BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 836
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 75
Обаче Ивоне пред Теодора се мазни и говори едно, а зад гърба ѝ коренно различно.. и тя като bff-то ѝ Георги си пада малко лицемерна

# 76
  • София
Всички се настроиха срещу тях, но след като Теодора излезе в събота - дупе да им е яко. Биг Брадър ще насочи интригите и излагациите към останалите в къщата 😃

# 77
Сега е момента да сложат двойна елиминация и двамцата дружно (и позорно) да хващат гората. Друг е въпроса, кой ще е следващият, който ще поеме цирковите номера след тях. Пак ще трябва да се привиква Георги.

# 78
Георги от Милано ми е най- безличен.

# 79
  • До сърцето...
Ама Ивоне как тъче на два стана, пред Тодорка и пажа й - да, само така (и даже обвини Виктор че си е обръснал брадата), а пред останалите  - тия трябва да убедим да склонят...

# 80
Ивоне ходи пак да бара "пакета"на Виктор ,който констатира преди ,че бил крив  , Беба се залива от смях.А Виктор...ми рупа си салама и ябълките.

# 81
Ивонне голяма лицемерка се оказа, можеше да каже на Теодора, когато тя й каза, че няма да си промени решението, а не да ходи в хола и да си изказва възмущението пред другите. А възмущението й е съвсем оправдано, аз нямаше да се съглася да се къпя със студена вода заради една "принципна" шматка.

# 82
Георги пак се кълне в детето си… това му стана навик

# 83
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ивоне: "Викторе, ти нямаш то*ки. Ама в добрия смисъл, де." Joy

Атижа е много симпатична, но се облича потресаващо зле. И с този задник прилича на мравка.

# 84
В анкетата гласувах за Георги. Омръзна ми от циг@нските му номера. И от "случайно" спечелените му имунитети

# 85
  • София
Заклей се, че не си го пипал зелето...
Стига цирки..

Пак кълне Ланеца..

# 86
Ужас, какви са тези клетви…

# 87
Какви цирки за едно зеле. И пак Марио на пангара. Значи, в Тексас стават убийства и изнасилства за зелето, шъ знаете…

# 88
  • София
Ще те кълна в най-милото ти, Боже Господи 💀

# 89
В крайна сметка Беба получи ли служебна номинация или не?

Общи условия

Активация на акаунт