BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 293
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 315
А Теодора по последни клюки из "жълтурите" ще се окаже с гръцко потекло - да не се окаже и някоя гръцка аристократка. People Princess
Теодора Кифлеякис, красивата гимнастичка от върховете на Олимп.

# 316
Олее,чуеци Ами ако наистина всичко е нагласено?
Само се хабим тук
Аз не мога да повярвам чак такива кукута да има

# 317
  • Terra incognita
То и в Гърция има роми и то не малко 😏

# 318
Добър вечер. Да ги махат Т и В, да побъркват другите - при Ивайло има страшно много материал, ведно с латентният гей - Ланеца, който е минимум и бисексуален.
Отделно линията Ванеса с приятел и Гого с приятелка - също има материал за скандали.
И още.. така, че няма много време да си ходят.

Преди като излизаха им показваха най-добрите моменти в къщата, тази година явно няма материал дори и за това ли?

# 319
  • Sunshine state
Кой е Ивайло?

# 320
Лансира се, че това е истинското име на Ивонне. А дали наистина е мъж или просто жена с някои мъжки черти, и дали пък се казва баш Ивайло, остава загадка. 😁

# 321
  • Terra incognita
Само Евгени Минчев знае истината, сигурна съм 😂

# 322
Изобщо не виждам интрига с Ванеса и Гого,той е такова бебе.

# 323
  • София /Абсурдистан
И Елза Парини Simple Smile Нали тя/той го издъни.

# 324
И Елза Парини Simple Smile Нали тя/той го издъни.
Всъщност издънването дойде от Кулагин, който се изказа супер неласкаво за нея. Очевидно ѝ има зъб - но той пък на кой ли няма зъб… После Елза Парини се включи като ехо.

Аз не се ангажирам да кажа на 100%, защото познавам жени, които имат по-остри черти - широка брадичка, широки рамене, “пехотински” прасци и т.н… Но въпреки това са си биологични жени. Така че докато не го чуя от Ивонне, за мен си остава съмнение в думите на Кулагин и Парини. А и не ми дреме особено, аз гледам характера, който показва.

# 325
  • Варна
ЧУеци, умрях снощи като видях Витю с купата колбас в санитарното помещение на съкварЧиранЧиче.

Е сега... Може да не може да яде салам, но пък вижте как елегантно пие от чаша:

Скрит текст:

Ама, това уиски ли е, го пие като вода

# 326
Прилича ми на вино.

# 327
  • Варна
А, може. Аз щот в момента шорам уиски, такова и видях, чуек 😉😉😉

# 328
Освен всичко друго не забелязвате ли Ивонът като ходи по клин, колко неженска фигура има. Никакъв ханш, две буци на задника неестествено високо седящи, още от кръста, дълги тънки крака. Не че няма и някои жени с подобна физика, но при него това само подсилва съмненията, че е жена.

# 329
  • Варна
За мен Ивоне е постоянно с очила, защото без тях много личи, че е мъж, както и сините очила не са с диоптър.

Общи условия

Активация на акаунт