите. И после сама коментира, че Калоян е щастлив. Еми как няма??? Това беше абсурден ход и изобщо не вярвам, че тя взе това решение сама. Наистина не знам какво се случва вътре, но за мен е абсурдно някой да постъпи по този начин🤦‍♀️

# 1 089
  • Буркина Фасо
той няма да я иска като силен играч, а като евентуален глас с/у другите.

# 1 090
  • София
интересно ми е ако утре загуби облога как ще им вземат щайгата с мръвки Леки Smiley
те вече ги изядоха.

Всъщност в края на епизода (при връщането на Деси от битката по тъмно) издадоха дали е спечелила или не залога Joy

# 1 091
  • софия
Е то  за Калоян беше ясно.
Няма изненади в поведението му.

И е толкова доволен, че му се получават нещата. А ще има и още поводи. Вече са силната коалиция. Enjoy

# 1 092
той няма да я иска като силен играч, а като евентуален глас с/у другите.

Да де, с нейна помощ иска да чисти по-силните😁
Бас държа, че ако имаше как да убеди жените да гласуват против Силвия на съвета - щеше, нищо, че им е от силните играчи. И щеше да си играе с Поли и Вики до края. Но нямаше доводи и затова играеше с тезата "слабите да се чистят".

# 1 093
Няма как да повярвам, че това нещо беше съзнателен избор на Силвия. То просто е абсурдно. Да развалиш една сигурна коалиция и да се обречеш по този начин. Да преминеш сам, съзнателно от страната на губещите. И после сама коментира, че Калоян е щастлив. Еми как няма??? Това беше абсурден ход и изобщо не вярвам, че тя взе това решение сама. Наистина не знам какво се случва вътре, но за мен е абсурдно някой да постъпи по този начин🤦‍♀️
Според мен те с Анджи отдавна искаха да се отделят от Полипенко и Виктория, даже мисля, че играеха заедно по неволя. Сега просто им се отдаде възможност да имат оправдание, но пак беше изключително неразумно да действат сега, без да имат вариант Б. Ако междувременно бяха започнали тайно да се коалират дори с един от опозицията, всичко това щеше да е логично и обосновано.

# 1 094
Голяма грешка на Силвия да развали коалицията, но още онзи ден я видях, че не разсъждава трезво. След това на съвета резил, на последния - резил на квадрат. Жалко. Сега тя ще е следващата на пангара. Е за какво се мъчиха цял сезон?
На Калоян едно може да му се признае. Успя там, където Раду удари на камък. Той мърмореше, оплакваше се от женското царство и нищо. Калоян атакува доста по-успешно психически Силвия, усетил я е къде ще поддаде. Успя да я разклати и да я победи.

Общи условия

Активация на акаунт