BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 336
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 255
Защо да взимат диоптерните очила на Ивон?
Чудят се каква простотия още да измислят 🤨
Вероятно защото знаят по-добре от нас дали са диоптрични или просто камуфлаж

# 256
Ясно е, че са диоптрични - 2 чифта не са затъмнени, 2 чифта са.

# 257
Виктор беше много смешен като викаше по Теодора, че и е гръб. Попиках се от смях тогава.

# 258
Виктор без брада е като гол оЙлюВ.
Мисля, че нарочно го накараха да се обръсне, защото знаят, че без брада сам не може да се понася, пък и да го видят останалите какъв каун е.
Радвам се, че мекотелото Петър най-накрая напусна, за ужас на разплутият говорящ задник в трико.

Амебата очевидно живее в някаква делюзия за неземната си красота. Сигурно затова се маскира като куку...кукЕр, за да не си личи всъщност колко е красива. Умна-също.

# 259
Той има някакви психични проблеми!
Тя го мачкат нарича го смешник,балък той верен докрай

# 260
Виктор без брада е като гол оЙлюВ.
Мисля, че нарочно го накараха да се обръсне, защото знаят, че без брада сам не може да се понася, пък и да го видят останалите какъв каун е.
Радвам се, че мекотелото Петър най-накрая напусна, за ужас на разплутият говорящ задник в трико.

Амебата очевидно живее в някаква делюзия за неземната си красота. Сигурно затова се маскира като куку...кукЕр, за да не си личи всъщност колко е красива. Умна-също.
Joy Joy
Направо с голямата лъжица им сипа на всички Sob

# 261
  • Sunshine state
Виктор верно е много зле без брада, мяза на някое пораснало бебе. А как само ръфаше салама вчера като някой кроманьонец.. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гошо много се впрегна с киселото зеле, ама пък Георги е като някое лапе с тия тъпи игрички тип летен лагер. Не ме кефи нещо.
Радо лека полека взе да ми пада в очите, а беше един от фаворитите ми. Дано стане нещо и се реабилитира.
Ивонне си е типичната интригантка и върви като пчеличка от цвят на цвят да разнася разни клюки. Laughing

# 262
Радо лека полека взе да ми пада в очите, а беше един от фаворитите ми. Дано стане нещо и се реабилитира.
За мен не може да се реабилитира, вече за н-ти път показва колко е мазен. Първо остави Марио да го отнесе от Виктор заради бозата, от която и той пи. После в една от седмичните мисии се оплете - първо искал да е честно, пък после искал да е интересно. След това почна да обяснява на Виктор, че Теодора не си струва като жена, че го подмамва и т.н. Сега пък защитава същата Теодора, за да не си навлече гнева на Виктор. Както казах - фурнаджийска лопата.

# 263
  • София
Кажете ми, че не е вярно, че Тоца е 4-ти курс студентка по икономика! 😳

# 264
Трябва да е вярно. Виж само как икономиса топлата вода на брадъра Joy
Чатка ги нещата

# 265
Кажете ми, че не е вярно, че Тоца е 4-ти курс студентка по икономика! 😳
Аз се чудих дали е завършила средно. Нали още в началото обясняваше как е пътувала по света с приятеля си татуист и живеели по няколко месеца в една страна, след това се местели. А е била още на 16. Как се съчетава това с ученето?

# 266
Теодора сякаш последните епизоди не може да го трае Викторчо. Преди и беше приятно, ама вече го гледа с насмешка и досада. Ползва го за слушател, не го отразява и какво говори, съсредоточила се е другаде, особено след като разбра настроенията навън, а и в къщата.
А тоз Георги не мога да го понасям с неговите театри, мазник...

# 267
Като герои от театър на абсурда са всички. Но пълнокръвни и съвсем реални гротески. Само Гого ми изглежда нормален...засега.

Ноо, освен аз, и ББ им сипва. С цели кофи (помия). Онова с небъдното писмо от влюбления Хамлет си беше от игла до конец изфабрикувано от Брадъра. Ще седне такъва елемент да пише любовно писмо, молА ви се! Па и за 5 месеца връзка тука-има, тука-нема.
То си пролича, че Теда се ядоса повече, че ББ я прави на идиот, а не че кьосенцето уж отказало да пише писмо. Ще напише, 'га ма няма.

# 268
Чуеци, кажете ми моля къде се гласува, защото ако е в nova play не ми излиза никаква анкета

# 269
  • София
На мен Викито ми се стория пиян на кадрите след лайфа , където псуваше в леглото и обясняваше на Теодра ,че и е гръб. Едно заваляно такова говореше ,крайно неразбираемо. Мисля ,че им дават алкохол на лайфа в събота. И друг път съм забелязвала да пият  я вино - я бира. Сега с първия сняг , ще видим колко назад снимат епизодите. Имам чувство ,че и лайфа не им е на живо. Петканова/Богданска си беше качила снимка в инста профила как пие вино и гледа "лайфа" по пижама пред телевизора .

Общи условия

Активация на акаунт