BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 72 242
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 930
  • SF
Теодора буквално им изписа веждите на Атижа и Ванеса, като ги прати на номинации. Момичетата бяха много симпатични и добронамерени в мисията си. На мене ми станаха симпатични.
Теодора ги номинира с повече злоба, отколкото с аргументи.
Ясно, че искаше да разкара обявената от зрители и съквартиранти за красавица и умница Ванеса. Атижа отнесе хейта й по горе-долу същите причини.
Коалицията ще бъде развалена, защото Марио е сред фаворитите на зрителите.

Който иска да провери нагласите на пишещите в темата чрез анкета, приемам предложения!
Достатъчно цветни са постовете и настроението е ясно, но знам, че има фенове и на директните допитвания.

# 931
  • София
Много ми хареса Атижа как имитира Теодора. Вечно легнала на стола и намръщена.

# 932
  • София
Теодора като излезне, лошо ще й стане от мненията на хората. Те продължават с Викиту да живеят в илюзия, че се къпят във всенародната любов.

# 933
  • SF
Аз споделих същото мнение в темата. Тези двамата, освен че са посредствени и глупави, никога, никога не ги видях да се засмеят искрено на нещо, да посрещнат някоя мариова простотия с усмивка, да си разкажат виц, да разтегнат малко устни. Мутренско поведение - колкото съм по-навъсен, толкова повече ще ме уважават и ще си имат едно наум! Придават си важността на сериозни фигури, защото по друг начин да покажат положение нито имат капацитета, нито креативността.
Хайде сега, гушкай табуретката, като си толкова важен!
То пък бива, бива скучен живот да водиш и да не знаеш как да се зарадваш на нещо, различно от салам и шунка...
Дори и когато обичат, някак драматично обичат. Или поне такова мнение ми оформиха с нацупените си устни.

# 934
  • На морето!
100% Марио ще е спасен. Въпреки това, не можем да не отбележим, че всички го номинираха заради резките промени в настроението и полярните изблици. Вероятно наистина е натоварващ и на зрителите ни е спестено доста.
От всички най-балансирано и умело играят играта Радо и Ванеса. Ивонне също се справя много добре.
Интересни са ми с първичността и хитростта си, жалко че ББ е в творчески запек и не може една готина интрига да завърти.
Ще е интересно да им пусне вече кой какво е говорил за другите. Може и да им направи табели, да познават сами кой как е възприеаман навън. Ще е интересно да видим Бебата и Бебото как падат от високо и как Пацо и Георги веднага преосмислят държанието си, спрямо зрителския интерес.

# 935
Естествено, че Перлата. В такива ситуации хейтът винаги се отнася от жената, въпреки че Бебо Риването е в основата на тоя сериал.
Не е много сигурно. Доводът ти е рационален и логичен, което не е задължително да се каже и за гласуването. Големият хейт го отнася Виктор. Как го наричат в прав текст - не е истина. Всъщност за него няма положителни мнения. Ако не броим откъслечените такива, в които го съжаляват. Не че можем да ги броим за положителни, но може да се предположи, че неколцина от изказалите ги биха гласували да остане. Теодора има подкрепа, макар и нищожна. Проблемът при нея пък е, че демонстрира злоба, което не се харесва, а тъпчо е наопаки - беснее, ама не е злобен. Мен лично злобата на Теодора не ме дразни повече, отколкото на останалите - играта е такава, че да си малко злобен и много лицемерен на практика е полезно ако нямаш някакви по-сериозни положителни качества. Но двамата играят заедно от ден първи и с това твърдо не съм съгласен, въпреки че е печеливша стратегия. Затова ми е все едно кой от двамата ще излезе, но предпочитам да е Виктор - той се срина отвсякъде и за него е по-добре да се маха оттам.

# 936
Ударих един глас за Марио. Тия двамата от филма “Бенджамин Бътън” да си бегат.
Ама наистина ми напомнят за филма. Виктор се подмладява без брада и от 26 годишен замяза на 19, а Беба от 26 годишна замяза на 35 годишна в предаването…
Беба никога не ми е приличала на 26 годишна от началото на формата, даже ако трябва да съм честна, сега без четките на очите и другите мазила изглежда по-свежо и нормално. Ако може и устните ѝ да се спихнат, докато е в предаването, ще си заприлича на годините.

# 937
  • SF
Те го правят това, но по-тънко, не така натрапващо с табели. Това с табелите вече е играно.
Марио винаги е спасен и "Един от вас тази вечер събра най-голям процент на одобрение от зрителите....дъра-дъра, Марио, това си ти!"
И гледаш вътре какво става - едни се настройват още повече срещу него, други скачат да го гушкат, трети се примиряват и го играят жертви на Марио.

Всички чакат мисията с кой какво е говорил за другите и тя не е много интересна, защото общо взето всеки говори против всеки. След първоначалния яд, си прощават. Живеят заедно и няма къде да се скрият или как да се игнорират. По един и същи начин се развиват тези мисии, които задължително присъстват в сезоните.

Аз пък искам тази седмица да са ученици или да им пуснат малко викторини от обща култура. Вече имаха такива игри и видяхме как боравят с популярни думи. По техно време тези думи ги е немало.
Нищо нечувано и невиждано няма да излезе от една такава мисия, но поне има много смях за зрителите.

# 938
Връщам си епизода и се радвам, че уговорката на Теодора с хакерите е отпаднала и си е на номинации. Гласувах да спася Марио и ми се ще двамата Теодора и Виктор да си излязат.

# 939
Учи се Ванков в движение. В последните дни стана интересно. Омръзна ми да гледам ревливия Виктор. Подскачащият Георги е много по забавен.

# 940
Мисля, че за Беба и Виктор
 любовта е вид победа, радост от притежание, демонстрация и вирене на нос, че имаш забита точка, а не радост, всеотдайност и най-нормално щастие, което винаги личи, когато си изпълнен с най-възвишените чувства.
На нея целият свят ѝ е крив, на 25 години ходи като черен буреносен облак, пък той с рев я убеждава в силата на мъжката любов.

Ванеса и Атижа бяха забавни и приятни за гледане снощи. Петър вече е забравен от последната по всяка вероятност, остава му радостта от отрупаните пиянски маси с подобни мъжкари.

# 941
  • гр.Пловдив
Все си мисля,че може и изненада да има и Марио да изхвърчи ,което не е толкова невъзможно и нереално,предвид колко човека го номинираха по категоричен начин Thinking

# 942
Тази гимнастичка и танците не обича.
Милионерчето разказа ли нещо лично в къщата, как е станал милионер и др. Много мълчи, за какво го държат?

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:48 от Pepina_n3

# 943
  • Варна
Искрено се зарадвах, когато чух гласът на ББ, че се завръща, даже си го върнах няколко пъти, хах. Гласът на хакера беше ужасяващ.
Дорчето ще си ходи, йей, това ще си го запазя в любими, а Вито сълзата ще рИве, но Мамасита ще го успокоява, нема страшно.

# 944
Да, интересно ще е, ако Теодора напусне и Виктор остане. Понеже и двамата много плюха по Атиджа, че е безгласна, ами той е същият, слуша само Тодорка. Единствено, ако си тръгне тя, ще можем да видим как би играл самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт