BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 101
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Sunshine state
Убедена съм. Дори да види цялата "любов" излята по неин адрес из нета, пак ще каже, че е от завист. 😅

# 1 021
  • Враца
Абсолютно няма да приеме критиките на хората. Тодора си знае, че е "топа на топа на топа, чуек" и такива малоумници като Виктор и поддържат самочувствието.

# 1 022
Може пък да каже, че е била в роля, за да замаже положението.

# 1 023
Представям си Георги как ще вземе да си чисти устата с ръка като разбере, че Ивоне е мъж. То не бяха целувки, облизване, прегръдки, мамаситки... 😅😅😅

# 1 024
Представям си Георги как ще вземе да си чисти устата с ръка като разбере, че Ивоне е мъж. То не бяха целувки, облизване, прегръдки, мамаситки... 😅😅😅
Нищо ново, пак ще слушаме рева на тема "Аз си обичам семейството, държа на жена си".

# 1 025
Ха, добър вечер. Аз за за горещата тема - Ивайло ака Ивонне. Едни от най-добрите естетични хирурзи в света по смяна на пола и не само са в Гърция. Анджак и наш Енчев оттам е крал занаят. Поинтересувах се доста по темата покрай истериите, за училищата и трети пол и др. глупости, та прави  се цялостно изграждане на вагината. Естествено не е като майка да те е родила, но е доста доста добре. Тъй, че наш Георги къде видял къде не видял, това че няма първичен мъжки белег, нищо не означава.
Няма нищо шокиращо в цялата работа, Ивайло си е взел парите отдавна, подписал си е договора, че ще разкрият това му негово решение и оттука само може единствено да спечели.
Почват се знайни и незнайни НПО да го защитават, отделно в тези среди са адски задружни,  ще се залеят социалните мрежи и тъй.. да не словоблудствам. Като извод за мен,  Ивайло е в ситуация уин уин и той много добре го осъзнава, като ще видите по поведението му още довечера, че съм разсъждавал що годе логично.

# 1 026
Добре де, защо я наричате Ивайло? Аз не видях никой да потвърждава име, освен 1-2 от най-долните жълтурки, които спекулираха, че е или Иван, или Ивайло.

# 1 027
Дано Виктор довечера пак да го заболи фара няколко пъти ,че снощи не го чухме ,а не може така.

# 1 028
  • София
Ивонне и да е била мъж някога, вече не е. Не мисля, че е окей да я наричаме “Ивайло”. Може да е транс жена, но все пак жена малко или много.

# 1 029
Ивонне и да е била мъж някога, вече не е. Не мисля, че е окей да я наричаме “Ивайло”. Може да е транс жена, но все пак жена малко или много.
Не знам защо някои хора толкова много държат да се разграничат от всичко, което не възприемат за “нормално”. Ивонне си е жена. Няма да си лягам с нея, че да ми пука дали е биологична такава или не.

# 1 030
  • На морето!
Аз пък съм почти сигурна, че това е извадено от контекста и нищо такова няма да има вътре. Вероятно четат цитати от ФБ страницата или играят на някаква игра. Не вярвам промото да е буквално.
Независимо с какъв пол и име се е родила Ивонне, тя е Ивонне и е жена.

# 1 031
Аз съм от гадните жълтурковци и затова й казвам Ивайло.
Ивайло си е Ивайло,  поне на лична карта и всякакви други граждански документи, произтичащи от това, дори и да е транс или от 47ми пол. В РБ е нищожна молбата за смяна на пол в акта за раждане, въз основа на каквито и да е издадени последствие раждането медицински документи.
Ако ще и “натурален акт” за пениса или каквото е останало от него, да покаже.
Извинявайте за офтопика. Отче, Марио прости ми, ще взема причастие за грубите думи.

# 1 032
  • София
Аз съм от гадните жълтурковци и затова й казвам Ивайло.
Ивайло си е Ивайло,  поне на лична карта и всякакви други граждански документи, произтичащи от това, дори и да е транс или от 47ми пол. В РБ е нищожна молбата за смяна на пол в акта за раждане, въз основа на каквито и да е издадени последствие раждането медицински документи.
Ако ще и “натурален акт” за пениса или каквото е останало от него, да покаже.
Извинявайте за офтопика. Отче, Марио прости ми, ще взема причастие за грубите думи.

Личната карта е по-важна от това, че е минала през всички възможни операции, за да може външното да отговоря на вътрешното ли?

# 1 033
  • София
Хаха..сега в промото Теодора казва, че ще й е много гадно, ако Виктор си тръгне... JoyJoyJoy  Тя не допуска, че може би тя ще си тръгне...и през ум не й минава, толкова на високо лети, че като падне много ще я заболи..

# 1 034
Недей сега се пали, чисто юридически така стоят нещата. Имаше един период от доста години, когато съдилищата уважаваха тези молби за промяна на пола в акта за раждане, но си е празнота в закона и при заинтересована страна си е нищожно. През 2020г. започна едни тълкувателно дело уж, за да се регулират тези проблеми, ама знаеш как е съдебната система.
Яко офтопик, виновен, признавам си без бой.
Идеята ми е, че като опре до констатиране на пол, не се гледа какво има в гащите или на какво си се подложил. За съжаление или не.. всеки си преценя.

Общи условия

Активация на акаунт