BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 087
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 900
Някой помни ли в предишните сезони колко са били на финала? От думите им излиза, че има още 3 седмици. Тоест още 2 номинации + елиминациите тази събота? Значи 7 души ще стоят до края? Нещо много ми се виждат.

# 901
Много започнах да харесвам Веселка, хем е неконфликтна, хем е много директна, отстоява се, спокойна е (особено на фона на поведението на останалите там), абе като цяло изглежда като човек, чиято компания е приятна. А и за мен е най-красивата жена там (стига да не се облича нелепо).

Виктор според мен се обиди смъртно на съквартирантите, не знам дали би им простил - той се обръсна за първи път от 20г, за да не ходи на номинации, а те въпреки това го нахендриха, язък за саможертвата му. 😁

Атижа забрави Петър за точно 20мин, не разбирам защо така се беше пуснала по течението с него, очевидно е, че нямаше чувства. Ми прави са, че е безхарактерна. А ми харесваше по едно време.

# 902
Ох хайде на номинации Марио, Бебо и Теодора и резултатът ще е нещо от сорта 95%, 3%, 2% Joy
Точно това идвах да напиша 🤣🤣🤣
Интересно е обаче ревльото или перлата ще си тръгне.

От Виктор поне още една седмица ще намажем майтапи за рев, поезия и дискусии относно ориентация. Искрено се забавлявам с темата тук и коментарите/меметата във фейсбук. На Беба какво ще й гледаме? Ако излезе Виктор, тя на практика остава сама без мега верния гръб, чуек, и тогава вече ще се нахвърлят като кучета срещу нея. Сега, неприятна ми е, но нека си тръгне с достойнство.

# 903
Някой помни ли в предишните сезони колко са били на финала? От думите им излиза, че има още 3 седмици. Тоест още 2 номинации + елиминациите тази събота? Значи 7 души ще стоят до края? Нещо много ми се виждат.

5 човека са на финал… финалната седмица ще отпадат по 2-3 ма (така е било преди)

# 904
И Веселка сега казва, че Марио винаги е в банята, когато момичетата се къпят. Май Пацо не си го беше измислил.
Пацо не го е виждал с очите си, просто тогава цитираше Веселка.

# 905
Айде, айде Ванеса днес й запази достойнството като не й размаза чинията в лицето. Да си ходи в събота и край, точка, казах и това е! Думата ми тежи!

# 906
В предишните сезони Биг Брадър ги въртеше на шиш на номинациите, за аргументите им. Сега минават много лежерно и набързо. Гошу мазното пак се отърва.

# 907
Разочарована съм от Атижа, трябваше да номинира не Марио, а Теодора.
Няма да й позволят, защото Теодора е служебно номинирана от 2 дни.

# 908
  • София
Обаче те упорито продължават да номинират Марио. Ще го избутат до финал наистина.

# 909
Отделно щеше да е супер лицемерно като Виктор да ходи да ги прегръща и целува. Тя ги изгони, имаше си проблеми с Ванеса, защо да ходи да ги прегръща?

Теодора трябваше да изгони някой в тази игра - това е част от играта, номираш/гониш тези които не ти допадат най-много (общо казано) или те дразни нещо в тях.
Можеше поне да каже две думи без да прегръща някоя и от любезност (възпитание), с които тя се изтъква, защо не да се усмихне или да подхвърли някаква нелепа шега (дори да изглежда лицемерно) - така ли ще се отнесе ако на състезание спечели някоя друга гимнастичка, която не харесва - няма да я поздрави или подаде ръка спортсменски. Нима й допадат всички клиентки, които идват в салона й.
То не може все да дудне "Нито една не мой да ми стъпи на малкия пръст, нито на пувиденийто, нито на изказа,нито на възпитанийту, нито на визията, нито една , раз’иш ли. На никой няма да пусна фандък тук, казвам ти."

п.п. ще ме извинява, че използвах тоя епитет по горе, ама то не се търпи това мусене/чумерене и все аз,аз,аз, аз съм по-по-най

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 00:01 от pril

# 910
  • София
Отделно щеше да е супер лицемерно като Виктор да ходи да ги прегръща и целува. Тя ги изгони, имаше си проблеми с Ванеса, защо да ходи да ги прегръща?

Теодора трябваше да изгони някой в тази игра - това е част от играта, номираш/гониш тези които не ти допадат най-много (общо казано) или те дразни нещо в тях.
Можеше поне да каже две думи без да прегръща някоя и от любезност (възпитание), с които тя се изтъква, защо не да се усмихне или да подхвърли някаква нелепа шега (дори да изглежда лицемерно) - така ли ще се отнесе ако на състезание спечели някоя друга гимнастичка, която не харесва - няма да я поздрави или подаде ръка спортсменски. Нима й допадат всички клиентки, които идват в салона й.
То не може все да дудне "Нито една не мой да ми стъпи на малкия пръст, нито на пувиденийто, нито на изказа,нито на възпитанийту, нито на визията, нито една , раз’иш ли. На никой няма да пусна фандък тук, казвам ти."

Докато другите ги прегръщаха се чу зад кадър как тя казва “Казах ли ви/знаех си маймунки” с шеговит тон. Не мога да гарантирам дали се е усмихнала понеже не я показаха 😃

# 911
Ако изгонят черната перла, Виктор ще стане "самостоятелен играч". Рев по цял ден, депресия... ще иска да напуска, ще се тръшка...

Само не ми стана ясно защо номинираните са само трима? В началото не номинираха ли и по четирима? Например Георги защо не е номиниран тази седмица, като четвърти? Събра немалко гласове.

# 912
Ако изгонят черната перла, Виктор ще стане "самостоятелен играч". Рев по цял ден, депресия... ще иска да напуска, ще се тръшка...

Само не ми стана ясно защо номинираните са само трима? В началото не номинираха ли и по четирима? Например Георги защо не е номиниран тази седмица, като четвърти? Събра немалко гласове.
Номинирани са 4 само когато има равенство на гласовете.

# 913
  • София

Защото видяха, че не могат да го изгонят 😃 Пазят го за номинации срещу Марио предполагам, да видят тогава какво ще стане.

# 914
Да си ходи в събота и край, точка, казах и това е! Думата ми тежи!

Чу'ек, гръб съм ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт