BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 886
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Надявам се Теодора да си остане номинирана, а не да и падне номинацията с някакъв измислен имунитет 🤷🏻♀
Е не отпада, защото ББ каза, че всички договорки с хакерите отпадат. И на перлата к се дос.а!

# 856
Другите се прегръщат, поздравяват, усмихват с Ванеса и Атижа (дори и от любезност), тая "скрипя" все намусена и начумерена, голямото "доброутро".

# 857
  • София
Чухте ли как Виктор каза на Теодора да се готви за война, а тя каза, че няма такова нещо и те са на финала. Joy Забавлявам се как тя е твърдо убедена, че някой би гласувал за нея.
Чухме чуек... Те били хората.  Тая по принцип си я бие тока..и без мисия..

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 23:36 от elix

# 858
Чухте ли как Виктор каза на Теодора да се готви за война, а тя каза, че няма такова нещо и те са на финала. Joy Забавлявам се как тя е твърдо убедена, че някой би гласувал за нея.

Ъъ? Не каза ли 'тая седмица сме ние', т.е. те са номинирани?
Разбирам, че не я харесвате, обаче ми се струва, че липсва всякаква обективност в тая тема и се прикачват какви ли не фантастични ситуации и предразсъдъци специално към нея🤔 тя още преди няколко дни каза, че няма търпение да си ходи в събота.

# 859
Разочарована съм от Атижа, трябваше да номинира не Марио, а Теодора.

# 860
Определено на Теодора ѝ е много тъпо, че се върнаха Атижа и Ванеса. Като се замисля наистина Тодорка е вечно начумерена. Виктор е страшно тъпо парче.

# 861
  • София

Разбирам, че не я харесвате, обаче ми се струва, че липсва всякаква обективност в тая тема и се прикачват какви ли не фантастични ситуации и предразсъдъци специално към нея🤔 тя още преди няколко дни каза, че няма търпение да си ходи в събота.

Отделно щеше да е супер лицемерно като Виктор да ходи да ги прегръща и целува. Тя ги изгони, имаше си проблеми с Ванеса, защо да ходи да ги прегръща?

# 862
Теодора подозираше, че не са изгонени и ще ги върнат. Според мен е БЯСНА, защото се усети, че брадъра умишлено я вкарва в интрига да номинира някого.

# 863
Тази Теодора е толкова злобно същество...не е истина

# 864
  • София

Каза го, но след това рЕзко си смени мнението и каза,  цитирам: -Че те са хората, Че били скици, били цирк, НИЕ сме фигурите тук и хората отвън много ги харесвали.

# 865
Ами аз чух “ние сме” и го разбрах, че говори за финала. Но дори и да съм в грешка, май вчера коментираха двамата, че ще са на финал. Те нямат реална преценка за мнението на публиката и е смешно.

# 866
  • София

Каза го, но след това рЕзко си смени мнението и каза,  цитирам: -Че те са хората, Че били скици, били цирк, НИЕ сме фигурите тук и хората отвън много ги харесвали.

Това с цирка не беше ли вчера?

# 867
По принцип искам да си ходи Амеба, но не искам да слушам Вика как циври после...

# 868
Ами аз чух “ние сме” и го разбрах, че говори за финала. Но дори и да съм в грешка, май вчера коментираха двамата, че ще са на финал. Те нямат реална преценка за мнението на публиката и е смешно.

Постоянно говорят, че ще са на финал

# 869
Георги каза, че Теодора е със служебна номинация.

Общи условия

Активация на акаунт