💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 700
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 155
Глупости , Силвия никога не е била харесвана. Вменяваха и се сякакви безумия , по разголена от другите , любовни афери с женени и малолетни и каква ли не кал изсмукана от ноктите .

Абсолютно, игнорираха се качествата и на арената, а после с глада и отслабването нормално и способностите и намаляха и съвсем я заръфаха . Като се започна от възрастта и какво може да облича, как да гледа , да говори,едни диагнози дистанционно се раздават ...При всичките си грешки и кусури не заслужаваше тоя линч 🙁
Подкрепям напълно! Мен лично ме хвана срам, четейки някои коментари, не знам тези, които ги пишат как не се усещат, че обиждат себе си с подобни изкази, епитети, анализи, голям криндж при все от хора с претенции и под предлог, че обективно критикували... Grinning Обаче пък и им благодаря, защото по този начин се усетих и колко прекалявам с наредбите по Мартин и Добрин. Да, неприятни са ми, ехидни и самодоволни, прекалено са си повярвали, но обиждайки ги тук, обиждам само себе си.

sleuth, възхищавам се на търпението ти! Joy Но не си струват усилията. Просто някои мнения са до такава степен изкривени от лични предразсъдъци и симпатии, че нито един реален факт няма да ги промени. По-скоро се опитват фактите да изкривяват и да наместват спрямо собствените си виждания за дадена ситуация. В случая Калоян имал право да номинира силни жени, но силни жени нямат право да номинират Калоян. Това е и до там Grinning разумна дискусия не следва, а се повтаря до откат едни и същи грешни критерии.

# 1 156
Dido, първо пишеш, че няма да е интересно 30+ супер подготвени участници, след това пишеш, че на финала на шампионската купа имало 2 слаби отбора и финалите били безинтересни.
Кое твърдение е меродавно 🙃.

Поне аз писах, че на финалите да останат подготвени състезатели, а останалите нека си се борят през тези 11-12 седмици по какъвто и да е начин и както те са решили.

# 1 157
Хахаха, аз ли сменям аргументите?
- Вие първо твърдяхте, че Калоян е привикал Виктория на плажа - доказахме го като невярно, сменихте темата
- После твърдяхте, че се бил молил на Виктория в този разговор да гласува с тях - невярно, пак сменихте темата
- После го изкарахте, че тези разговори всъщност се били случили на Резиденция, а всъщност Караолис говореше с Виктория тогава и тя инициира разговора, а не той, та и това също е невярно

По-старите епизоди ги има в нета и всеки може да си пусне и да провери, та не знам защо просто не го направите, а продължавате да ми спорите. Joy

А, за Калоян, както написах в коментара си това, което се е случило сега не прави грешните ви твърдения за ситуации от преди 3-4 седмици верни. Иначе, както вече отбелязах, да Калоян ще му олекне образа ако заиграе с Пелипенко.

Нито съм от най-големите критици на Силвия, нито съм най-големия фен на Калоян, че да чакате от мен "същата енергия". Нито съм казвал, че Калоян е най-честния и най-достойния, нито съм казвал, че е най-силния, нито съм казвал, че "можело да се номинират силни жени, а силни мъже не!". Важното е да се чете внимателно, но като нямаме желание няма как да стане.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:55 от Иван С. 659770

# 1 158
  • София
Мхмхм
Как да тълкуваме тази карикатура от Силвето?
Интереснооо...

# 1 159
  • Някъде там...
Раду, с подходящ музикален фон: JoyJoyJoy

# 1 160
Мхмхм
Интереснооо...

И после не била талантлива Heart Eyes от една картинка всичко става ясно! Не че от съвета не се усети.

# 1 161
Мхмхм
Интереснооо...

Писах го преди време - продукцията си направи коалиция, продукцията си я унищожи.

# 1 162
Силвия не веднъж е казвала, че е искала да играе със силни играчи. Уви съдбата и даде друго, защото "силните" не я искаха и я нападаха с повод и без повод. Все пак тя стигна доста напред, макар и не точно по начина по който искаше. За съжаление това я срина и развя бялото знаме, като сложи край на коалицията, която й беше като ракетоносител. Вярно че платиха с мизерия и глад, но пък стигнаха дотук. Според мен беше рано да слага край на коалицията, нооооо все пак не аз съм в играта а тя. Нищо сега ще стане по интересно.
Относно залога довечера на Деси, всички искаме да раздели Добчо и Мартинчо, но бас държа, че ще избере гризлито. Ако познае разбира се победителя. Дано да имаме шанс да видим нейния избор.

# 1 163
И аз мисля, че ще избере Гешев. Мартин и Добрин ще са си двамата до края. Даже сигурно на елиминация ще са заедно и ще спретнат една братска сърцераздирателна раздяла, както беше при Морунов и Андрей.

Колкото до женската коалиция създаде я Раду с ината си на пук на Силвия, която не беше "послушна пешка". Ако не беше той, те щяха да играят заедно и Караолис още щеше да е в играта, вместо Виктория и Пелипенко. Под "муха" аз разбирам малък конфликт, който продукцията е разраснала, подклаждайки го и Силвия отново обира пешкира, защото иска да угоди на всички.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 13:00 от Ne0n

# 1 164
  • Sofia
Съмнявам се да видим точно такава битка. И двамата са мнооого далеч от класата на Морунката и Гридин.

# 1 165
Не говоря за тях като хора, а какво продукцията ще се опита да поднесе като сценарий на зрителите. Ясно е, че само тийнейджъри биха се трогнали.

# 1 166
Те ДиМ така са се сраснали, че само по хирургичен път могат да ги разделят.
Карикатурата на Силвия е в десетката!
Забравих да споделя радостта си от пиршеството на Борисенко със сурогатите на колбаси Simple Smile

# 1 167
  • София
Dido, първо пишеш, че няма да е интересно 30+ супер подготвени участници, след това пишеш, че на финала на шампионската купа имало 2 слаби отбора и финалите били безинтересни.
Кое твърдение е меродавно 🙃.

Поне аз писах, че на финалите да останат подготвени състезатели, а останалите нека си се борят през тези 11-12 седмици по какъвто и да е начин и както те са решили.
Ок, признавам си, не успях да предам правилно иронията в този пост, но който е гледал съответните финали би трябвало да е разбрал какво точно имам предвид

# 1 168
Никой не е споменал да участват САМО супер атлети. Разбира се, че трябва да има и по-слаби физически участници, но да имат други качества и да ни ги показват до някакъв етап на игрите ( напр. Павката - не силен физически, но интелигентен, жилав и без пораженчески мислене). Но да се бутат до последно и до финал хора с недотам добри качества, но само и само да се отъркат в "славата" ( за един сезон)... И зрителите не хейтят САМО. Забелязват се и подобаващо се оценяват добри постижения, адаптивност по време на игра и т.н.
В спорът се ражда истината ,стига да е културен, надявам се не се обиждаш че цитирам. Даваш пример с Павката , че има качества , но не достатъчни за финалист. Има право да участва. До тук съм съгласна. Но наистина ли мислиш , че е редно и спрямо него и спрямо публиката ,изведнъж той след толкова мъки , глад студ да стане и да каже , хора номинирайте ме . Да се сърди на всеки който откаже и дори да падне нарочно на елиминационната, че опонента му плува да речем по -добре от него.
Хубаво на теоеия се разсъждава , всеки иска на финала на филма да се срещнат главните герои , но после що е нагласено

# 1 169
Мхмхм
Интереснооо...

Силвето защо се жали! Нали доброволно се е съгласила да е в ролята на муха! Никой не й е опрял пистолет в главата да участва. Сега напоително обяснява, та в клипчета, та в карикатури...
На всички им е ясно, че продукцията ги създаде и унищожи. Ако си замълчи и не се оправдава като напада тия, които са се възползвали от нея, но с нейно съгласие, ще е много по-достойно и приемливо.
Не обича да е критикувана.
Силве, животът продължава! Оттърси се вече от тая игра! 👍

Общи условия

Активация на акаунт