BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 028
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 050
За мен е абсолютно без значение полът, с който е родена Ивонне. Важно е какъв характер и поведение има. Там има неща, които не одобрявам.

Ако на някого му е интересно, Енчев гостуваше при Тото и там обясни подробно как се правят такива операции. Той е работил в Гърция точно при хирурзи, които правят такива пластични операции.

# 1 051
  • Sofia
Много скъпи и болезнени са тези процедури.
Гледах предавания на Карбовски и Даниела Тренчева с млади бг момчета минали през това.
В началото на 90-те беше показан първият мъж престрашил се да направи такава промяна,Андрей се казваше ,после Адриана 🤔

# 1 052
Е, малко ли ladyboy има в Тайланд и не само, които са по-красиви от нормални жени и може като нищо да ги объркаш?
Въпреки, че Ивон има много груби черти и мъжки движения, но това е защото има едра структура, това не може да се промени..
Азиатците са толкова андрогинни, че няма накъде. Не е трудно да се трансформират.

Слагав в скрит текст любимо мое видео, което е съвсем леко свързано с темата Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 053
И на мен не ми пука госпожа Плезир дали е Кроасан. Ще ме подразни, ако започне да пропагандира 50 вида себеопределяне и джендър идеология за нещо естествено и напълно нормално . Отблъсква ме с лицемерието и двуличното си поведение,с незачитане на личното пространство,а не със смяната на пола си.

Точно.
Тя/той си остава най- емоатичната личност в Къщата.
Щото оная скумрия като е жена и прислужникът и като е мъж,та голям келепир! Тотал щета са.

# 1 054
И мен също ми е все тая с какъв пол е била/е сега Ивонне. Нейна си работа... но мъжете може и да се напрегнат от разкритията, защото то няма и един май, който да не е опипан.
Не мисля, че Гого е бил жена, има по-изписани черти, даже някакво детско лице, но чак да е бил жена, не вярвам.

# 1 055
Не са опипани на сила/повечето/ и всъщност Ивонне сега е жена Същото е като да са опипвани от останалите жени в Къщата

# 1 056
Видях в Тредс пост със скриншоти, от които изглежда, че майката на Атиджа никак не харесва Петър
Колкото и да не харесвам Петър, мама Ади защо не гледа нейната си работа и не остави пълнолетната си дъщеря да взима тези решения? Аман от майки орлици. Тази пък даже се ребчи в Инста.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:33 от Lilly_85

# 1 057
Веселка обвинява Марио, че бил перверзник, ама май друг/а е перверзник/ца. Не остана мъж, който да не е опипан. Някои по няколко пъти. Че и си показа голите интимни части, уж неволно.
Дали всичко това не беше опит за привличане на внимание?!

# 1 058
Е, извинявам се, но тя гонеше някои от тях, за да ги докопа. И какво значи да са опипвани "като от останалите жени"? Коя друга ги опипва? Откога да се опипваме, докато гоним някой, е ок? Grinning

# 1 059
Интересно как същите хора, които излизат с изявления от сорта на: "Изобщо не ми пука за скапаните гейове, лесбийки и трансове, стига да не парадират с това", изровиха всичко за Ивонне. Тя не прави ли точно това, което твърдите, че искате? Нито говори за миналото си, нито насажда някакво мнение! Живее си живота, точно както една обикновена жена, и никому не пречи. Какъв е проблемът с нея? Защо 70% от коментарите на "нехомофобите" българи са спекулации за половата ѝ идентичност?

# 1 060
Не е само Ивонне - рови се всичко за всеки в това предаване. Това е целият смисъл на темата - клюкарник за едно риалити. Ако не ви харесва, препоръчвам друг форум, може би с по-малко “нехомофоби - българи”.

# 1 061
И мен също ми е все тая с какъв пол е била/е сега Ивонне. Нейна си работа... но мъжете може и да се напрегнат от разкритията, защото то няма и един май, който да не е опипан.
Не мисля, че Гого е бил жена, има по-изписани черти, даже някакво детско лице, но чак да е бил жена, не вярвам.
Ще има Ланецът да си говори с Камерите.
Какъвто е артист. Вай, ах, ох , как мамето е бил преди мъж.

# 1 062
Тежък избор ще е тази вечер. Излагацията, която ще е мачът Люксембург - България или излагацията, която ще е половите премеждия на Ивоне/чо.

# 1 063
# 1 064
Чух гласчето и видях дървеното клатене и се втурнах да проверявам дали някога не е било мъж Joy

Общи условия

Активация на акаунт