BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 080
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ами добре се получи с номинираните, важното е, че Паци не е номиниран...да е жив и здрав човечеца JoyJoy

# 886
Защо 3ма, а не 4ма номинирани? С Марио за конкуренция един от пиленцата ще си ходи много вероятно.

# 887
Защо 3ма, а не 4ма номинирани? С Марио за конкуренция един от пиленцата ще си ходи много вероятно.

И миналия път бяха 3 ма

# 888
Аз гласувах за Виктор.  Марио е ясно, че ще е  спасен.  От оставащите двама нямам против да изгубим Беба

# 889
За Марио ще гласувам, но не защото му се кефя, а защото искам Амебата да е втората изгонена жена, не последната останала Simple Smile

# 890
Ще видите, че Теодора ще снесе инфо на Велин, за да не нарушава тя договора и той ще изкара кирливите ризи на ББ.
Направо да купува букет утре и да я чака на изхода от Къщата.

# 891
Аз гласувах за Виктор.  Марио е ясно, че ще е  спасен.  От оставащите двама нямам против да изгубим Беба
По тази логика и аз гласувах за Виктор.

# 892
  • София
Не смея да се радвам, може Брадъра да отмени номинацията на джуката и да я замени с друг на нейно място... пепел ми на устата...

# 893
Виктор ще се спаси и да се благодари пак на своята любима.. че хората не я харесват. 😁

# 894
Не смея да се радвам, може Брадъра да отмени номинацията на джуката и да я замени с друг на нейно място... пепел ми на устата...
Не може да я отмени, вече е започнало гласуването.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 12:03 от Marilyn3

# 895
И Веселка сега казва, че Марио винаги е в банята, когато момичетата се къпят. Май Пацо не си го беше измислил.
И че много псува. Всички разбрахме какво го бо̀ли Виктор, но не са излъчвали Марио да псува.

# 896
Ще гласувам в подкрепа на Марио. Това е следващия топ дразнител, щом чуваме Веселка да говори по някаква тема. Искам Амеба да си ходи, че маниерите й ме дразнят. Тази крива, ядосана физиономия, примляскването със суджука на лицето й, ръкомахането и трите фрази на кръст. Твърде ми е натоварваща за развлекателен формат.

# 897
  • София

И че много псува. Всички разбрахме какво го бо̀ли Виктор, но не са излъчвали Марио да псува.

Ооо...излъчвали са го Марио да псува и още как, даже и днес, също така си показва срамотиите пред аудиторията...

# 898

И миналия път бяха 3 ма

Миналия път имаше 2 човека с равен резултат на 4 място, мислех, че затова са само 3ма.

# 899
  • София
Ох хайде на номинации Марио, Бебо и Теодора и резултатът ще е нещо от сорта 95%, 3%, 2% Joy
Точно това идвах да напиша 🤣🤣🤣
Интересно е обаче ревльото или перлата ще си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт