BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 287
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 435
Виктор е навързал нещата, ако не сте разбрали този гений е навързал нещата.

# 436
  • София
Тя е виновна за цялата тая ситуация, но бб я направи лидер ..къде е логиката Rage
Егати тъпотията. Сега ще й дадат имунитет.

# 437
Най-голямата драма на Георги е, че часовникът на Гого струва повече от неговите пръстени Joy

# 438
Тя е виновна за цялата тая ситуация, но бб я направи лидер ..къде е логиката Rage
Логиката е да се подиграят с Виктор за пореден път и да дадат имунитет на Теодора. Същата тъпотия като с Петър - вече никой не искаше да го гледа и слуша, но те му подаряваха имунитети чрез нагласени игри, връщаха го обратно в къщата и какво ли още не.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:39 от Lilly_85

# 439
Сигурно ли е, че ще й дадат имунитет? Нали вече е служебно номинирана?

# 440
Хакерът каза, че ако мисията е успешна (а те ще я уредят), те ще се постараят да не бъде изгонена от къщата.

# 441
Куция шаман ми напомня на ранния Фънки. И той се беше пременил с поличка преди години.
А оня без брада и с гладко съдържание на черепната кутия, да
почва да учи тази песен -
Guy Sweens - Worship.
Стига с тези чалги. То и от това се става чалнат. Wink

# 442
Още колко ще я гледаме Тодора ББ? Не е интересна вече да знаете. Искаме и другите участници да се разгърнат. Сигурна съм, че къщата ще оцелее и без нея. Тодора вън!

# 443
Продукцията си е нарочила Виктор и открито му се подиграва. Не съм виждала някога това да се е случвало в ББ и е много грозно. Цялата мисия беше по вина на Теодора. Виктор си изпълни чинно наказанието, но сега ”лидерката” излиза права, че той е балък, задето е спазил правилата. Чак ми стана жал за него.

# 444
Не знам доколко са го нарочили, той така добре се излага сам, че не е нужна особена намеса на ББ.

# 445
Това е факт - той не спря да се държи като чехльо, а в главата му има само паяци. И все пак е грозно от страна на ББ. Още по-грозно е да се подаряват имунитети наляво-надясно. Дори не крият, че те диктуват кой колко да остане, а не публиката или съквартирантите.

# 446
  • София
Ще му подейства поучително,  да не се бута между шамарите, защото взе лидерството от ръцете на Радо в стремежа си да блесне. Все се пъчи и го боли фара, все иска да е най-отгоре ...

# 447
Не съм чела назад и не знам дали е постнато и тук 😀😀

Връщам се да ви чета

# 448
Продукцията си е нарочила Виктор и открито му се подиграва. Не съм виждала някога това да се е случвало в ББ и е много грозно. Цялата мисия беше по вина на Теодора. Виктор си изпълни чинно наказанието, но сега ”лидерката” излиза права, че той е балък, задето е спазил правилата. Чак ми стана жал за него.
Той си е за съжаление. Като повечето от тях. Но винаги има избор как да постъпиш. Това се случва, когато никога и за нищо не се вслушваш в околните и те боли фара. Без значение колко си умен. А той не е. И нарочването винаги го е имало, просто сега със социалните мрежи и т.н., нещата придобиват зловещи мащаби. Продукцията просто следва волята на зрителите. Логично е, на Виктор никъде и никой не симпатизира, за разлика от Теодора, която се радва на макар и нищожна подкрепа. Май се опитват да ги обърнат един срещу друг за да стане пълен цирк. И като гледам, почти са клъвнали. Тъпчо е ясен, но Теодора има шанс да се усети.

# 449
Интересно ще е да ги настроят един срещу друг, иначе историята им в къщата е тотална скука. Тя държи някакви малоумни речи, той се съгласява с нея, възхвалява колко е умна и рИве през минута. Честно казано не ми се гледа всеки епизод едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт