BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 034
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 035
На мен не ми пука особено Ивонне като мъж ли е родена. Не е тръгнала като много транс или гей хора, да пищи, че е нещо различно и видиш ли трябва да има специално отношение.

Сега, някой ще подхване темата за сексуалните майтапи и честия физически допир. Аз съм човек, който позволява прегръдка само от най-близките си хора и все пак не ме дразни поведението на Ивонне. Има и такива хора. Харесва ми, че не се взима на сериозно и не ме товари като образ в играта.

# 1 036
  • София
Недей сега се пали, чисто юридически така стоят нещата. Имаше един период от доста години, когато съдилищата уважаваха тези молби за промяна на пола в акта за раждане, но си е празнота в закона и при заинтересована страна си е нищожно. През 2020г. започна едни тълкувателно дело уж, за да се регулират тези проблеми, ама знаеш как е съдебната система.
Яко офтопик, виновен, признавам си без бой.
Идеята ми е, че като опре до констатиране на пол, не се гледа какво има в гащите или на какво си се подложил. За съжаление или не.. всеки си преценя.

Ние тук юристи ли сме се събрали? Като се занимава нещо със законодателство е едно, в обществото е Ивонне.

# 1 037
Сипи си едно вино или каквото ти е на душа, казвай и Ивонне и всичко е наред.
Респективно и аз ще направя същото, но за мен си е Ивайло.
Така добре ли е за вътрешния ти мир?

# 1 038
  • София
Сипи си едно вино или каквото ти е на душа, казвай и Ивонне и всичко е наред.
Респективно и аз ще направя същото, но за мен си е Ивайло.
Така добре ли е за вътрешния ти мир?

Не. Но пък се радвам, че просто си каза, че така си решил и не даваш лични карти и актове за раждане като доводи за твоето желание да не уважаваш избора ѝ как да се представя.

# 1 039
Представяте ли си да кажат, че е Атижа 🥲

Защо пък Атижа? Какво мъжко виждате в нея?

# 1 040
  • София

Нищо, това ще е шокиращото 😃 има теории, че може и да е Гого.

# 1 041
Дано Ивоннето се окаже наистина, че преди е била Ивонко примерно, името не е важно Grinning

Не че толкова ми пука какво има в гащите сега и какво е имало преди, а защото като външен вид, излъчване, поведение и особено енергия Ивоннето ми е абсолютен мъж и ще се радвам да съм познала Sunglasses

Между другото, познавам няколко лесбийки, една от тях взима допълнително тестостерон и бая на мъж е заприличала вече и като фигура, и като маниери, но въпреки тази си трансформация, продължава да ми е по-женствена от Ивонне.

# 1 042
И на мен не ми пука госпожа Плезир дали е Кроасан. Ще ме подразни, ако започне да пропагандира 50 вида себеопределяне и джендър идеология за нещо естествено и напълно нормално . Отблъсква ме с лицемерието и двуличното си поведение,с незачитане на личното пространство,а не със смяната на пола си.

# 1 043
  • USA
Е, нали Мамасита видя и на Гого гогото!? При транс мъжете операциите не са въобще толкова успешни, а тя ентусиазирано обясняваше къде какви кожи имало и тн.

# 1 044
Видях в Тредс пост със скриншоти, от които изглежда, че майката на Атиджа никак не харесва Петър

Скрит текст:

# 1 045
И с право!
Този и Теда са най-заблудените хора и с нереална самооценка.Голяма работа са само в собствените си очи.

# 1 046
Скрит текст:

Прочетох, че трансформацията от мъж на жена е незабележима, като дори някои по-специфични функции успяват да направят хирурзите.

Обратното обаче не е така и ще е странно никой да не е забелязал.

# 1 047
  • София
Скрит текст:

Прочетох, че трансформацията от мъж на жена е незабележима, като дори някои по-специфични функции успяват да направят хирурзите.

Обратното обаче не е така и ще е странно никой да не е забелязал.

Един транс мъж беше разказвал, че зависи откъде и колко кожа искаш да дадеш. Че може и дългичък да го направят, но той не е искал понеже колкото по-дълго - толкова повече намалява чувствителността. Той беше дал кожа от ръката (преди лакътя) и показа белега, адекватен размер си беше 😃

Но пък за вените не знам дали може да стане пък Ивонне твърди, че Гого е такъв.

# 1 048
Е, малко ли ladyboy има в Тайланд и не само, които са по-красиви от нормални жени и може като нищо да ги объркаш?
Въпреки, че Ивон има много груби черти и мъжки движения, но това е защото има едра структура, това не може да се промени..

# 1 049
Аз довечера няма как да гледам, ще си го пусна утре, но обичам спойлери и ще ви чета. Определено ще оценят коментари за случилото се в епизода в реално време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт