BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 671
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 100
https://youtu.be/iX_F8oCF79w?si=EebS5TeyOE755pB6 Ивон Рей при Месечков преди 2 години.

# 2 101
Теодора е далеч от маргиналността, даже прави добро впечатление с желанието си да върви напред като работа, учение, себедоказване. Проявява и много проницателна и практична мисъл често, което не е типично за връстничките ѝ с нейната чалга визия. Но сега си изясних откъде идва самочувствието ѝ особено за "изказа".Тя се откроява сред нейната среда и си е повярвала, че това е таванът за всички момичета с претенции за мозъчна дейност на нейните години .
Има потенциал, умна е, но средата ѝ я фиксира точно в примера Дънинг Крюгер.
Не е на 100% ромка, явно единият родител е, не двамата.
Тя в къщата ни показа един по-скоро ученически свой образ, като погледнах снимките и, си изглежда като жена. В къщата се носеше с анцунг! Направо не мога да свържа двата образа в едно. А пък с Викторчо, се вдетини  още повече. Жена на 25. В къщата се държа като 19 годишна.
Има си студио за вежди и др, процедури и продава дрехи, които тя лично представя.   И позволи на Марио да и прави прическа. Simple Smile Не направи на никой веждите в шоуто? Като обичаш облекла, трябваше всеки ден да си облечен с различен тоалет, като Ивоне, защо  тя игра с този анцунг с Мики Мауси?
Имам нужда Ани Владимирива да ми обясни, защо игра друг образ? Нещо крие, не харесва с себе си.
Тя в реалния живот с такива като Виктор не ходи, май психилозите са я вкарали да се лепне на милионерчето Георги по-скоро.

В къщата много участници нямаха реална представа за себе си.

# 2 102
Със сигурност Теодора искаше да покаже нещо малко по-различно от нея, тя си каза при Елена, че е искала да покаже себе си и душата си т.н., обаче това изобщо не кореспондира с вечно нацупената й физиономия, от която колко пък да са изрязали ББ, да се чуди човек? Оп, чуек?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 21:53 от a.vasileva

# 2 103
  • София
Теодора е далеч от маргиналността, даже прави добро впечатление с желанието си да върви напред като работа, учение, себедоказване. Проявява и много проницателна и практична мисъл често, което не е типично за връстничките ѝ с нейната чалга визия. Но сега си изясних откъде идва самочувствието ѝ особено за "изказа".Тя се откроява сред нейната среда и си е повярвала, че това е таванът за всички момичета с претенции за мозъчна дейност на нейните години .
Има потенциал, умна е, но средата ѝ я фиксира точно в примера Дънинг Крюгер.
Не е на 100% ромка, явно единият родител е, не двамата.
Тя в къщата ни показа един по-скоро ученически свой образ, като погледнах снимките и, си изглежда като жена. В къщата се носеше с анцунг! Направо не мога да свържа двата образа в едно. А пък с Викторчо, се вдетини  още повече. Жена на 25. В къщата се държа като 19 годишна.
Има си студио за вежди и др, процедури и продава дрехи, които тя лично представя.   И позволи на Марио да и прави прическа. Simple Smile Не направи на никой веждите в шоуто? Като обичаш облекла, трябваше всеки ден да си облечен с различен тоалет, като Ивоне, защо  тя игра с този анцунг с Мики Мауси?
Имам нужда Ани Владимирива да ми обясни, защо игра друг образ? Нещо крие, не харесва с себе си.
Тя в реалния живот с такива като Виктор не ходи, май психилозите са я вкарали да се лепне на милионерчето Георги по-скоро.

В къщата много участници нямаха реална представа за себе си.

Последно е продавала дрехите 2022. А тя прави микроблейдинг, искрено ме съмнява да са ѝ дали да си вкара иглите и мастилото или с каквото там се прави 😃

# 2 104
Има ново мини промо във Фейса. Веселка спори с Марио (с нормален тон) и му казва, че казал нещо, които било лъжа.

# 2 105
Това, че е мургава означава, че е ромка ли?
Повечето българи не са светли.

Стигнала съм до тук,затова се извинявам,ако връщам някоя затворена тема.
Не е,заради цвета,а чертите и. Наистина,трябва да си сляп,че да не го виждаш/нещо като с Ивонне,дето се чудят дали наистина е опериран мъж/
Освен това,писаха разни  хора,които я познават -бащата е ром,майката е българка.Имам много добре интегрирани роми,които не истат да им се напомня,че са роми.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 22:37 от red soul

# 2 106
Марио като фризьор на Попа и снимка с Капанов
Скрит текст:

# 2 107
Няма ли да се прави нова тема?

# 2 108
mario
Скрит текст:

Болно момче с изстрадал поглед. Радвам ке, че се е подобрил от тогава

# 2 109
Няма ли да се прави нова тема?
Пети човек пита. 😁 Сигурно Esmee в заета, все пак не живее във форума. Скоро ще я пусне. Вчера питаше за предложения за анкети.

# 2 110
Аз отново ще го гледам утре, така че чака спойлери Wink

# 2 111
  • гр.Пловдив
Пак отиде никое време по нощите ..тц,тц ,ама ще гледам

# 2 112
Тези пък ми писна да ги гледам всеки ден как тикат някакви колички..

# 2 113

Така и няма яснота - различните източници твърдят различно. Някои казват, че истинското ѝ име си е Атижа (това е арабската форма). Имам спомен и че истинската ѝ фамилия е типично българска. Така че може би има баща българин и майка от арабските държави. Но други източници твърдят, че се казва Атиджа (с “а”, не с “е”), което е турско. А може и да е от помашко семейство.

На арабски е Хадѝджа (с много силно 'х'), на турски вероятно е Хатиджé...

# 2 114
Тази вечер ще има ли епизод?

Общи условия

Активация на акаунт