BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 939
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 575
Веселка сигурно е толкова злобна, защото Марио не я заглежда. Не го е срам да изпусне такъв апетитен задник.

# 1 576
  • На морето!
Веселка а-ха да се измъкне от Кауфланд и да стане звезда и се самозакопа.
Тя е пример как комплексите се превръщат в бомба със закъснител, когато не се отработят.
Бебо ще е бесен, бесен е. Беба на тръгване му заби последните пирони.
Много са прости.

Не съм от фенклуба на Марио, но тази вечер ми хареса и наистина му съчувствам.

# 1 577
Веселка удари с цялата си тежест дъното, то не издържа и тя продължи надолу. А Марио я изработи.

# 1 578
  • София
Виктор носи мъките на целия свят на плещите си, те с Марио и Веселка ни занимават... Много предатели!!

Веселка да беше преспала с Марио, вместо да му крещи.
А той дали? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 579
Да, сякаш не беше тя тая дето му се хвърляше… смешница е тая Веселка.
Кога му се е хвърляла? Имаше една тайна мисия да му се сваля, не съм видяла друг път да му се “хвърля”.

# 1 580
Абе мисия, мисия, ама си го харесваше тя Марио, обаче като видя как всички са срещу него, набързо обърна лопатата…
Не е само заради стадото, явно наистина има намесена ревност тук.

# 1 581
Тази фасада, че се приема и  се харесва е толкова фалшива. Разкъсва се от яд, че е дебела. Да се прави колкото иска. Но гладът е по-силен от тока. Ще и се да погледне Марио и нейната мамаситка, но очилата му разкривяват погледа в друга посока.

# 1 582
По презумпция очаквам по-пълните хора да са някак по-благи и по-добродушни, Веселка ми разби напълно представите.
Казвате, Виктор имал биполярно разстройство, Марио унаследил и може да отключи шизофренията на майка си, но дори и така да е, и двамата ми изгеждат безобидни, сравнени с Веселка. Това момиче също има огромни дефицити.

# 1 583
Много ми олекнаха днес Веселка, Радо. Първата е отвратителна просто. Веднага трябва да си ходи след "възлюбените".

Виктор пак е в криза, след като научи имената на трима човека, които са го номинирали. Вчера се извиняваше на всички, днеска пак е във фаза и им търси обяснение. С Беба не спират да коментират другите, да насаждат лагери и вражди, да "отстрелват" с номинации, но когато те попаднаха сред номинираните, всички други станаха "предатели"", защото играят играта, както те го правят ?!

Тия хора запознати ли са с играта, гледали ли са предишни сезони ?

# 1 584
Виктор след края на шоуто ще си татуира BEBA 2024 и МНОГО ПРЕДАТЕЛИ БРАТ
JoyJoy
Какво приятелство бе, тия се познават от месец.
и ОТБОРЕН ИГРАЧ, така се нарече той, я колко км измина за другите.

# 1 585
Според мен му се издразни доста, че й лъсна вота пред всички..

# 1 586
Веселка като някой, който смята, че трябва всеки да бъде приет, както е нейния случай с теглото, защо точно тя не приема Марио. Да, различен е, има своите странности, но и тя е различна, а иска да бъде приета.

Така като гледам Марио има доста повече акъл от нея. Тя откакто се появи преди 5-6-7 години в Инстакуин предаването не е мръднала от касата на Кауфланд. Разбира се, че няма нищо срамно в тази работа, но за толкова години да не мръднеш грам...

# 1 587
Абе мисия, мисия, ама си го харесваше тя Марио, обаче като видя как всички са срещу него, набързо обърна лопатата…
Веса може да е очаквала заигравката с Марио да продължи, но не получи желаното внимание и се обърна срещу него. Поведение на отхвърлената жена.
Тя не отговаряше на въпросите му, ами му се караше.
Не разбирам какъв им проблема на Веса и Ванеса- Марио е млад и необвързан мъж, който се заглежда по жени. Което е напълно нормално. Плакне очи човека. Пък тия двете се възмущават като селски клюкарки.

# 1 588
  • София
Пуснах ББ преди малко. Какво му е на Виктор? Превива се, хванал се е за главата... Да не го боли фара?
Е, много ясно Joy В момента е потресен, колко много хора са гласували против него и всички били предатели.. Той толкова се раздавал, пък те искат да го изгонят...Ще ревне всеки момент..

# 1 589
За Виктор пребиваването във формата е най-великият подвиг в живота му и тия придатели да го отстранят. Как се преживява това лицемерство!? Фарът ще е възпален месеци напред.

Общи условия

Активация на акаунт