BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 068
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 005
Ако трябва да съм честна, на мен Гого най ми прилича на транс.

# 1 006
А може да е някаква анкета, тип предизвикателство и цялото изречение на Биг Брадър да е: "Според зрителите на ББ, един от вас не е с пола, с който се е родил /или както там беше изречението/. За кой мислите се отнася това?". Не ми се вярва честно казано, но го слагам като вариант.

# 1 007
Аууу бомба трейлър... чудехме се дали ще засегнат темата и ето на, няма да се размине. Дали няма да тръгне пак от ромчето - той ѝ видя "мамаситката"...
Колкото повече гледам ББ, толкова повече не вярвам Ванеса да е с Георги Валентинов. Гледах го в Сървайвър и е мега тъп, не знам какво прави с него. Може да не е блеснала кой знае колко, но е нормално момиче.

# 1 008
Виктор в промото е бесен. Бесен е Joy

# 1 009
Според мен повечето си предполагат, но как се коментира такова нещо, без да си сигурен. Ако я бяха нахранили и се беше оказало, че си е истинска жена, щеше да е доста тежко. Колкото и да са ненормални всичките там, и те са хора и сигурно изпитват жал.

# 1 010
Гого с това гласче-да и какъвто е нежничък..с розовите боксерки хаха ,шегувам се.
А Гош ми е неосъзнат гей горкия.
Няма лошо всеки да е какъвто ще,но трансджендър си е много сериозна промяна за един човек.

# 1 011
Не мисля, че трябва да ѝ пука на Ивонето за разкритията. Не ми прилича на човек, който се срамува от това. Сега, вярно е, че не го афишира и не е говорила за това, но то не е и много тема за подхващане по нашите географски ширини.
Тя показа в крайна сметка, че полът явно няма значение. Харесвана е, разбира се с почти всички. И демонстрира чисто женски качества - утешаването, прегръщането, изслушването, дори интриганстването. Мисля, че ако я нападне някой довечера, ще успее да се защити подобаващо.

Възможно е да са започнали много да шушукат съквартирантите по тази тема и затова да са решили да я извадят на светло.

# 1 012
Ако я разкрият, е ясно, че са я вкарали с тази идея. ШоГ. БоНба.

# 1 013
Виктор щял да ги разцепва всичките лигли и лигльовци JoyJoy много е нелеп и смешен, просто...като японско петле на стероиди Joy А те другите пък нищо не са им направили, нито обиждали. Даже са прекалено снизходителни към тях, особено към неговите избухвания. Теодора вероятно ще излезе, но ми е по-странно какво би правила тя без него там, отколкото той. Той повече комуникира с останалите май, а тя все изпъната и с него.

# 1 014
Според мен повечето си предполагат, но как се коментира такова нещо, без да си сигурен. Ако я бяха нахранили и се беше оказало, че си е истинска жена, щеше да е доста тежко. Колкото и да са ненормални всичките там, и те са хора и сигурно изпитват жал.

Отделно едно е да си много категоричен в мненията си "по принцип", и друго е като живееш с човека под един покрив.
Като се сблъскаш очи в очи и се оказваш далеч по-гъвкав и толерантен, отколкото си заявявал.

Малко като да си силно "За" казармата, сега, години след като си успял да се скатаеш от нея.

# 1 015
  • Sunshine state
Аз гласувах за Виктор.  Марио е ясно, че ще е  спасен.  От оставащите двама нямам против да изгубим Беба
Добре логика. 👌🏻👌🏻 Така има шанс като изгоним Бебова, Бебов да я последва по собствено желание. Ай дано!! 🙏😆

# 1 016
По-интересно ще е Тоца да остане сама, без пажа вътре.. тогава ще се изнерви още повече, че не си е тръгнала и няма кой да ѝ пази гърба..а Виктор той само ще рИве..

# 1 017
"Лигльовци !Ей за това тази игра не е за мен - тука трябва да си мъж"    Думи на Бебов от промото 😂😂😂 Мерси,че го публикувахте!

# 1 018
  • Sunshine state
По-интересно ще е Тоца да остане сама, без пажа вътре.. тогава ще се изнерви още повече, че не си е тръгнала и няма кой да ѝ пази гърба..
Да си се нерви вън, аз не ща да я гледам повече. Искам да й се покаже, че не е харесвана, та да й видя бясната физиономия. 😀

# 1 019
Тя няма да го признае и приеме това, че не е харесвана така или иначе.. ще го изкара, че нарочно се е държала така, за да я изгонят и че е искала да си тръгне, или че много ѝ завиждат на 'красотата'..

Общи условия

Активация на акаунт