BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 342
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 225
Обаче този гняв, ще бъде, защото й завиждат и даже не знам, как точно ще го изразят, защото Бръснатия ще им скочи с думите:-Тя цяла седмица не пуши, за да ядете риба... ейй миндили...
Тази риба ще им излезе през носа.

“Наказаха ни заради Беба. Но помниш ли като яде риба?!”.
“Умираш от студ? А като излапа рибата, що не мрънка?!”.
“Теда те нарече “мръсна пача”? А помниш ли, като не пуши, за да има риба?!”

# 226
  • София
ББ трябваше да поощри коректните и да накаже ашлаците, които не спазват правилата, псуват в ефир и т.н.
Така, обаче, няма да има конфликти, а нали това е целта.
По-надолу съм написала, че пак ще има скандали...Може би дори и по-големи, ще има разделение, унижение и насъскване едни срещу други с превъзпитателна цел....евентуално..Щото то ни се води, ни се кара..

# 227
  • Варна
Laughing

Скрит текст:

# 228
Повечето формати показват все млади хора, върху които зрители и коментатори се упражняват на тема какви са младите, новото поколение, тези дето не са ходили в казарма и т. н. Тук видяхме и не толкова младите Пламен, Радо, Ивонне, Георги, които дадоха нагледен пример че характерът на човек не става по-добър, по-благ, по-морален, по-мъдър с напредването на годините..млади съпруги, пестиливи прически и тен, 500 завоювани жени, опипване и обсъждане размери на членове.. Видно е, че човек годините си мени, но нрава не. Ако кажем че Марио, Гого и дори Виктор са инфантилни, какво да кажем за споменатите четирима.. При жените е същото и жалко, че жени на средна възраст там няма и Ивайло трябва да бъде приет за "майката" на къщата, което колкото и да съм широко скроена ми се струва пошло и абсурдно

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 13:40 от Catfish

# 229
Да и аз не разбрах , защо трябваше Радо да се скара с Ванеса, но пък Ванеса не отива да каже на Теодора това , а отново зад гърба... интриги

# 230
  • София
Гого, Марио и т.н. са инфантилни,  но аз намирам за по-инфантилна онъз с пижама на Мини маус и прякор беба, а някои тук дори я наричат бебка 🤣

# 231
Няма нужда Ванеса да ходи да ѝ го казва в лицето, батката пак ще истеряса, Теодора също. А и миналият път като Ванеса искаше да ѝ каже нещо накриво, Теодора отказа да я слуша. Била приключила с нея.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 13:24 от Lilly_85

# 232
И мен Радо ме изненада с думите си към Ванеса.

# 233
И мен Радо ме изненада с думите си към Ванеса.
Фурнаджийска лопата, прикрита под няколко повече мозъчни клетки, отколкото останалите в къщата имат.

# 234
Вече никой копче не може да каже на Теодора, щото батката ще напомни... яде риба, нали?
Образът на рибата- препратка към библейските времена, да нахраниш хората с риба. Възвишена символика. Тук образът на рибата се използва много пошло, с оправдателна цел. Теодора скрита зад рибата. Не ги храни, а ги наказва. Метафорично казано.

# 235
Ако си съсед на Виктор и вземеш назаем щипка сол, цял живот ще си му длъжник. 😁

# 236
Ами като яде риба помниш ли?
Интересна би ми била развръзката между Теодора и Виктор извън къщата

# 237
Да и аз не разбрах , защо трябваше Радо да се скара с Ванеса, но пък Ванеса не отива да каже на Теодора това , а отново зад гърба... интриги
Какви интриги 🙄 има нечистоплътни хора, с които общуването си е чиста загуба на време, нерви, енергия и самоуважение. За такива злобни и агресивни примати като Тедата и Виктор трябва пълен игнор

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 13:58 от Catfish

# 238
Тя топа на топа , ама и са много умни - чуеците сме го видели

# 239
Ами като яде риба помниш ли?
Интересна би ми била развръзката между Теодора и Виктор извън къщата
Най-вероятно ще се… Как се казва тези дни? “Треснат”. 😁 После Теодора ще му бие шута и ще се върне при тийна, защото той е по-интересна играчка.

Общи условия

Активация на акаунт