BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 096
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 915
  • На морето!
Ох хайде на номинации Марио, Бебо и Теодора и резултатът ще е нещо от сорта 95%, 3%, 2% Joy
Точно това идвах да напиша 🤣🤣🤣
Интересно е обаче ревльото или перлата ще си тръгне.
Естествено, че Перлата. В такива ситуации хейтът винаги се отнася от жената, въпреки че Бебо Риването е в основата на тоя сериал.

# 916
  • София
Аз гласувах за Виктор.  Марио е ясно, че ще е  спасен.  От оставащите двама нямам против да изгубим Беба
По тази логика и аз гласувах за Виктор.
По тази логика може да изкарате напред  Виктор с най-много гласове, а Марио да издуха супата.

# 917
И Тошка не е цвете за мирисане. Като нямаш намерение към някого, не стоиш до него 24/7. Ние не видяхме тя да се отлепи от Виктор, въпреки тежките и крайни думи, чуек. Не я видяхме да поговори за нещо различно с друг от къщата. Монтаж, хубаво, ама това не е нормално. Просто си е поредната фуста с корекции и претенции, като мнооого други беби.

# 918
  • София
И Веселка сега казва, че Марио винаги е в банята, когато момичетата се къпят. Май Пацо не си го беше измислил.
Пацо не го е виждал с очите си, просто тогава цитираше Веселка.
А може и Весела да повтаря неговите думи. Тези съквартиранти не могат едно изречение самостоятелно да вържат! Някой каже нещо”умно” и всеки после го преповтаря, като с “ коалицията”.

# 919
Ударих един глас за Марио. Тия двамата от филма “Бенджамин Бътън” да си бегат.
Ама наистина ми напомнят за филма. Виктор се подмладява без брада и от 26 годишен замяза на 19, а Беба от 26 годишна замяза на 35 годишна в предаването…

# 920
Виктор е на 29 години.

# 921
Виктор е на 29 години.

Все тая. След 2 седмици ще е повито бебе, което чака Беба да го накърми.

# 922
Всеки път като си пусна Небезао(симпатична песничка) и имам чувството, че за Тедка и подобни на нея клонинги пее😂😂😂😂

# 923
Внимавай какво си пожелаваш, чуек...

# 924
  • Враца
В момента във Враца:

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 01:34 от vmarinska

# 925
Марио беше прав относно четката.
Глигана показа свинския си характер - дребна, злопаметна и отмъстителна душичка.
Циганина си е циганин - обижда на "олигофрен", но не може да го "псуват".
Вероятно, комплимента с мил. униформа беше по секси за Мефистофел отколкото брътвежите на малоумника, който пък изревнува.
Колко са жалки... Имаше такова "парче" в едно от предните издания май.

# 926
  • София
Ох хайде на номинации Марио, Бебо и Теодора и резултатът ще е нещо от сорта 95%, 3%, 2% Joy
Точно това идвах да напиша 🤣🤣🤣
Интересно е обаче ревльото или перлата ще си тръгне.
Естествено, че Перлата. В такива ситуации хейтът винаги се отнася от жената, въпреки че Бебо Риването е в основата на тоя сериал.

Тя не че жената в случая не си заслужава тоя хейт. Но пък я съжалявам от гледна точка на това да имаш постоянно залепен за д..то ти ревльо, без който една крачка не можеш да направиш! 🤯

# 927
  • софия
Тя - жената, сама си е залепила за д-то това, което е залепено.

# 928
  • София
Тя - жената, сама си е залепила за д-то това, което е залепено.
Това въобще не го оспорвам. Тук работата е малко сърби, боли, драго ми е. Но в началото, смятам, че перлата въобще не предполагаше какъв таралеж в гащите си вкарва. Докато още обясняваше, че той бил точно типа мъжкари, които харесва 🤣
Много харесвам и Атито и Ванеса. Готини са, премерени, емпатични, нищо общо с постоянната злоба на Тоца. Направи ми впечатление как казаха, че вече те ще вземат останалия ток, вместо другите в къщата. И най-вече се усмихват. Аман от постоянно намусените муцуни на ония двамата.

# 929
  • USA
Скрит текст:
И Веселка сега казва, че Марио винаги е в банята, когато момичетата се къпят. Май Пацо не си го беше измислил.
Пацо не го е виждал с очите си, просто тогава цитираше Веселка.
Ти пък как разбра, че само Веселка го е казвала и това е само нейно мнение? Със сигурност всички жени в къщата са го коментирали заедно това, просто не е излъчено, за да не обвинят Биг Брадър в поощрение на сексуален тормоз. Вижда се, че всички жени странят от Марио и го смятат за перверзник.

Общи условия

Активация на акаунт