BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 685
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 025
Не мога да преценя дали Елена се справя добре или не по простата причина, че очевидно ѝ се налага цензура. Никога не пита неудобните въпроси - например Косара за дъската с пирони, Теодора за заплахите какво щяла да ги прави навън, за пола на Ивонне и т.н. Убедена съм, че ако ѝ беше дадена възможност, щеше да пита - всъщност, това биха били основните въпроси на всеки водещ. Да не говорим, че си личи колко ѝ е неприятно да рекламира суджуци. Гласът ѝ става мазен и превзет, а езикът на тялото показва, че видимо ѝ е неловко. За дъждобрана, който беше облякла за последния подкаст, нямам думи.

# 2 026
  • София
Но така умело я изключваха от разговора Джугана. Постоянно я прекъсваха и си прехвърляха реплики само Патрашка и Щерева, чат пат включваха Плачков.
Малко нелепо е да поканят Джулката с Патрашкова и Щерева. Тя разликата от земята до небето. Затова така я прекъсваха според мен.
Да видим ВикитУ днеска как ще съществува без Бебата. И каква нова линия ще завъртят.
Абе и друго се зачудих-как 5 бутилки олио изядоха тия хора за 4 дни!
И да видим кога да очакваме Беба в темата 🤣🤣🤣

# 2 027
Аз пък не мога да проумея нахалството на Щерева и как така се намества тук-там като сценарист.
 Гласувахте ли в анкетата? Аз се колебая... Дали да не активирам Радо пък дано се размърда. Има опасност обаче да стане скучно или да дам поле за изява на Мамасита...

# 2 028
  • гр.Пловдив
На АтиШа дрънкулките златни ли са?

# 2 029
На мен ми е писнало от Паррашкова вече , може да е омът вложената и ерудирана жена , но ми е втръснала .
Елена се облича меко казано странно от зор да е различна .

# 2 030
За тези на които им е важно. Теодора е джуревка. Смесица от българин и циганка. Ивонне е мъж.

# 2 031
Патрашкова се води експерт по Биг Брадър - все пак е била в къщата, коментираше предаването в “Голямата уста” и при Гала, мисля, че дори издаде някаква книга по темата. Но на мен ми се струва малко непоследователна. Освен това, макар че коментарите ѝ като цяло са точни, от време на време изтърсва някоя уникална тъпотия… И не на последно място - да, малко е писнала на публиката.

Много би ми де искало са чуя мнението на Ники Кънчев, но уви - той е в БТВ, така че няма шанс. И като водещ беше много по-добър от Башо Лапсуса. Също, не мога да разбера защо погледът му е постоянно замрежен? Но Александра се справя добре.

# 2 032
БАхар/Башар е мега антипатичен типаж. Петканова е симпатяжка и мила. Би седяла добре с Ники Кънчев за водещи.
//
Стана ми смешно Атиджето като питаше сладко учудена – ама аз вулгарно ли се обличам? Душичка. Тя наистина живее в някакъв принцески балон.

# 2 033
За тези на които им е важно. Теодора е джуревка. Смесица от българин и циганка. Ивонне е мъж.
А ти от къде знаеш тази информация или предполагаш?

# 2 034
Аз лично много се напрегнах как ,когато видяха,че Ати се обижда от казаното по повод облеклото й всички започнаха да се мазнят. Страшно тънкообидна … Моята теория е ,че когато е била малка са я обиждали за външен вид , направила си е корекции и сега толкова е свикнала с образа си ,че й е странно мнението им. Явно не е окей със себе си. Двуличието ме влудява обаче, един Георги никога няма да позволи на дъщеря си да изглежда така .Без значение дали е свободна или не , пошла ми е…

# 2 035
  • Sunshine state
Атижа според мен си знае, че се облича вулгарно, щом като на баща си не се показва как е облечена преди да излезе. Наистина беше тъпо да ходят да й обясняват колко класно била облечена. 🤣 Харесвам я, но определено не ми е класна.

# 2 036
Атижа не е била красавица преди корекциите, така че е възможно да има комплекси за външния си вид. Не че е била грозна - но не е била и красива. Просто малко невзрачна и с издължено лице. Едва ли са се редили на опашка за нея.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 14:41 от Lilly_85

# 2 037
Атижа не е била красавица преди корекциите, така че е възможно да има комплекси за външния си вид. Не че е била грозна - но не е била и красива. Просро невзрачна и с много издължено лице. Едва ли са се редили на опашка за нея.

Скрит текст:

А реално тя каква е? Майка ѝ е българка, баща ѝ предполагам американец, но от какъв произход? Като че ли долавям нещо арабско в нея.

# 2 038
Е, много ясно, че Джугана няма място там. Щерева и Патрашка поне имат малко ум и изказ. А Джугана изобщо не знам какво прави в публичното пространство. И се беше облякла като Атижа и Теда, но иначе като да има претенции за нещо повече от тях. СмЕх!

# 2 039
  • Sofia
Според мен е туркиня.

Канят ги,з-то са били вкъщата,някои и по 2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт