BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 242
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Беба, лидерката, цяла седмица ще ходи без шпакловка, за да каже накрая, е виждате ли и без грим мога, ама кога и искаха анджъкламите и пиргите , не си ги даде .
Бебо Теодорин, тоз титан на мисълта ще остане в историята, че вратата се отваря от вътре, какво и да означава това.
Аз казвам да стоят до финал, че да е гарантиран сеирът , народът иска зрелища и в това отношение никой не мое да им стъпи на малкият пръст, раз"ираш ли?

# 481
Мисля че много по-интересно ще бъде ако Теодора си тръгне първа, защото тя нито е забавна, нито е интересна, а Виктор е толкова смешен с цялата си визия, поведение и изказ 😀 Какво да й гледам повече на тая досадница дето беше забелязана благодарение на монолозите си пред Виктор, тя е абсолютно безлична и скучна, той дефакто изгради нейния образ на категоричната, но повече няма с какво да забавлява, докато той сам по себе си е едно меме. Искам да видя как би се държал без нея, ще бъде себе си и ще е забавно. В крайна сметка аз искам да се забавлявам, а до момента най-много съм се смяла с лафовете на бай Георги "това да не ти е Дайчово хоро" и неговото кисело зеле 😂 като герой от стар български филм е.. И той и Марио са такива тролове в добрия смисъл на думата, взривяват ги всички с неочакваните си реакции, но никога не нападат и не обиждат никого първи, а всеки се защитава от нападките и претенциите на другите, защото са различните вътре.. И разбира се ревящият Виктор ми е в топ три за смешни герои 🙂 Пацо да си взема татусите и пестеливата прическа и да ходи да фъфли на младата си жена, а Теда при ученика да му преподава

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:53 от Catfish

# 482
  • somewhere over the rainbow
И аз искам в събота да си ходи Теодора, защото вече ми е досадна с нейния речник от 14 думи, казани на висок тон и в различен ред. Мисля, че се изчерпа. А и искам да се развият и другите образи.

# 483
Въпрос: Само на мен ли Ивонне ми е симпатична?
Има младежки дух, носи се цветно и е весел човек. На моменти е малко лековата и инфантилна, но май по-добре така, отколкото да е настървена като хрътка.
Не виждам да има злоба в нея и тя е човекът, който успешно е в ролята на обединител.
Нещо като Ернестина Шинова в сезона с плеймейтките ми е, с единственото уточнение, че Ерна има много повече акъл в главата.

# 484
От ден първи не харесвам Ивонне, всъщност тя ми е много антипатичен персонаж.. Лицемерна, двулична, притворна, вулгарна интригантка.. Дава ми усещане за змия, никакъв обединител не е, тъкмо обратното..ако има драма или скандал, който може да се задълбочи тя изпълзява и сипва още масло в огъня.. С решението на Виктор и Теодора беше повече от показателно какво каза на тях и след това две минути по-късно зад гърба им.. Изпечен интригант, който най-малко се е разкрил в къщата що за човек е в действителност

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 11:26 от Catfish

# 485
  • somewhere over the rainbow
Има младежки дух, носи се цветно и е весел човек. На моменти е малко лековата и инфантилна, но май по-добре така, отколкото да е настървена като хрътка.
Не виждам да има злоба в нея и тя е човекът, който успешно е в ролята на обединител.
Нещо като Ернестина Шинова в сезона с плеймейтките ми е, с единственото уточнение, че Ерна има много повече акъл в главата.
На мен бай Ивон ми идва твърде двуличен и подмолен за възрастта си. В очите гледа всички разбиращо и мило и веднага изтичва при другите да ги подстрекава и да обяснява колко не е съгласна. Инфантилно.

# 486
На мен бай Ивон ми идва твърде двуличен и подмолен за възрастта си. В очите гледа всички разбиращо и мило и веднага изтичва при другите да ги подстрекава и да обяснява колко не е съгласна. Инфантилно.
Ако беше инфантилно, щеше да е бял кахър. Тя е от "приятелките" , с които врагове не ти трябват. Прекалено обиграна, за да е инфантилна

# 487
Ивонне не ме дразни, за мен тя е по-малкото зло. Искаше ми се да не е толкова вулгарна, но уви…

Георги никога не започвал с обидите? Че на него някой да му каже нещо, което на една стотна не му изнася, почва да ги нарича какво ли не и да ги кълне до девето коляно.

# 488
Добър ден. Нямам фейсбук, но помолих колега вчера да отвори страницата на ББ, в обедната да видя мнението на хората.
Не мога да си обясня, как жени, които на профилните си снимки са в 90% визията на Теодора, а я критикуват жестоко, а и по писмената им реч е със същият запас от думи.
Аналогично почти изцяло татуирани мъже, с “оригинални” спортни дрехи, обиждат Виктор колко е глуповат.
Не защитавам, нито пък нападам някого, но защо за парадокс?

# 489
Аз не следя групите във Фейса. Неграмотността и обидите ме напрягат. Ние и тук им сипваме доволно на моменти, но там епитетите минават всякаква границата. Това, плюс естествено на всеки няколко поста, някоя баба Гинче се възмущава “зАщО нИ зАнИмАвАтЕ с ПроСтоТий”, все едно някой я кара насила да чете за предаването. 🙄

# 490
Добър ден. Нямам фейсбук, но помолих колега вчера да отвори страницата на ББ, в обедната да видя мнението на хората.
Не мога да си обясня, как жени, които на профилните си снимки са в 90% визията на Теодора, а я критикуват жестоко, а и по писмената им реч е със същият запас от думи.
Аналогично почти изцяло татуирани мъже, с “оригинални” спортни дрехи, обиждат Виктор колко е глуповат.
Не защитавам, нито пък нападам някого, но защо за парадокс?
Мислят си, че не са като Теодора и Виктор, разграничават се от тях. Не осъзнават, че са същите.
Или им харесва хейтът. Grinning

# 491
Единственото, което ме дразни в Ивонне е противното Р. Ако нарочно не е работила над това да оправи говора си, защото си мисли, че е чаровно и отличително, доста се е объркала.
Иначе, играе си играта много добре, активна е, има контакт с всички в къщата, предразполага ги да споделят, всички й симпатизират. Тези хора не са й приятели, че да й пука чак толкова, че говори за гърба им, запълва си времето и се забавлява.

# 492
Ивонне не ме дразни, за мен тя е по-малкото зло. Искаше ми се да не е толкова вулгарна, но уви…

Георги никога не започвал с обидите? Че на него някой да му каже нещо, което на една стотна не му изнася, почва да ги нарича какво ли не и да ги кълне до девето коляно.
"Някой да му каже нещо" е показателно.. На Радо или на Пацо или на Теодора кой казва нещо? Или това, че е ром всеки може да си прави гаргара с него? Това че е тънкообиден и не си оставя магарето в калта, не го прави агресивен, защото никога не напада първи.

# 493
  • Буркина Фасо
стресирах се  Smiley

# 494
Мислят си, че не са като Теодора и Виктор, разграничават се от тях. Не осъзнават, че са същите.
Или им харесва хейтът.
Често ми се налага в ежедневието, да имам доста социални контакти и понякога когато видя типаж, който много наподобява моя характер, а и външен вид, моментално си казвам, оле аз съм същият, имам още много да се уча и да свърша работа. Повече шизофреници ли са, да не виждат приликите със себе си? Това болест на модерното общество ли е, да имат разделение на душата с по няколко личности?

Общи условия

Активация на акаунт