BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 937
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 810
Пацо за пръв път да се полаже в добра светлина. Не мрънка за косюма, забавляваше се, изказа благодарност. Има надежда, макар и бегла. 😁

Е какво да направи все пак има рожден ден

# 811
Те пък трябваше да изчакат още малко докато наистина заспят. Веднага хукнаха.

# 812
  • София
Те пък трябваше да изчакат още малко докато наистина заспят. Веднага хукнаха.

Не им ли казаха хакерите да тръгнат тогава? Те искаха да изчакат още.

# 813
Хакерите им казаха “Време е!”, затова тръгнаха да влизат. Георги имам чувството, че 24/7 и очите и ушите му са отворени. Нищо не изпуска.

# 814
Щом ги е видял си е неуспешна мисия.

# 815
Пак една кошница колбаси им дадоха - пффууу направо ми се повръща от тия салами Head Band
За закуска салам, за вечеря салам, за спечелена мисия салам, за рожден салам, тия двете и те лапонтят колбаси - ужасТ!

п.п. хладилника като отвориш - какво има??? - колбаси, нииищо друго (о, да и дерби), по плотовете се въргалят колбаси, съвсееем небрежно

# 816
  • Буркина Фасо
трябваше да вземат малко и да се връщат. да погледнат в тв-то  и после да направят още няколко курса.

# 817
Ще замажат положението ако Георги си замълчи, ще ги върнат в Къщата и ще са с имунитет.

# 818
Щом ги е видял си е неуспешна мисия.

Ако каже на някой, така казаха хакерите

# 819
Ванеса, Атижа и Марио са ми симпатични. Бих се радвала ако спечели някой от тях тримата.

# 820
Ланеца хич не се изненада - даже него не могат да го метнат, че наистина са изгонени. 😁 Дано си замълчи и да гледаме сеир.

# 821
До сега това е най-забавния епизод 😀

# 822
Пламен каза, че това му е най-хубавия рожден ден. Даже и сълза пусна (но не пред съквартирантите).

# 823
Пламен каза, че това му е най-хубавия рожден ден. Даже и сълза пусна (но не пред съквартирантите).

Кво да каже 😂

# 824
ох плаках пак 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт