💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 610
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 095
От 20 кг. салам, едва ли ще останат 5 кг. Стисната продукция.
По-скоро ще развалят рахата в червените. Ако ще се взима червен, по-добре да вземат Добрин. Онзи другия, няма да е толкова смел с Гешев, Станчо и Маги. Но, да видим.

Калоян мисли Поли да играе с тях, ама и Поли може да мисли същото. Тя е ядосана на Силвия. И без Калоян ще стреля срещу нея на съвет. Взеха й Вики и я оставиха сама.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 01:41 от Stasiva

# 1 096
Виктория нещо позагуби от жлъчния си сарказъм. Що такс, бе Вики! Нали всички са ревли, неадекватни и подходящи обекти да им се присмиваш!

# 1 097
Добре де Калоян до вчера не говореше ли колко слаба е Поли и как не заслужава да продължава напред, а сега запя нова песен? Неговата теза беше, че държи на честта и достойнството, а не понася нечестните коалиции, които бутат слаби играчи напред.
Общо взето при него ситуацията е Гроздето е кисело, когато не мога да го достигна
Точно това и аз обяснявам, но се скъсаха да ми казват, че той е за правдата и не играл коалиционно. Смея се с глас как продължава да прави и себе си, и защитниците си за резил.

# 1 098
NeOn, ама то е извън всякаква логика да го направят сега, дори и да са го искали. Точно сега, когато другата коалиция е почти изравнена. Обръщат Поли срещу себе си и остават само 2те. Никаква логика няма, те са аут. Това е ясно. Просто не разбирам, за мен това е много странно. И вярвам, че това не беше техен избор. Изобщо не ми изглеждат толкова глупави, при положение, че стигнаха до тук като коалиция.

# 1 099
Никой не може да ме убеди, че Силвия и Гешев сами развалиха успешните коалиции, на който бяха и лидери...

# 1 100
  • Stockholm
Коалицията я развали Калоян. И аз мисля, че Силвето го харесва, въздейства ѝ  и съответно го слуша, играе му по свирката, както се казва. Нещо, което не му се получаваше на  Раду.  И Калоян в отговор направо я съсипа, брутално.
А да, Калоян пък си харесва Пелипенко Joy

# 1 101
Силвия и Анджи сега ще са на пангара всяка седмица. Вероятгно една срещу друга на елиминации. Дали Силвия се разсея и го допусна или й го допуснаха свише, че нещо много предсказуеми станаха, няма как да разберем. Спокойно можеха да пратят Деси и Калоян и да си задържат мъжете без да си нарушат спокойствието. Мартин и Добрин са силни и пак се пазят, а четирите нимфи, едната от които-да не забравяме- на годините на майките на другите нимфи, -се простреляха насила.
Много прозрачно.Също като Гешев и неговата трета братовчедка(според Павката) Анита. Така и не ни светна как заради нея хвърли властващата коалиция, на която беше лидер.То това не подлежи на обяснение, де.

# 1 102
Никой не може да ме убеди, че Силвия и Гешев сами развалиха успешните коалиции, на който бяха и лидери...
Абсолютно . Но докато Гешев искаше да влезе в нова по-успешна уж схема, то Силвия ще ходи да си заслужава мястото на финала с битки и чест . Само, че е сбъркала публиката . Само , че ако беше мъж щяха да и викат Сит лъв, но понеже е жена - п*оста овца Blush

# 1 103
NeOn, ама то е извън всякаква логика да го направят сега, дори и да са го искали. Точно сега, когато другата коалиция е почти изравнена. Обръщат Поли срещу себе си и остават само 2те. Никаква логика няма, те са аут. Това е ясно. Просто не разбирам, за мен това е много странно. И вярвам, че това не беше техен избор. Изобщо не ми изглеждат толкова глупави, при положение, че стигнаха до тук като коалиция.
Да не забравяме, че вече имат 200 гроша, по 100 в Калоян и Десислава. Поне още 2 допълнителни гласа... Голям автогол си набиха и на мен не ми се вярва да е само плод на емоции това.

# 1 104
Раду не успя, та Калоян ли ще успее? Те харесваха Раду в известна степен. Особено Силвия. Да е хлътнала толкова по това момченце?😳 Не мога да сравня някак Калоян с Раду и да му припиша такава велика заслуга, която никой не успя да постигне за месец-два.
Аз нямам обяснение. Но никак не вярвам сами да са си подписали по този начин присъдата и напускането на шоуто...

# 1 105
  • Буркина Фасо
Десислава има 130 гроша.

# 1 106
И да. Гешев имаше друг полезен ход, макар и неговите постъпки да бяха абсолютно нелогични. Но все пак имаше някакви полезни ходове в резерва.
А тук- нищо. Едно голямо нищо. И при вземането на това решение имаха вид на сдъвкани и изплюти тея момичета.
Сезона на абсурдите.
Като се сетя миналия какви играчи и какви ходове имаше...тук съм в ступор и не вярвам какво гледам 🤦‍♀️

# 1 107
  • Някъде в Матрицата
Превъзходство на Деси по време на битката. Щеше да спечели и без предимство, а даже и, ако Вики е с 3 минути напред.
Обаче, за чий трябваше торбите да са по 30 кила? Когато играха за Територия, жените бяха с 20 килограмови торби. Сега 30, що? Продукцията да няма уговорка с някоя хирургия и доставцичи на хирургични консумативи и цели бройка пациенти за операция на херния. Казах си, утре сигурно на кастинг битката ще са мъже и ги мързи да подменят торби, а то Денислава изгря на рекламата.
Те тия салама, които им ги дадоха, колко тона са? Като гледам как ги нагънаха, съмнявам се, че нещо ще остане за конфискуване. 🤣🤣🤣🤣 Дано Деси заложи правилно и вземат Добрин или Мартин в плен. 😁

Виктория май няма да вирее дълго в изолатора.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:27 от Ph0enix

# 1 108
  • софия
Нищо не е развалил Калоян.
Не е фактор за да го направи.

На Силвия играта в тази коалиция и е огромен вътрешен компромис. Не заради жените, а по принцип. Екипност, стратегии, предателство, лидерство, сплотяване- това просто не е тя.
Още от началото си личи, а и тя самата го е казвала. Не веднъж прозира от синхроните и.
Горе- долу това обяснява и Дяволо за нея от колко време вече.
И аз го "виждам", затова нямам проблем с поведението 'и сега.
Само не мога да преценя дали продукцията грешно са преценили за Силвето и са очаквали друго, или са били наясно отначалото, че тази играе е проив същността и.
Вече все тая - ясно е оттук нататък.
Силвия ще обира масово негативи от участието.

И спечели няколко от нас тук.
Вероятно както и в живота 'и досега - малцинство сме, но пък от сърце. Поне от мен. Heart

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт