BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 167
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз пък никой не познавам..и слава Богу 🤣

# 136
  • Сф
“Т’ва е игра” - Теодора. А като трябваше да предаде пиргите, не беше игра, а въпрос на “принципи”.
Нормално,  и тя се върти като нейния събрат Ланеца.

# 137
  • София
Не съм догледала, съвсем в началото съм, и си мисля, че това на Теодора е вид тръшкане, понеже не получи писмото от Велин.

# 138
Ивонето какъв лицемер и нагаждач е...Уж все говори, говори ама нищо не казва.

# 139
А какво стана с писмото на Ревльото, нали трябваше да на пише писмо на Джукесата?

# 140
  • София
Тя през зъби му забрани да пише каквото и да е..

# 141
Ивонне и Радо започнаха малко по малко да се разкриват. Не са това, за което се представяха.

# 142
# 143
“Т’ва е игра” - Теодора. А като трябваше да предаде пиргите, не беше игра, а въпрос на “принципи”.

Тогава беше “или ги даваш или отиваш на номинации”. После добавиха без топлата вода и сега вече си е като мисия. Даде си пижамата и днес не са ѝ искали грим/коса 😃
Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойния стандарт и лицемерието са факт.

Аз и Ванеса познавам, тя не е каквато се представя в къщата, ама като гледам работи 😃
Е то няма как да определяш кой какъв е в действителност, дори и да познаваш някого в реала 😏  Ванеса е пич и това че ти очевидно предпочиташ хора като Теодора си е въпрос на личен избор и светоглед

# 144
  • София
И аз познавам Виктор (бивш колега) същия си е и на вън като изключим, че на работното място не е ревал, но пък беше избухлив

# 145
  • София

Тогава беше “или ги даваш или отиваш на номинации”. После добавиха без топлата вода и сега вече си е като мисия. Даде си пижамата и днес не са ѝ искали грим/коса 😃
Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойния стандарт и лицемерието са факт.

Аз и Ванеса познавам, тя не е каквато се представя в къщата, ама като гледам работи 😃
Е то няма как да определяш кой какъв е в действителност, дори и да познаваш някого в реала 😏  Ванеса е пич и това че ти очевидно предпочиташ хора като Теодора си е въпрос на личен избор и светоглед

Щом казваш 😃

# 146
Е то няма как да определяш кой какъв е в действителност, дори и да познаваш някого в реала 😏
Абсолютно. Аз познавам един от така наречените “култови” участници от предишен сезон. Е, в реала не изглеждаше толкова ненормален. 😁 Но като снимат участниците 24/7, в един момент се отпускат и показват истинското си лице.

# 147
Това, че някой познава даден участник на живо, по никакъв начин не го прави по-обективен и запознат с това какъв е наистина, освен ако не се познавате от години и не сте си супер близки. Ако навън сте се видяли няколко пъти и сумарно сте си говорили 1/2 часа - това нищо не е. Всеки се опитва да направи добро впечатление и се старае в началото.
Гледайки ги в момента, поставени във всевъзможни ситуации, това ни дава много по-добра възможност да преценим кой къкъв е  и да се запознаем с доста от хубавите и лошите му страни.
И аз лично предпочитам да вярвам на очите и интуицията си, отколкото на някакви хора, които ми обясняват какъв бил даден участник навън, пречупен през тяхната призма.

# 148
Не случайно ги тормозят – целта е да си покажат характерите при съжителство с много хора, които са избирани с конкурс за най-прост съквартирант.

Криенето на зелето беше показателно. Видяхме колко хора решиха, че няма проблем да набедят Марио, а Гого наистина се оказа инфантил. И той ще си покаже рогата.

Тази версия на ББ много ми харесва. Изобщо не ги жали и не им търпи нахалството.

# 149
Тя му вика "балък", той - "Аз шсъ боря за тебе".
Накрая Савската царица свали маската, и взе откровено да си прави та...к с придворния кудук.
Вероятно наистина иска да излезе, и ще излезе. Играта за нея свърши и
показа още едно от лицата си.
Джоукъра няма никакъв шанс навън.
В крайна сметка , всичко е доста тъжно....
Вероятно не разбира , че беше употребен от БиБи  и повелителката му, която боготвори.

Общи условия

Активация на акаунт