💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 599
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
И за мен въпроса на Ралица беше подсещане към Силвия, че вървят напред само благодарение на коалицията и разпадне ли се са свършени, но тя май не зацепи… беше много ошашавена, за да мисли логично, а ако нямаш предварителен план, на съвета за секунди няма как да обмислиш нещата, тя наистина е в потрес от социалната игра, видя, че силни отпадат, а слабаци продължават и това я шокира…и може би вече няма хъс да драпа към финала

# 1 126
Аз пък не мога да разбера, защо трябва да се пазят слаби играчи ,( независимо дали са мъже или жени) за да влязат във финала. То ще са едни предрешени , скучни битки...егати и финала! Както в последната битка Виктория отвися на топките 15 минути. Димо й подсказва да вкара топката с подскок ама тя с тази 3-ка на изпита, въобще не зацепи и не смени начина си на хвърляне.
Относно плуването и прашките. Аз в състезания до сега не съм видяла плувкини с прашки или навряни бикини в г...а и пак поставят световни рекорди. Да не говорим, че този ауфит изобщо не беше подходящ в двубоите на дървения цилиндър.

# 1 127
  • Буркина Фасо
нямаше смисъл от бездарни душици да ги бутат до финал. снощи ако на Десислава и бяха дали не 3 мин. предимство, а 30 мин. да тръгне след Виктория  пак щеше са я бие.  и Пропиленко, и Виктория дават всичко от себе си за да дърпат племето назад. лошото е, че заради статистици си заминават играчи.

# 1 128
Току що го изгледах и аз.

Аутфита на Ралица отново ме напушва на смях, първо този на съвета, после на битката.

Деси:
Силве ти или си турбо-гениална или нещо не в в ред.
Ние:
Май гласуваме за второто!

Димо:
Виктория може да бие с топка само българския национален отбор по футбол.

За първата битка имам само един коментар (повтарям го всяка година)
- Редом с "торнадото" това е една брутална садистична измишльотина, която трябва да се премахне!

За втората имам три коментара.
1.   Въпреки че виках за Деси, въпреки че още я смятам за най-комплексната жена тази година, мисля че компонентите на битката и особено баскетболния елемент беше в нейна полза.
2.   Абсолютно недобре регламентирано как се минава тази стълба. Ма уж не може въжето, ма може с подмишница, ма уж не може неизправена, ма всъщност може по някое и друго стъпало на 4 крака, така между другото...  Абсолютно несериозно и абсолютна липса на мозъчен потенциал у продукцията.
3.   Пак се престарахте с количките!   Ако количката беше примерно 200кг през цялото време, визуално битката щеше да е много по-приятна и с нищо нямаше да загуби.  Има и други варианти - примерно - общо имате 800 килограма, които трябва да отидат на другия край за 5 минавания. (връщането - с празна). Сами си изберете колко да слагате на всеки курс. Няма да спра да повтарям - давайте повече възможности на състезателите за мисъл и собствени решения!

За това че количката може да се тика по-ефективно, ще пиша отделно.

# 1 129
Какво значи "силен финал'. Олимпиада, Световно, Европейско първенство? Ако е това, да отворим спортните канали и видим най-силните  постижения..
"Докъде в играта искаш да стигнеш". Отговорът е само един-колкото може по-напред. Повече епизоди- повече хонорари, известност, интервюта, пък после при шеф Манчев, реклами, шанс в телевизията, работа и пари. Това е силата. И да се откажеш от всичко това, след като си се готвил с години за кастинг-за да дадеш път на "по-силните"? Няма начин. Помните ли вече отпадналите, аз-почти не. Силвия разполагаше с три бушона  извън и три в коалицията. Тя можеше да иде на почивка докато ги чака да си тръгнат един след един. Достатъчно беше да прати един мъж с Деси. И точно тя, която много бързо схваща нещата с опит в този тип игри, ще изпадне в  амок. Друг път.
Но да видим кой ще дойде и кой ще си замине, важното е да ни е забавно.

# 1 130
  • Русе
Добре би било наистина да разделят Добрин и Мартин, но мисля, че Десислава ще избере Гризлито. Ако познае залога, де. Били са заедно при Дръзките, където бяха и Калоян и Борисенко  и ето ти - коалиция.

