BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 280
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 450
Съжалявам, не е по темата, но не се сдържах. 😁
Скрит текст:

# 451
  • На морето!
Толкова потенциал има и в другите, колко още ще ни тормозят с Беба и сянката й?
Дано поне Пацо махнат, много ме напрягат агресивните хора.

# 452
  • София
Явно дълго още ще ни тормозят с ТедитУ. Дано поне ревльото го номинират, него да изгоним.

# 453
  • София
Освен, че ББ спасява дразнителите, го прави и по много тъп и елементарен начин...Мръдни си кутрето на лявата ръка...Край, спасен си ..пардон, имунизиран 😡
И при Георги, сега и при Теодора се получи този жалък номер. Явно и сценаристите имат две мозъчни гънки и не могат да измислят нещо по-оригинално...

# 454
Голям дразнител е Георги, все наопаки. Все по- умен от другите, все да се измъкне, да тарикатее, да не прави нищо, да си лежи. Часовника не искаше да държи, врътка измисли, всички да го пуснат. Сега повтаряше Брадъра да се върнел, т.е. дразнеше хакера. Не искаше да стои прав, докато Виктор се инатеше за бургера, до тоалетна му се ходело. Не искаше да тренира за правене на геометрични фигури. Пръстените не искаше да даде. После се престори, че уж не бил разбрал за пръстените, ама той само халката не искал да даде, пръстените щял да даде... Много номерца, много хитруване, все несъгласен, недоволен, все наобратно. Много е трудно да се приобщи такъв човек и поне една задача да се изпълни както трябва. Вечно отцепен от колектива.
Пропуснах мравките. По време на мисията повтаряше "Маме, Маме", макар че трябваше да нарича Ивонне по друг начин, царица беше все пак. И краденето на яйцата. И забърка кашата с детронирането й.
Ако има начин нещо да се провали, той ще го провали.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 01:07 от DNT177

# 455
Биг Брадър ще остави интересните типажи.
Атижа вече не е интересна, и в любовна интрига не можа да се забърка.
Пламен започна да се включва в споровете, да крещи. В началото беше тиха вода.
Георги е дразнител и ще го оставят да доразвие етническата линия, а малкият Георги - опора на  Ванеска
Ивоне ще я оставят - тя с всички се разбира и същевременно участва активно. Ако е  мъж, още по-интересно става.
Веселка нещо се крие, в началото влезе силно, прозрачно облекло, флирт, масажи, не знам има ли още какво да покаже, освен да симулира някаква връзка с някой... Не са и сложили някой подходящ мъж, да се сваля...
Трябва да измислят още сцени извън зоната на комфорта на участниците - да ги вържат по двойки, ама не Вики и Буба.

# 456
Георги е най-големият интригант в тази къща. Постоянно каканиже, кълне ги да умрат (пък после вика, че то не било с лошо?!) и се забърква в скандали. Има по-големи дразнители в къщата и за сега не ме дразни толкова, но ще ме е яд, ако се домогне до финалната тройка.

# 457
Същия льохман като Джим Кери в "От глупав по-глупав" - мадамата му вика шансът да сме заедно е едно на милион и онзи се наду възторжено "Значи имам шанс, разбрах намека!" Офф, мъка.

😂 Толкова е сладък, направо умилителен на моменти! 🤣 С това лице на голямо бебе, хванат за полата на музата, ту припява, ту приплаква, непоклатимо влюбен и упорито настоятелен... Що искате да го гоните, толкова е забавен?!

# 458
Виктор е много добре подбран персонаж - липсва му майката и търси някой да я замести, намери Теодора за сега. Ако тя си излезе, ще намери друга силна фигура да го ръководи, както той казва "гръб съм ти".
В какво семейство е израснал, каза ли?

# 459
  • USA
На мен пък Виктор ми харесва повече без брада. С тези тъмни черти и брада изглеждаше като някой избягал талибанец - точно като тези от Близкия изток, които са с много свели очи. Сега прилича много повече на каквото е - млад български мъж.

# 460
Аз го харесвам повече с брада, но не тази, която си беше пуснал. По-къса.

# 461
  • Sunshine state
Ни с брада, ни без брада ми харесва Виктор. 😝
Толкова плоско измислени как да спасят Теодора, че няма накъде. 🙄🙄🙄
В случая с личните вещи Георги за мен беше прав. Той вече си даде снимката на семейството. Пацо ми е в перманентния четен списък и се надявам скоро да си ходи. Точно като сърдит чичак е и с тоя силен шопски диалект ми е много противен. 🤢

# 462
Много се забавлявах с Виктор и неговата фигура - паралелепипед. Също с Георги, дето не искаше да учи фигури, то да не било Дайчово хоро това! Гого с Омега ли е, знаем ли?

# 463
  • Враца
Ролекс казаха. Simple Smile

# 464
  • Ню Йорк
Леле, никой от тия ли не  е учил геометрия?!?! Това са елементарни неща.

Наистина ли хакера каза на Тодорка, че ще я остави до края?!?! Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт