BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 343
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 210
Малко прекаляват с екстремните условия. Във всеки сезон е имало периоди на глад, липса на цигари и т.н., но този път е перманентно.

# 211
Много яко се лигави Брадърс със съквартирантите!
Малко трябва някой да приземи повечето от тях , макар и за кратко. Теодора е надута пуйка,която няма покритие , но пък Виктор е мекотело!
Пълен нещастник чак ми се повръща да го гледам
Няма капка уважение към себе си и никакъв акъл

# 212
  • USA
Малко прекаляват с екстремните условия. Във всеки сезон е имало периоди на глад, липса на цигари и т.н., но този път е перманентно.
И на мен това ми направи впечатление. Преди винаги е било въртележка от глад и сиромашия, а после алкохол и дандания. Този сезон ББ едно парти не им спретна като хората, само ги лАже с някакви шпекови салами от дъжд на вятър. Гадно е да ги гледаме как делят някакво пиле на 11 човека и си сипват в ръчичка. Извратено дори.

# 213
  • София
ББ трябваше да поощри коректните и да накаже ашлаците, които не спазват правилата, псуват в ефир и т.н. Трябваше едните да ядат, да пушат, да се къпят на единия душ с топла вода, а  на другите да им е забранено и всяко провинение от рода :-Дай да си дръпна или дай да си пийна, да бъде още по-сериозно наказвано, докато не се научат, че има правила, които важат за всички!
Така щеше да има още повече скандали и нямаше да страдат невинните...

# 214
ББ трябваше да поощри коректните и да накаже ашлаците, които не спазват правилата, псуват в ефир и т.н.
И кат’ го накаже, к’во? Бо̀ли го к*ра, че е наказан, той от 9 годишен не се е бръснал, чуек, ей ся ш’си тръгне кат’ най-гулемия пич, раз’ираш ли ме?

# 215
  • София
ББ трябваше да поощри коректните и да накаже ашлаците, които не спазват правилата, псуват в ефир и т.н.
И кат’ го накаже, к’во? Бо̀ли го к*ра, че е наказан, той от 9 годишен не се е бръснал, чуек, ей ся ш’си тръгне кат’ най-гулемия пич, раз’ираш ли ме?
🤣🤣 И ти си права, то нема оправия..

# 216
Наказанията умишлено са за всички, за да създадат напрежение и скандали. Малко хора са безгръбначни като Паци, който няма вина, но е съгласен да се къпе със студена вода посред зима заради двама, които не са научили за 20 години предаване и след четене на договори, че номинации не се обсъждат.

# 217
Пацо го е страх да се опълчи, защото знае, че Виктор е същият простак като него и ще побеснее, ще го наобижда, ще рита и заплашва. Гаранция, че ако наказанието беше заради Марио например, Пацо пръв щеше да скочи и да го направи на 2 стотинки пред всички.

# 218
Всички някак с разбиране подходиха към отказа на Теда да си предаде гримове, мигли и кОси.
Затова ББ сега наказва всички, за да ги изнерви максимално и да започнат да изкарват гнева си върху цвай гугуткен с айн мозъчен клеткен.

# 219
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Понеже снощи гледах с едно око, на рекламите реших, че е свършило, а то имало още, та доглеждах днес. Ами какво да кажа, нещата като цяло са "От глупав по-глупав". Положението е отчайващо.
 Ванеса не знаела какво е звезда и не разбирала как трябва да се подредят. Радо и той семпъл като бобена чорба, добре че си мълчи през повечето време, а когато говори е пестелив на думи. Аз в началото си мислех, че е защото е в ступор къде е попаднал, обаче нещата са далеч по-прозаични. И какво, за Бога, беше това женчовско запушване на ушите, придружено с "Ла-ла-ла"?  Нали беше най-справедливият, защо няма смелост да се конфронтира с Теодора? Май той е поредният без кохонес в добрия смисъл на думата. Joy
Цирките на Георги ми идват в повече, голяма работа станала, че му взели снимките и му скрили зелето. Яко преиграва и той и вече не се трае от неговите театри.
Бебка сега се сети, че това е игра, а като й искаха гримовете беше унижение. Бебо е пълен чехъл. Този няма едно самостоятелно решение в тая къща. Увещаваше я със сълзи на очи да не излиза, видимо на него не му се напуска, но след няколко часа обяснява на останалите, че обмислял да си пусне предизвестието и да си ходи. Жалка картинка! Rolling Eyes
Отделно е бесен, ама бесен е ви казвам, че се прекара да си избръсне брадата, а от Теодора нито един комплимент или успокоение не получи, напротив - излезе балък и тъпак и жертвата му не се оцени.

# 220
  • София
Всички някак с разбиране подходиха към отказа на Теда да си предаде гримове, мигли и кОси.
Затова ББ сега наказва всички, за да ги изнерви максимално и да започнат да изкарват гнева си върху цвай гугуткен с айн мозъчен клеткен.

Обаче този гняв, ще бъде, защото й завиждат и даже не знам, как точно ще го изразят, защото Бръснатия ще им скочи с думите:-Тя цяла седмица не пуши, за да ядете риба... ейй миндили...
Никой не смее да мъцне,  взел им е страха и сега ще си го търпят, освен ако всички не се обединят, за да го наврат в ..миша дупка..

# 221
  • somewhere over the rainbow
Така, обаче, няма да има конфликти, а нали това е целта.

И според мен в другите сезони не са търпяли чак толкова дискомфорт съквартирантите. Не помня и садистични игри, като да ходиш 100 км или да не спиш 20-30 часа.

# 222
Странно този "мъжкар" Паци ли маци ли какъв е ,дето много му знае устата и обижда Марио , не смее гък да каже на Теодора и Виктор. Иначе е мъжкар де!
Пък тези пикльовци са някакви утрепки ,подчовеци,нямам думи

# 223
Искам пак играта "Back to school", където отговаряха на въпроси и ги удряше ток😂😂😂😂

# 224
На мен ми стана любопитно как Радо започна да защитава Теодора, когато Ванеса обясняваше, че ББ не е доволен, че не спазват правилата (визирайки отказа на Теодора да даде гримовете) и затова ги наказва все с такива мисии. Той направо си се скара с Ванеса и ѝ обясняваше как се филмирала….
Ама защо всички са ок, когато Теодора нарушава правилата, а когато някой нещо каже и вземат от бюджета му се нахвърлят?? Страх ли ги е от нея не знам….

Общи условия

Активация на акаунт