# 1 131
Абе Калоян, че само се присламчва към силните на деня и се крие в сянката им е ясно. Толкова здрав прав мъж, пък със сърце на заек Реши да се прави на алфа , сред жени . Смешко и да бута и да драпа няма шанс срещу Гешев Мартин и Добрин и дори Раду . По тази логика, си е чисто слабо звено и се чудя защо не се самономинирва, както се изисква от слабите жени

# 1 132
Абсолютно тъп въпрос да!
Докъде да стигне.
Какво да ѝ каже - ми до 57-ми епизод си мислех да стигна...

за сравнение:

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 09:55 от Soney

# 1 133
И за мен въпроса на Ралица беше подсещане към Силвия, че вървят напред само благодарение на коалицията и разпадне ли се са свършени, но тя май не зацепи… беше много ошашавена, за да мисли логично, а ако нямаш предварителен план, на съвета за секунди няма как да обмислиш нещата, тя наистина е в потрес от социалната игра, видя, че силни отпадат, а слабаци продължават и това я шокира…и може би вече няма хъс да драпа към финала
Всъщност Силвия мисли като повечето тук и във Фейсбук. Laughing  Иска "силни и достойни" на финал. Няма самочувствие на играч, на генерал, а на войник, който ще дава всичко от себе си, до момента, в който го отстрелят.
Ами, Силве, този момент скоро ще дойде. Ще ви наредят всички женки и с картечницата. Най-много Пелипенко да оцелее като най-приспособима.

Но истината е, че каквато и стратегия да беше избрала, Силвия щеше да е нехаресвана от масовия зрител. Той не обича лели в подобно реалити. Секси лели още по-малко. Тя нямаше полезен ход в това предаване, освен да изиграе две-три битки и да се жертва в името на някого. И да се чупи възможно най-скоро от погледа на зрителя.
Тук трябва да си перде като Виолета и да си пердашиш напред без да ти мига окото.

# 1 134
Не съм съгласна, Силвия беше харесвана в началото. Беше секси и далеч не леля. Влелчи се с поведението си. Започна със разголване пред момчетата, Ами да беше продължила. Нещо й прищрака и взе да реве и да се гърчи. Неловко ми е да я гледам. Да отива да си гледа психическото здраве някъде.

# 1 135
С каква лекота:

# 1 136
Хахах, какви олимпиади, какви спортни канали ни препоръчвате! Като свърши времето на стратегиите и всеки е сам за себе си, не трябва ли да покаже добри качества като състезател!?
Или най-добър и " интересен"финал ще е Добрин срещу Анита ( и двете имена са произволно избрани от мен). 😀

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 10:18 от mery_poppins1

# 1 137
  • Sofia
Аз също съм на мнение, че слабаците нямат място в подобен тип формати. Да приемем, че някой слабак е добър в социалната игра, и какво от това? Ще добута до финалната петица примерно, където ще го отнесат като куцо пиле домат! И какъв е смисълът от това, че си се задържал почти до края, че си мизерувал и гладувал, че си си дал здравето и нервите, че си загубил два месеца от живота си, за едното нищо! Или си искал да предизвикаш себе си, да видиш способностите си, и докъде би могъл да стигнеш! Стига глупости! Говорим за хора на по 20+, а не за някакви 12-15 годишни тийнейджъри, които тепърва се търсят и се намират, и се изграждат като личности. На това му се казва правилна самооценка и елементарни умения да можеш "да си свериш часовника". Ако целта е едната известност, и това да станеш разпознаваем и бъдещ инфлуенсър, не смятам, че си заслужава цената!   
П.С. Стана ми жал за Силвия, приемам я с всичките й +/- и лабилности, много добър и много объркан човек е, но има съвест. 100 пъти предпочитам такива като нея в обкръжението си, пред хлъзгави и лицемерни индивиди тип Мартинчовци, Добринчовци и Виктории!

# 1 138
  • Буркина Фасо
Не съм съгласна, Силвия беше харесвана в началото. Беше секси и далеч не леля. Влелчи се с поведението си. Започна със разголване пред момчетата, Ами да беше продължила. Нещо й прищрака и взе да реве и да се гърчи. Неловко ми е да я гледам. Да отива да си гледа психическото здраве някъде.
точно. ако не беше започнала да ръси размишленията си щеше да се запази като положителен образ.

# 1 139
  • София
Добре де, хайде да си представим този "идеален" свят в който имаме 30+ супер силни и достойни участници ( а "слабаците" си остават вкъщи). Всичко е сила и чест, всяка игра за да е честна трябва да включва всички компоненти, защото нали някой е плувец, друг пъргав, трети носи тежко и прочие. Финалът разбира се винаги ще е "коч парти", защото все пак мъжете сме ехе, къде-къде по силния пол. Joy Няма разбира се коалиции, защото нали, не е "достойно" да стигнеш напред с коалиция, трябва само на арената да се доказваш. И така-нататък, и така нататък....
Та сега: колко епизода ще може да се извадят от такъв сезон: те игрите ще станат напълно еднообрази (като в едно друго предаване, по една друга телевизия), кой ще изгледа този сезон до края, и най-важното, в края на деня кого ще дойдете да оплюете в тази или други теми (все пак нали всички са силни и достойни).

Общи условия

Активация на акаунт