Как тренирам -28

• 21 801
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Момичета много благодаря за предложената помощ, но ще си взема програма от фитнеса, те я изготвят и показват при нужда. Там най-добре да питам, хем да видя. Още малко ще карам така и като купувам следващата карта ще взема и програма. Иначе аз искам да сваля 5кг, та ще правя и кардио.
Преди малко се връщаме от разходка с ММ почивам 20мин и отивам да направя една тренировка. Как ми се иска и на мен да може някак да убедя ММ да идва с мен. Той има голяма нужда да свали килограми и то много. Но не, та не. На сила няма как да стане тая работа, затова все го карам да се разхождаме, поне е някакео движение, не само с колата.

# 361
Килограми се свалят с диета, фитнесът е само допълнение за подсилване на метаболизма и тонус.

Само аз ли пропуснах да видя Нона? Smiling Imp

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:36 от mamaLina

# 362
  • sofia
Тоест няма никакъв начин да се свалят килограми с фитнес? Максумум да се рекомпозират мазнини-мускули?

# 363
Не, няма. С фитнес се вае, отслабва се в кухнята.
Но не е нужно да е с глад и лишения, само подходящ хранителен режим.

# 364
Аз съм на диета и лекарства предписани от ендокринолог за ИР (Глюкофаж). Пия го от октомври. ИР ми е диагностицирана октомври, 2 месеца преди това неможех да тренирам, имах много голяма киста на яйчника с болки поне месец. От там ми диагностицираха и ИР. Качих много кг. 15 за много кратко. Октомври ендокринолога ми назначи и  диета, която вече хич не ми е диета свикнах с нея. От лекарството много бързо свалих 10кг месец, месец и малко. Тогава преключи и лечението на кистата горе долу и след като гинеколожката ми каза, че вече може да тренирам веднага тръгнах. Още пия лекарството за ИР, ще го пия поне 4 юесеца още, но няма как да не ходя с това бързо сваляне на кг. Все е от полза. Още свалям, макар и вече по-бавно (слава богу), но свалям. Затова тренирам, в крайна сметка няма да ми навреди. Доктора ми е казал поне 3 пъти седмично, аз ходя 4-5 пъти седмично. За ИР е много важно да има движение, иначе няма да се оправи. А след  като свалих и килограмите показателите са ми в норма. Просто трябва да ги задържа, колкото може повече. Та за мен не е толкова до кг., макар че и последните 5 ще сваля, колкото до здравето, иначе диабет до някоя и друга годинка. Та фитнеса за ме  си е просто заради движението. Днес правих малко кардио и упражнения за крака. Завърших с кардио. През деня с ММ качихме едното тепе в Пловдив.

# 365
Редовните тренировки увеличават общия калориен разход, плюс че по-развитата и тонизирана мускулатура гори повече калории в покой. Но само с тренировки без контрол на храната не става, факт. Здравето винаги трябва да е на първо място, слд това вече идват другите неща.

# 366
  • sofia
Теоретично е така, но при мен е факт, че за 3 месеца съм +3 кг от нищото и няма движение назад. На калориен дефицит съм. Не е мускул (от преди да почна да тренирам е). Та, другата семица ще си пусна подробни изследвания да видя какво е положението.

# 367
Момичета да ви питам какъв е този протеин? Как се използва знае ли някой?

Одеве случайно го видях в магазина?

# 368
Аз съм Не за соев протеин, произведен в Китай. Изобщо съм Не за соеви продукти за жени във фертилна възраст, а и мъже.

# 369
Ако ползвате някакъв протеин бихте ли ми препоръчали? Аз си взимам сега дозички на whey.

# 370
Ако ползвате някакъв протеин бихте ли ми препоръчали? Аз си взимам сега дозички на whey.

Ние у дома сме на този. Мисля, че и други момичета го ползваха и бяха доволни (дали в тази тема обаче...) вкусен е, лесно се разтваря, добри съставки. Доста сме опитвали през годините, но този държи първенството. Последно от сила имаха добра промоция и взехме от всички вкусове за тест. В офиса си нося за следобедна закуска, разбъркан с кремообразната извара на лидл. Не ме подува, и не ми е тежко. Има сашета и може да пробваш https://www.everbuildnutrition.com/en/185-Whey-Protein-Build-2-0-5lBs-Bag.html
Момичетата нека кажат и те какво вземат. Ще ми е интересно да опитам и нещо ново.

# 371
  • София
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard, както и BIOTECH USA Iso Whey 😍

# 372
Момичета страшно ви благодаря 🙂

# 373
  • sofia
Да питам bone broth пробвали ли сте и ако да, харесва ли ви?

# 374
  • София
Аз го консумирах по странен начин преди време. Варях си ориза в него, но пък се овкусяваше невероятно. Отдавна не съм. За мен е играчка, защото не е нещо, което консумираме често и трябва специално да го приготвям...

Общи условия

Активация на акаунт