BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 154
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тя като разбере, че изобщо не са му предлагали да ѝ пише писмо, съвсем ще яхне метлата.

Това от къде излезе като информация?

Всъщност как се казва салонът на "сеш ли се", нещо съм пропуснала

Bebka Beauty Studio или нещо такова беше. Някой беше публикувал отвън снимка на салона.

# 166
  • Ню Йорк
Изключително тъпа мисия. Не знам кой им измисля това, но е много зле.

Наистина изключително тъпо.
Гласувах за Гого , него изобщо го няма и за Пламен, защото също е много безитересен.

# 167
Хем ми се гледа ББ, хем за първи път не го гледам - просто всичко останало е по-интересно.
Вие казвате най-важното, то обикновено е 2 мин. на епизод, намирам го в нета и това е.
По-тъп сезон не знам да е имало, а Голямата сестра ги дозакопава с предпазливите си и безинтересни въпроси.

# 168
  • SF
Аз пък нея не я гледам. Нямам никакво време за дълги интервюта, а и това не е професионален журналист, който да извади нещо интересно от събеседника си. Бърборилни разни, на които се пеят въпроси и се пробутват отговори.

Бебов е чуек на двете крайности - или реве като бебенце, или избухва зверски и неукротимо. Той или е емоционално превъзбуден и афектиран (ефектиран, както казва неговата красавица) или е емоционално сринат. Не може да държи средна линия. От яд си избръсна брадата, не е от мъжкарство. Точно в този момент мъжкарството му се пропука и той се самонаказа заради това.
Така, както Теодора не може да добие представа кое се харесва на обикновения човек и кое никак не му допада, така и Бебов има доста изкривена картина в главата си какво всъщност представлява мъжкарството. Мъжкарите не са хора, на които не им дреме на ..... знаете на кое. Те уважават мъжеството си и не го подлагат на задремване. Но да не му ставам психолог. Дефицитите са много. Всичко е наред, но пораснал и зрял мъж не е.

# 169
“Т’ва е игра” - Теодора. А като трябваше да предаде пиргите, не беше игра, а въпрос на “принципи”.

Тогава беше “или ги даваш или отиваш на номинации”. После добавиха без топлата вода и сега вече си е като мисия. Даде си пижамата и днес не са ѝ искали грим/коса 😃
Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойния стандарт и лицемерието са факт.

Аз и Ванеса познавам, тя не е каквато се представя в къщата, ама като гледам работи 😃

А каква е?

# 170
Емоционално незрелия Бебо няма ли да си отнесе наказание за поведението?

А Малчо може би не може да пише, затова и не са го потърсили за писмо. 😠

# 171
Скрит текст:
Аз пък нея не я гледам. Нямам никакво време за дълги интервюта, а и това не е професионален журналист, който да извади нещо интересно от събеседника си. Бърборилни разни, на които се пеят въпроси и се пробутват отговори.

Бебов е чуек на двете крайности - или реве като бебенце, или избухва зверски и неукротимо. Той или е емоционално превъзбуден и афектиран (ефектиран, както казва неговата красавица) или е емоционално сринат. Не може да държи средна линия. От яд си избръсна брадата, не е от мъжкарство. Точно в този момент мъжкарството му се пропука и той се самонаказа заради това.
Така, както Теодора не може да добие представа кое се харесва на обикновения човек и кое никак не му допада, така и Бебов има доста изкривена картина в главата си какво всъщност представлява мъжкарството. Мъжкарите не са хора, на които не им дреме на ..... знаете на кое. Те уважават мъжеството си и не го подлагат на задремване. Но да не му ставам психолог.
Дефицитите са много. Всичко е наред, но пораснал и зрял мъж не е.
Когато поведението изобщо не отговаря на годините, още повече на претенциите, нищо не е наред.

Жалка картинка просто.

# 172
За съжаление, това е картинката и в реалния живот

# 173
Интересен ми е Пламен, който каза, че няма проблем с топлата вода. Кога ще изреве, че не може да се къпе?
Теодора трябва да стои на котлона и топли вода за съквартирантите.

# 174
Теодора трябва да стои на котлона и топли вода за съквартирантите.

Стига да имат ток. 😁

# 175
  • SF
Психологията анализира характеристиките на личността, не на възрастта, за разлика от медицината, където възрастта се взима под внимание. Тези емоционални изблици са характерни за неговия темперамент и ще ги има цял живот. Такъв е бил преди, такъв е сега и ако не се научи да ги владее, такъв ще си остане и като старец.
Затова има огромно разминаване с очакване и реална картина. Те се гордеят с дефицитите си и не желаят да ги пуснат: Аз съм си такава, бе човек! Аз съм си такава и няма да се променя! Точка! Разбираш ли, точкааааа!
Ми като няма да се промениш, бъди си такава... - непроменяема!
Хората, обществото, светът... се развиват, те си пазят бейсика.

# 176
  • София
Най-трудно е да насдкочиш себе си.
Да си осъзнаеш минусите, дефицитите и да работиш в тая посока.

Ама се иска минимум интелект за това. Ако си под чертата, няма шанс за промяна.

Някой знае ли какви са им клаузите за излизане по желание?

Поне им стигна капацитетът да се усетят, че се гаврят с тях. Не очаквам да се оберат и смирят, по-скоро ще го играят, "аз си знам цената, тръгвам си, вие не ме познавате, казала съм го, точка."

А защо зрителите не ги харесват, "ти за завист чувал ли си, не мога да повярвам за каква завист става въпрос, разбираш ли?"

# 177
  • София
Теодора е добила някаква представа какво се случва отвън все пак. Проникнало е нещо до едната й мозъчна клетка. Направи ми впечатление как като обясняваше, че иска да си ходи, че ще си ходи в събота и т.н., Ревльото я опонира, че къде ще си ходи, нали двамата на финал ще бъдат. И тя доста ядно заяви “ Абе какъв финал, беееее. Ти не виждаш ли за какво става дума”.
Илит, едновременно сме писали. Според мен могат да вземат решение и 24 часа след това да си тръгнат. 100 пъти ги повториха тия 24 часа.
И да, тая пуста завист, не мога да спя от завист по красотата, интелекта и характера на Джуката!

# 178
Гласувах, да вземат бакъра на Георги.  Ще има да реве за тея ланци повече отколкото за снимките на семейството Joy
Аз пък мисля, че ще ги даде с охота. Ще видим.

# 179
  • София
Тези ланци от истинско злато ли са? Или ментак? Joy

Общи условия

Активация на акаунт