BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 285
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 495
Добър ден. Нямам фейсбук, но помолих колега вчера да отвори страницата на ББ, в обедната да видя мнението на хората.
Не мога да си обясня, как жени, които на профилните си снимки са в 90% визията на Теодора, а я критикуват жестоко, а и по писмената им реч е със същият запас от думи.
Аналогично почти изцяло татуирани мъже, с “оригинални” спортни дрехи, обиждат Виктор колко е глуповат.
Не защитавам, нито пък нападам някого, но защо за парадокс?

То така беше и с всеизвестния случай с нарязаната Дебора. Да, насилникът й заслужава най-лошото, но беше нелепо за мен да видя как някакви 30-годишни татуирани батки с 15-годишни гаджета се канят агресивно как щели да го убият от бой, ако им паднел, а типажът на поведение им е идентичен с насилника.

Определено мисля, че виждаме нещо подобно и сега. Теодора и Виктор са обобщителни образи на голямо количество българи, които в същото време им се присмиват. Вероятно повечето жени не са се окепазили чак толкова визуално колкото Теодора, но поведението им тип "много оборотната" е идентично. Същото и с Виктор и много млади мъже.

Брадърът тотално се гаври и с двамата. Не, че не си го заслужават, но пак е малко некомфортно за гледане как ги прави за смях. Очевидно е, че са търсили точно такива образи, за да бъдат осмивани пред зрителя. Мисля, че всички вътре са събрани по някаква подобна причина с цел да бъдат подиграни пред зрителя, но някои участници малко от малко демонстрираха интелигентност, или поне инстинкт за самосъхранение, защото осъзнаха кой е шефът и как набързо могат да станат за присмех.

# 496
Добър ден. Нямам фейсбук, но помолих колега вчера да отвори страницата на ББ, в обедната да видя мнението на хората.
Не мога да си обясня, как жени, които на профилните си снимки са в 90% визията на Теодора, а я критикуват жестоко, а и по писмената им реч е със същият запас от думи.
Аналогично почти изцяло татуирани мъже, с “оригинални” спортни дрехи, обиждат Виктор колко е глуповат.
Не защитавам, нито пък нападам някого, но защо за парадокс?
И аз не се занимавам с фейсбук и не знам какво се случва на страницата на ББ.

Все пак отчитам за положително това, че масата хора, независимо какви са самите те, тунинговани или не, татуирани или не, с беден речник или не, осъзнават колко жалки и гротескни са тези двамцата, защото ако беше обратното, щеше да е ултра мега супер зле Joy

# 497
  • somewhere over the rainbow
На мен бай Ивон ми идва твърде двуличен и подмолен за възрастта си. В очите гледа всички разбиращо и мило и веднага изтичва при другите да ги подстрекава и да обяснява колко не е съгласна. Инфантилно.
Ако беше инфантилно, щеше да е бял кахър. Тя е от "приятелките" , с които врагове не ти трябват. Прекалено обиграна, за да е инфантилна
На мен ми изглежда точно като детско поведение, неориентирано такова. Пораснало дете. Обиграност не виждам, тя предполага малко по-високо IQ, което въз основа на показаното до сега, се съмнявам, че Ивон има.

# 498
Ивон е обигран лисунгер.
Хич не е толкова глупава, а инфантилна пък хептен.
Сервилничи с всички, за да остане до края.
Не го прави по лош начин. По-интелигентен човек би я усетил.

# 499
Telesilla, не мога да се съглася с теб, защото това е, все едно да гледам собственото си поведение отстрани, но да се разграничавам от него и дори да нападам - ужас този е много зле, баси тъпака. Не е библейско, разбираш ли ?

# 500
Telesilla, не мога да се съглася с теб, защото това е, все едно да гледам собственото си поведение отстрани, но да се разграничавам от него и дори да нападам - ужас този е много зле, баси тъпака. Не е библейско, разбираш ли ?
Не се съгласявай, уважавам мнението ти, но и не променям своето Grinning

Относно библейското "И защо виждаш сламката в окото на брат си, а не забелязваш гредата в своето око?" ще отбележа само, че в конкретната ситуация, се радвам изобщо, че нещо се забелязва. Първо - мнението ми съвпада с тяхното Joy , без изобщо да се вписвам в тяхната категория. Второ - виждам реален шанс тези хора да погледнат и към себе си и дори да се променят, осъзнавайки до каква степен образите на Тедка и Ревльо са евтини, наивни и жалки.

Промените не стават изведнъж, осъзнаването не става изведнъж. Но има надежда Joy

# 501
"Някой да му каже нещо" е показателно.. На Радо или на Пацо или на Теодора кой казва нещо? Или това, че е ром всеки може да си прави гаргара с него? Това че е тънкообиден и не си оставя магарето в калта, не го прави агресивен, защото никога не напада първи.
Никой не си прави гаргара баш с Георги, освен може би Пацо. Той иска да ги изкара извън релси. Сам си призна, че е провокирал Петър с надеждата да го удари и да го изгонят, когато същият се възпротиви, че Ланеца мазно ги врътна по време мисията с мравките. Нарича Ивонне “нимфоманка мръсна” и “боклук” при все че тя никога не му е повишила тон. Нарича Атижа “глупава” пред цялата къща, предвид че и тя никога нищо не му казвала. Кълне хората да умрат и да им умре най-скъпото. За какъв човек говорим?

# 502
  • София
Пламен като се напъне да вика, и на лицето му се появява образа на на щерка му.

А за Ланеца, допускам, че не само стихотворения е научил като малък. И с геометрията изглежда добре запознат. Докато сглобяваха фигурата, не спря да възразява, но никой не му обърна внимание. И той май пак реши, че го смятат за тъп циганин от простолюдието. И от тая обида отказа после да участва в образователното изграждане на примерни фигури и с другите неща нататък.

Положителното на тия игри е, че Веска ще смъкне 5-10 килца, дънките започнаха да й хлопат.  А как жално гледаше бургера...
А аз се чудех на Атижа дали ББ не ѝ дължи обезщетение, ако си загуби част от (по)дирника, вследствие на толкова гладуване.

# 503
Как да го загуби? Той е имплант, ще изпъкне още повече даже.😂

# 504
Как да го загуби? Той е имплант, ще изпъкне още повече даже.😂
Не е имплант. Мазнината от тялото се изсмуква и се слага в дупето. Топи се.

# 505
  • Буркина Фасо
А аз се чудех на Атижа дали ББ не ѝ дължи обезщетение, ако си загуби част от (по)дирника, вследствие на толкова гладуване.
ако има загуба  тя би трябвало да плати на брадъра Smiley
задника на Хатиджето е като издутите бузи на хамстер.

# 506
ако има загуба  тя би трябвало да плати на брадъра Smiley

Задникът на Атиджа изобщо не е голям и изпъкващ, тя просто е с твърде широк ханш. Предполагам за това толкова се е загрижила да уголемява задника, защото представете си как би изглеждала с тази си широчина, която няма как да промени, ако ще и кожа и кости да остане сигурно, и с още по-плосък задник

А желаещите да се видят и с по-широк ханш, и с по-заоблено дупе, може да пробват нещо такова Joy
Скрит текст:

# 507
Хора, забелязахте ли, че Иването изпитва огромно желание да прегръща съквартирантите. Та тя постоянно е на раменете на някого.. супер досадно.

# 508
  • София

JoyJoy
На мен на кентавър ми прилича.

# 509
Обаче как светна физиономията на Теодора от както ББ ѝ каза, че ще я спаси...

Общи условия

Активация на акаунт