BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 874
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 870
Думите на бай Георги за Теодоро и Виктория 👌👌👌

# 871
Ох хайде на номинации Марио, Бебо и Теодора и резултатът ще е нещо от сорта 95%, 3%, 2% Joy

# 872
Марио, Виктор, Георги и Теодора ще са май.

# 873
Обаче са прави съквартирантите. Виктор изглеждаше като доста свеж и готин човек първите дни. Туй чудо от Левски Г си е енергиен вампир, може да живне ако той остане в къщата а тя си тръгне.

# 874
Теодора подозираше, че не са изгонени и ще ги върнат. Според мен е БЯСНА, защото се усети, че брадъра умишлено я вкарва в интрига да номинира някого.

Според мен изобщо не е бясна. Беше бясна миналата седмица, вече изглежда като да ѝ е безразлично и чака са мине времето и да се маха. 🤷

# 875
  • София

Това с цирка не беше ли вчера?
Вчера беше, но ts_mira, пита от преди няколко дни, може би е пропуснала вчерашния епизод и затова припомням.

От жълти сайтове, четох че Марио е посещавал гей-бар, даже имаше и видео...може да е би...

# 876
  • София
И Веселка сега казва, че Марио винаги е в банята, когато момичетата се къпят. Май Пацо не си го беше измислил.

# 877
Очаквайте другата седмица цяла седмица да гледаме Виктор да реве…

# 878
  • София /Абсурдистан
Веселка наистина прилича на Ваня Костова.

# 879
Ее ланеца пак се спаси.  Ужас.

# 880
Пускам глас за Марио и се моля Теодора да си ходи. Дразни със злобата, негативизма и нарцисизма си, плюс това се изтърка. Освен това ми е любопитно дали Виктор ще прояви характер без нея. Според мен ще циври точно един час, после ще се разгърне. Неговото е повече самонавиване, отколкото любов.

# 881
Да ни е честитооооо 🥳🥳🥳🥳🥳 Тедата е аут и точка! А да, щях да пропусна, ние сме долни завистници 😂👍👌

# 882
Ами да, най - накрая ще се отървем от сагата Виктор-Теодора 🥳

Няма да гласувам на тези номинации, никой от тях не харесвам

# 883
+2 гласа и от мен за Марио. Симпатичен ми е като персонаж, а другите двама са непоносими. Смятам, че Виктор спечели симпатиите на съквартирантите и тези номинации бяха с цел да го отрезвят, а не да го изгонят. Сред публиката също видимо симпатиите са в полза на Виктор, така че Теодора е аут.

# 884
На гларуса му потънаха гемиите като чу че е номиниран... и каза "аз знам кво стаа" - пак си мисли горкия, че това е някаква конспирация от завист, сигурно.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт