BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 154
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 150
И аз познавам Виктор (бивш колега) същия си е и на вън като изключим, че на работното място не е ревал, но пък беше избухлив
И също ли вадеше този втренчен притеснен поглед на някой, който не си е пил хапчетата? Rolling Eyes

# 151
А най-милото му пак ли го болеше? Завалията си мисли, че с брадата си е отишла и мъжествеността му.

Помните ли как на Джино Бианкалана му отрязаха косата? Много си харесваше прическата, а те го ошутиха.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 00:39 от LadyCharming

# 152
Не съм догледала, съвсем в началото съм, и си мисля, че това на Теодора е вид тръшкане, понеже не получи писмото от Велин.

Отмъщение за резултатите от анкетата  е. Още не може да смели, че е глезла и невъзпитана.

# 153
Тя като разбере, че изобщо не са му предлагали да ѝ пише писмо, съвсем ще яхне метлата.

# 154
Предлагам  на Биг Брадър нова мисия в крак с новата мода - мъжете да се избръснат и да носят рокли, екстеншъни, токчета и прочие, а жените да си залепят мустаци и бради Joy

# 155
  • София
За Ивонето такава мисия няма да е проблем, тя и на двата фронта знае как е.. Laughing

Помните ли как на Джино Бианкалана му отрязаха косата? Много си харесваше прическата, а те го ошутиха.
А Милко Калайджиев си махна мустака..

# 156
Първо да благодаря на Есме, че най-накрая започнах пак да гласувам в анкети. Така се правят анкети, а не чаршафите в темата за ИнВ. 🍀
Паци и Радо от мен. Просто не виждам техните образи, дали е липса на екранно време заради Беба и Бебов или просто те са пасивни, не знам… 🤷♀

Ох, Бебка си даде пижамата… Между другото и аз ги бях гледала тез пиДЖами, защото са полар. 😁

Бебов вече малко жалкарее. Моля ти се, дай си гримовете! Миля ти се, заради мен! Ти не разбра ли, че за нея си никой, защо да прави каквото и да е заради теб?! 🤣

# 157
  • София
Не случайно ги тормозят – целта е да си покажат характерите при съжителство с много хора, които са избирани с конкурс за най-прост съквартирант.

Криенето на зелето беше показателно. Видяхме колко хора решиха, че няма проблем да набедят Марио, а Гого наистина се оказа инфантил. И той ще си покаже рогата.
Той вече си ги показа, когато имаха "референдум", оказа се едно много ограничено и направо просто момче.
Ванеса също не демонстрира особен интелект... Да учиш право и да си така семпла е доста голяма изненада за мен.

# 158
  • USA
Гласувах за Пацо и Радо. Пацо е ясно защо, а Радо му трябват още 15г отгоре и си стават лика-прилика. Голям мрънкулник, а се е взел за шефа на къщата. И двамата една добра дума не казват, не съм видяла да се забавляват или дори усмихнат. Само разпореждат и командват. Ляляля, както вика Радо.

# 159
  • София
Има анкета в Nova Play. Дали да вземат ланците на Георги, очилата на Ивонне или дрехите на Гого.

# 160
Аз гласувах за Паци и Веселка. В началото си мислех, че Александра Гърдева се е метнала на майка си, защото той беше много кротък, а тя взела благия характер на тетю си.

Веси започва да ме дразни. В началото с нелепата свалка с Гого, а сега със заяждането с Марио и абсурдните ѝ тоалети, които показват прекалено много плът.

# 161
Гласувах, да вземат бакъра на Георги.  Ще има да реве за тея ланци повече отколкото за снимките на семейството Joy

# 162
Не знам, обаче ако още веднъж чуя как Беба не била пушила цяла седмица, че всички да ядат риба и “ша счупа тоз телевизор.” Страшно падение за тези два персонажа. Направо са нетърпими вече. А като си сетя какво реване ни чака в събота като изхвърлят Бебка от къщата … Имам чувството, че Викчо ще иска и той да напусне.
В анкетата гласувах за Пламен. В другата анкета мисля да гласувам за ланците на Георги. Нали му били целия живот, страшен цирк ни чака. Grinning

# 163
Тя като разбере, че изобщо не са му предлагали да ѝ пише писмо, съвсем ще яхне метлата.

Това от къде излезе като информация?

Всъщност как се казва салонът на "сеш ли се", нещо съм пропуснала

# 164
От тикток лайв на Велин. Сподели, че ББ изобщо не го е търсил да пишe писмо на Беба .

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 01:37 от me_for_president

Общи условия

Активация на акаунт