BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 961
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 800
  • USA
Аз Веска честно не я разбирам, защото уж има много остарели консервативни виждания за нещата. И тя беше една от многото против евроатлантическите ценности на влизане. Не се ли вижда, че и тя с нейната гола дебела дупара е една от "различните" и се моли за приемане и разбиране? В какъв свят има бодипозитив движение с консервативни ценности?

Другото, което ми направи голямо впечатление беше Атижа...Сериозно ли се обиди, защото й казаха, че се облича вулгарно? Trollface Аз й симпатизирам и я харесвам, а и за хубавелка я смятам. Ама, стайлинга й си е вулгарност и курвотия до небесия! Като си ги облича тези минижупи, в нейната глава явно минава за "олд мъни" стайл дама, както Гого неадекватно се изказа.

Едитвам го с пример за стила олд мъни, с който Гого каза, че Атижа се облича.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 13:23 от Дъми

# 1 801
И аз виждам черти в Марио, които харесвам. Виждам и забавната страна на Георги, също харесвам и качества, които притежават Ванеса и Атижа. Станаха много симпатични, когато бяха в тайната стая.
У Веселка, Пацо, Виктор и Теодора не мога нищо да си харесам. Наистина за момента не са показали една черта, която уважавам или предизвиква симпатия у мен. Ивоне също ми е негатив.
Накара ме да се замисля дали мога да кажа по една положителна черта на всички останали участници.

Атижа - с добро сърце
Ванеса - умее да спори интелигентно
Веселка - има чувство за самоирония и не е тънкообидна
Виктор - отдаден
Георги - забавен
Гого - възпитан
Ивонне - знае как да балансира в живота
Марио - има желание да се научи
Пламен - тук май не виждам нищо хубаво
Радостин - и тук не виждам нищо хубаво, въздух под налягане.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 15:40 от Lilly_85

# 1 802
  • SF
Аз Веска честно не я разбирам, защото уж има много остарели консервативни виждания за нещата. И тя беше една от многото против евроатлантическите ценности на влизане. Не се ли вижда, че и тя с нейната гола дебела дупара е една от "различните" и се моли за приемане и разбиране? В какъв свят има бодипозитив движение с консервативни ценности?

Не, няма капацитет да го оцени. Подхлъзна я тълпата.

И на мъжкарчетата толкова им е акълчето. Седнала Веселка с висналите извън бюстието сисончета, Атижа, чиито рокли и панталони са неразличими от бански, имаха и Кристи-Мристи и Анжела, която се обличаше в дантелен чорапогащник и бият палец надолу за жената и избора й за дрехи.
А те непрекъснато да си разхождат татусите по боксерки и остригани по един и същ начин - отстрани бръснато, отгоре кепе.
Ама как не ги беше срам пред Весето и Атижа, донякъде и Теда Секса да се обосновават за непремислените си отговори.
Атижа можело да ходи така, защото не била женена. Аз пък не чух ББ да ги пита за омъжени жени. Издишаха откъм аргументи и даже ми стана смешно как си подават глупави отговори: А така! Да, това попита Биг Брадър! Ако жената не е женена, както си ти, може!
И Атижка по сутиенче трябваше да изслуша тези нелепици.
Весето пък даже контрира Марио, който единствен каза ДА на мрежестите рокли и минижупите.

# 1 803
  • София
Изгледах Теодора в Преди обед.
Няма такова самочувствие, такава  нереално завишена самооценка, чуйек!
То не беше - "знаете какво е отношението към красивите жени","готина мадама като видят" ," добре са ме възпитали родителите ми" и тн.
Яко си лети в розовия балон още, дано като се изгледа отстрани, малко  ѝ присветне и се приземи. На тоя нелеп тунинг казва красота и на  доминантното си държание възпитание. 
Ама хабитат, вирее си добре в блатцето, блести сред другите жабоподобни и  хич не ѝ дреме, че някъде има океани, водопади и  други по-еволюирали форми на живот.

Не вярвам, че Теодора ще се приземи, дори след като види коментарите по неин адрес... Видно е, че всички й завиждат, защото тя е уникален чуек и Господ й е сипвал САМО на нея с черпака...
Докато има такива, които й говорят като на божество и я превъзнасят, нищо няма да се промени...

# 1 804
Тази Веселка я гледах в КнИ. Там на втория ден я надушиха каква е интригантка, нахраниха я яко(главно Анджела и щерката на Пламен) и на третия ден я изгониха. Явно там повече виждаха каква стока е.

# 1 805
  • SF
Имай предвид, че с приятелките, същите тези глупости си ги говорят по цял ден. Ти си най-яката, ние сме топа, много яко са й станали устните, сега ще прави нос, топ, топ, топ! Казвам ти, топа е! Топа сме! Никой не може да ни стъпи на малкия пръст в Левски Г!

И картинката е тази.

# 1 806
  • София
Точно, Есме..🤣 👍 Обаче все пак на нея най-много е сипвал...да не забравяме 😄

# 1 807
# 1 808
  • София
Хаха..нема шанс да запре 🤣

Ще пускам контестация с/у ограничението на лайкове, много е тъпо...

# 1 809
Пак гледам, че снощи ми накъсваше на моменти. Радо ми е новият анти. Дори Виктор се оказа по-прогресивен в мисленето си в играта на жени срещу мъже.

# 1 810
Марио опитва да започне разговор с когото и да е. Някакъв контакт. Едва ли му е приятно постоянно да е изолиран, да мие, чисти или да се храни сам. Но всеки опит за разговор бива използван от съквартирантите с цел да го обидят, нахулят, унижат, и пак се изолира.
Съквартирантите чакат 1 негово грешно движение и ще го разкъсат. Оказва се, че толкова са вманиачени да го преследват, че даже погледите му следят. И се правят на сексуално насилени от погледите му, ти да видиш! Още малко и ще му забранят да гледа.
Да ходят с перверзно облекло не е признак на перверзност, но Марио да гледа разголените им телеса било перверзия.

# 1 811
Е, бате Радко си е типичен тих женомразец и тиранин. Чатчета и свалки с 98089 жени, жената да слугува и прави уюта, той да я газлайтва, че нищо не става от нея, докато се сваля с още поне 10 и тропа по масата "кой тук сега е мъжа". Иначе, с останалите мъже е братле и пич. Класика комплексар.

# 1 812
Според мен  плюсове и минуси
Атижа - симпатична, неконфликтна vs  безхарактерна и леко глуповата

Ванеса - красива, мислеща/понякога/ vs неуравновесена,  манипулираща, злопаметна

Веселка - самоиронична, владееща се vs завистлива, подозрителна, преиначаваща факти

Виктор -  последователен, себеотдаен vs незрял, биполярен, свръхемоционален, небалансиран

Георги - забавен, весел/до линията на интереса му/ vs хитрец, циркаджия, тарикат

Гого - възпитан, балансиран,  комуникативен   vs  леко безличен

Ивонне - ефектна визия, обиграни маниери, общителна, необидчива vs  незачитаща граници в личното пространство, сексуално обсебена

Марио - смирен, неконфликтен, отстъпчив vs невъзпитан, нестабилен, сложно комуникативен

Пламен и Радостин - и аз нищо положително не намирам в тях, дърт и по-млад свалячи като начин на живот, скрити зад уж по-улегнала възраст, конформисти, хиеноподобни, кикотят се в храстите на безопасно разстояние

# 1 813
Веселка харесвам може би най-много. Гледах я в "Къщата на инфлуенсърите" и ми се струва, че оттогава е наградила доста. Все така сериозно момиче е, но е отслабнала според мен поне с двадесетина кг, по-ясно изразява мнението си и със сигурност не виждам да търси силни фигури, към които да се прилепи. Не съм съгласна, че в "Къщата на Инфлуенсърите" е направила интриги - всички видяха, че беше подведена в голяма степен от други участници.
Честно казано, до снощи в ББ я виждах и като възможен победител. За съжаление си мисля, че това вече не е възможно. И то не заради мнението й спрямо Марио, а по-скоро поради начина, по който го изрази. Изглеждаше доста арогантна, а реално тя не е, просто ние със сигурност не усещаме какъв дразнител е той. И момичето си каза - съзнавам, че се държа лошо с него на моменти, но има ситуации, когато ми е невъзможно да се удържа.
И не, не мисля, че тя харесва Марио. По-скоро смятам, че от негова страна има нещо спрямо нея. Затова вчера той искаше точно нея да провери. Другите двама номинирани също се обърнаха към онези, които считат за най-близки.
Макар че вече се чудя дали Марио умишлено не отстреля Веселка. Понеже е достатъчно обигран и е осъзнал, че тя е сред потенциалните финалисти.
При всички положения обаче си беше театрална постановка от негова страна.
Е, получи му се.

# 1 814
Веселка вчера беше ужасна , съжалявам , но ми напомня на Пам от “ергенът”- все са жертви , около тях да се стъпва на пръсти , но когато те се държат зле не се брои . Ами спомена майката на Марио , какво се прави на луда .

Общи условия

Активация на акаунт