BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 785
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 230
Разбрахме, че Марио е имал много тежко детство, с трудности и липса на родителска грижа. Налагало му се е да мие прозорци на коли или да проси. Но все пак смятам, че момчето някак е изпълзяло от всичко това. Обаче Виктор защо цял епизод повтаря "Аз съм израснал на улицата". На каква улица е израснал, като май си е имал съвсем прилични условия на живот?

# 1 231
  • София
Ванеса защо е като след тежка пиянска вечер и силен махмурлук Joy
От видяното... не може да го преживее... мъка... Joy

# 1 232
Егати биполярната личност и тая патетика с набор от десет думи.
Как се изтрайва такова в близък план?

# 1 233
Разбрахме, че Марио е имал много тежко детство, с трудности и липса на родителска грижа. Налагало му се е да мие прозорци на коли или да проси. Но все пак смятам, че момчето някак е изпълзяло от всичко това. Обаче Виктор защо цял епизод повтаря "Аз съм израснал на улицата". На каква улица е израснал, като май си е имал съвсем прилични условия на живот?

Бил е сигурно в някаква компания с бургаски батки и за него това е да израстнеш на улицата. Пълен олигофрен. На улицата са спали Марио и Анджела и никога не са правили такова високопарно изказване.

# 1 234
Виктор:
“Аз бьях истински и себе си чувек”
(С ръка обира трохите на масата пред себе си и ги събаря на пода)

# 1 235
Аз даже се зачудих дали изобщо вижда през тези тъмни очила и дали не е решила да е с тях от страх Марио случайно да не реши пак да си го показва. Така де, по-добре нищо да не вижда отколкото този на Марио.

# 1 236

ББ май решиха да се подиграят освен със съквартирантите и с нас зрителите.. Излезе че единствен Марио стана заподозрян за би. Задаването на въпрос за различен пол по рождение и отричането му, само по себе е признание от формата. А на Ивончо как му беше удобно да вдигне "не" вместо да защити себеподобните си, че няма нищо срамно да си различен

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:11 от Catfish

# 1 237
Когато зададоха въпроса за кой си е сменил пола, Брадъра какво изписа като подсказка? Това го пропуснах.

# 1 238
Нямам палчета, а ми трябват ...

# 1 239
Когато зададоха въпроса за кой си е сменил пола, Брадъра какво изписа като подсказка? Това го пропуснах.

Нямаше подсказки, а отговори на въпросите и за този пишеше, че няма такъв съквартирант със сменен пол.

# 1 240
  • София
Аз даже се зачудих дали изобщо вижда през тези тъмни очила и дали не е решила да е с тях от страх Марио случайно да не реши пак да си го показва. Така де, по-добре нищо да не вижда отколкото този на Марио.
А може пък да ги е сложила, за да не видят съквартирантите и зрителите накъде гледа... Joy   все пак е дълбоко възмутена... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 241
Ванеса е ужасна, много е красива, но е енергиен вампир и страшна лицемерка… Ако живея под един покрив с такъв тип човек, определено няма да ми бъде в близкия кръг.

Ивонне е държала кърпата на бебето на Джулиана Гани, вярвам, че колкото и да си либерален и повърхностен, каквато е персоната Джулка, поне за бебето си ще спазиш някакъв вид традиция, поне в това отношение…

Радо е абсолютен “ред флаг” напълно очаквано, че има половинка, а се зарибява с други в интернет пространството .

Атижа… толкова ми се иска да развият този образ, но уви, или наистина е безкрайно скучна и не могат да завъртят сюжет, или не е личност, която би била интересна за българския мироглед.

# 1 242
Някой знае ли защо е въведени това правило за ограничение на лайковете? Много е безсмислено.

Марио беше набеден за би, а там има поне няколко, които са много по-съмнителни персонажи.

# 1 243
Ланецът доста се спече на въпроса за различната сексуалност Smiley

# 1 244
Тук нахлуха някакви чуеци, които хейтят Ванеса и ми е чудно дали не са от махалата на Бледоликата 😏

Общи условия

Активация на акаунт