BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 150
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 195
Тоя, при истински проблеми в реалния живот, какво прави? Бие и крещи на всеки, изпречкал му се?
Не, това го прави, когато няма реални проблеми.
При такива ще ревне и няма да спре.
Виктор и милото му са двама души, изключително несигурни в себе си и омачкани здраво от живота и останалите. Пречупени са и на практика са за съжаление.

# 196
За връзката добре, ама тя твърдеше, че не е мисия и според мен заради това не я взеха насериозно. Мисия е, просто никак не е случайна. Ако си беше подбрала думите по-правилно, може би и на другите щеше да им светне.
Те пък ако имат достатъчно акъл, няма да приемат изказването така буквално и ще се усетят, че ситуацията не е случайна. Пък дали ще го наричат мисия, задание, предизвикателство, наказание или екипна работа - все тая, същността си остава непроменена.

# 197
А относно анкетата какво на кого да вземат - предлагам да вземат ланците на Георги и да им дадат пет пакета брАшно за тях 😁.

# 198
А защо зрителите не ги харесват, "ти за завист чувал ли си, не мога да повярвам за каква завист става въпрос, разбираш ли?"

Признавам си съвсем чистосърдечно. МНОГО завиждам на Теда, МНО- ГО!!!
За тоалетчетата и за джуките най- вече.
Сещате ли се?
Точка.

# 199
Тъкмо изгледах всичко от ББ и щракнах напосоки върху епизод от произволно предаване в Nova Play. Това Ванеса ли е, или просто прилича на нея? https://play.nova.bg/video/lubovni-aferi/season-1/lubovni-aferi- … 024-05-25f/631803

# 200
  • София
Тя е , категорично
Както и Радо , участва в новата реклама на Хепи ,точно в частта с Алекс Богданска в кухнята , готвач е отзад.

# 201
  • София
Тъкмо изгледах всичко от ББ и щракнах напосоки върху епизод от произволно предаване в Nova Play. Това Ванеса ли е, или просто прилича на нея? https://play.nova.bg/video/lubovni-aferi/season-1/lubovni-aferi- … 024-05-25f/631803

Тя е

# 202
Бебата е класически представител на средно интелигентно bully. Преди да се превърне визуално в това, което е, вероятно е била с доста ниска самооценка. Не осъзнава, че мяза на чучело в момента - щом й носи вниманието, за което винаги си е мечтала, и на още по-голямо плашило би се направила. И мъжете около нея ще са едни и същи - напомпани комплексари, с елементарни мечти, които ще й мелят безспир, че е топа на топа.
Тя ужасно много се кефи на кучешкото поведение на Виктор, въпреки че въобще не го харесва, важното е тя да е центъра. Най-вероятно е било замислено да има "борба" за Бебата между оня смешльо дето пръв излезе и Виктор, ама не би.

# 203
Тя е , категорично
Както и Радо , участва в новата реклама на Хепи ,точно в частта с Алекс Богданска в кухнята , готвач е отзад.
Коментираме казано от Ванеса, щраквам върху някакъв мега-случаен епизод на мега-случайно предаване и ето я пак нея Satisfied после иди и не вярвай в синхроничности Laughing
Радо го помня смътно от София ден и нощ.

# 204
Сега изгледах епизода от снощи.
Виктор са го облекло много подобаващо,много му отива. По-смешен човек от него не бях виждала,как се излага , все едно е на Теодора плюмката

# 205
Очилата на Ивонне не са ли диоптрични? Как ще ѝ ги вземат? Едните със сигурност са - предполагам затъмнените също са с диоптър.

# 206
Добър ден в този мрачен ноемврийски ден, дано и вие като мен да обичате есента, за да сте добре с условията навън.
По цял ден негативното ни заобикаля от всички средства за масова информация, не можеше ли поне в Брадъра, да дадат смешни и забавни игри, ами и там измислиха тази абсолютно подтискаща, стряскаща и напрягаща игра?
Все едно гледаш Пъзела или от тези ескейп стаи..

# 207
  • somewhere over the rainbow
Добър ден в този мрачен ноемврийски ден, дано и вие като мен да обичате есента, за да сте добре с условията навън.
По цял ден негативното ни заобикаля от всички средства за масова информация, не можеше ли поне в Брадъра, да дадат смешни и забавни игри, ами и там измислиха тази абсолютно подтискаща, стряскаща и напрягаща игра?
На мен тоя ББ ми носи вайба на Squid games. Доста е creepy в игрите, мисиите и наказанията.

# 208
Сега си го връщам. Писна ми да гледам как Теодора бърбори и Виктор само вика „да, да” на всичко… много са ми малоумни и двамата.

# 209
Aaaa, при мен е 20 градуса и слънце. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Биг Брадър е провокация, игрите винаги са били и ще бъдат напрягащи.

Общи условия

Активация на акаунт