BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 292
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 330
За мен Ивоне е постоянно с очила, защото без тях много личи, че е мъж, както и сините очила не са с диоптър.
Не е задължително. Много участници в предишни сезони са носили очила и са обяснявали, че осветлението в къщата е много силно, заради камерите. Което е доста неприятно при по-чувствителни очи.

# 331
  • Sofia
Сините очила са с диоптер.

# 332
С рентген са! Joy Да и ги вземат, и да ги дадат на останалите, та да я огледат през тях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 333
Тя Ивоне, както прелита от цвят на цвят да им опознава пакетите... не знам, не знам. Явно рентгенът там действа най-добре.

# 334
Кошмара , Анджела и Ники

# 335
За мен напълно излишен в къщата е остарелият и прегорел Спондж Боб-:Пламен.
Също- двойникът на Невидимия- Радостин.
На техния фон, Хатиджето с напъните си да блесне, къде с опити за мисловна дейност, къде със задник, от който много от нас биха се срамували, изпъква като...хайде да не казвам какво.

# 336
Ох, нИ могааа, сега го видях това в ИГ. 🤣🤣🤣

# 337
Съгласна с Мисифу.
Радко е малкотопковец, скатава.
ХАтидже е мило момиче, тихо, кротко, приемащо, неконфликтно. Това ми харесва до един момент, после май изплува просто липсата на характер.
Дупарата дори няма да я коментирам. Като ремарке на ТИР, който е натоварил повече, отколкото може да дърпа. Облеклото - топ стриптийз.
Пацо е потресиТелен. Да ходи да го гледа младата му жена, че май всичко алармира там. Не само простатата.

# 338
  • Terra incognita
За Ивонът да вкарат Пацо. Той ги обича таквиз неопределени 😂

# 339
Според половинката, понеже гледа внимателно Wink , Атижа под розовия потник от снощи е с пиърсинг. От цялото предаване той това заключи Joy

# 340
  • somewhere over the rainbow

Добре де, ма що за вежди? На Виктор брадата беше с по-прави линии.

# 341
Нищо не разбирате вие! Нарича се творчески безпорядък Joy

# 342

Добре де, ма що за вежди? На Виктор брадата беше с по-прави линии.

Абсолютно! Най-арната мома. Точка

# 343
Според половинката, понеже гледа внимателно Wink , Атижа под розовия потник от снощи е с пиърсинг. От цялото предаване той това заключи Joy
Е да ,на зърната.

# 344
Е да ,на зърната.
Това пак иди-дойди, но пиърсинга на зърното на Петър беше... 🤢

Общи условия

Активация на акаунт