BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 161
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 120
Видяха им капацитета и решиха , да улеснят фигурите Joy

# 121
Много детинско беше всичко.

# 122
  • София
“Т’ва е игра” - Теодора. А като трябваше да предаде пиргите, не беше игра, а въпрос на “принципи”.

Тогава беше “или ги даваш или отиваш на номинации”. После добавиха без топлата вода и сега вече си е като мисия. Даде си пижамата и днес не са ѝ искали грим/коса 😃

# 123
  • София
Ванеса е разбрала каква е идеята и защо са наказани, за разлика от Теодора, която продължава да простестира и каза на В :- Ние не сме за подигравка...     Ама то никой в тая къща не е, защо си мисли, че всичко се върти около тях и най-вече около нея..

Защото всъщност се? Теодора и Виктор им изнесоха сезона до момента 😃 Тя вече е готова да си ходи явно. Ще се помъчат една седмица докато излезе, после ББ ще ги позлати явно.
Това, че са изнесли сезона с подигравки , не е похвално... Явно и в живота си е такава, не спазва правилата, прави си каквото знае, щото на нея никой не може да й дава наклон...Дано само не шофира...

# 124
Айде на чаршафите..

# 125
  • SF
Аз доста се забавлявам! Хареса ми епизодът!

# 126
  • София /Абсурдистан
Изключително тъпа мисия. Не знам кой им измисля това, но е много зле.

# 127
Само Ванеса имаше топки да каже за какво иде реч, а големия муж се направи на ощипана госпожица. Ако бяха гледали всички брадър, щяха да знаят, че заради един не подчинил се - страдат всички в къщата. Ама то трябва и акъл.
Радо мъжкаря не иска да си разваля калимерата с Тедиту и Викиту и затова се надхвърли срещу Ванеса с аргументите "лалалалала" Освен това той пусна мухата на Георги, че може Марио да му е изял зелето. Обича да мълчи и да гледа сеир. Кофти е, много олекна

# 128
“Т’ва е игра” - Теодора. А като трябваше да предаде пиргите, не беше игра, а въпрос на “принципи”.

Тогава беше “или ги даваш или отиваш на номинации”. После добавиха без топлата вода и сега вече си е като мисия. Даде си пижамата и днес не са ѝ искали грим/коса 😃
Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойният стандарт и лицемерието са факт.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 12:03 от Lilly_85

# 129
Виктор изглежда буквално налудничав без брада.

# 130
Само Ванеса имаше топки да каже за какво иде реч, а големия муж се направи на ощипана госпожица. Ако бяха гледали всички брадър, щяха да знаят, че заради един не подчинил се - страдат всички в къщата. Ама то трябва и акъл.

Точно. Като влизаш в това предаване, трябва да ти е ясно, че продукцията ще направи каквото пожелае и не отиваш там на почивка или да показваш гримчета, пирги, брадички и да се търкаляш по диваните цял ден. Да си бяха пуснали стари сезони преди да влязат и да анализират какво се е случвало и да си изградят читави стратегии. С интелигентни хора наистина може да се получи страхотно предаване.

Според мен в нито един сезон до сега играч не е успявал да надхитри или надвие Биг Брадър. Победителите от предни сезони са такива, заради гласовете на зрителите.

# 131
  • София

Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойния стандарт и лицемерието са факт.

Аз и Ванеса познавам, тя не е каквато се представя в къщата, ама като гледам работи 😃

# 132
Никой не е казал, че Ванеса е света вода ненапита. Просто в случая е по-премерена (по-малкото зло).

# 133
  • SF
Хич не ме интересува какви са навън - работливи, сънливи, красиви...
Аз ги гледам в предаването.
Иначе и аз познавам Георги. Той навън не е циганин.

# 134
Скрит текст:

Разбрахме, че се познаваш с Теодора, че много работи и е много свястна. Но в предаването е тотал щета. Биг Брадър ясно я пита “Готова ли си да лишиш съквартирантите си от елементарни удобства?” и тя отговори “ДА”. Още преди да обяви, че става въпрос за топлата вода. Така че двойния стандарт и лицемерието са факт.

Аз и Ванеса познавам, тя не е каквато се представя в къщата, ама като гледам работи 😃
Поне не изглежда като тази прелест

Общи условия

Активация на акаунт