BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 225
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 510
Атижа без Петър ‘Хептен я няма 🤷🏼♀

# 511
  • somewhere over the rainbow
Хора, забелязахте ли, че Иването изпитва огромно желание да прегръща съквартирантите. Та тя постоянно е на раменете на някого.. супер досадно.
Бас държа, че никой не го е забелязал Simple Smile

# 512
  • София
Значи, на Беба ако само ѝ опростят служебната номинация, окей. След няма и ден повечето съквартиранти ще си я номинират пак.

Но няма да я пуснат толкова лесно.

Много ѝ сипа ББ - настрои всички срещу нея (видеото, в което коментира Атижа), пося ѝ съмнения във Велин (липсващото писмо), навря ѝ в лицето колко е заблудена (Ванеса е ‘ем по-умна, ‘ем по-красива.. ЧЕ И според зрителите), опита да я унижи още (това с гримовете)..

Сега я направи шеф, за да я провокира да третира останалите кофти, и още повече да я раздели от тях.

И накрая ще ѝ даде имунитет, за да настрои къщата още повече против нея.

Много силна поредица от провокации ѝ направиха и си гарантираха съдържание.

# 513
Голямата сестра защо ходи на живи предавания? Сигурно някой уважаем гост не е дошъл.
Мегс какво е учила, беше подготвена за изказанията.

Беба- тя пък не се върза,че Ванеса била по-хубава и по-умна, ами нещо за силния си характер преживяваше и дали не са я помислили за лигава, защото там беше и мнението на публиката. Даде си 1 ден размисъл. Има тя малко акъл, разбра накъде духа вятъра, спортът я е научил на многовариантност. Тя възприема всичко като игра. Много умело пое командването, каза им, че 'врагът' е казал да се изпълняват заповедите и т н. и стадото беше нейно. Не му се получи на Брадъра да я унижи, и аз мислех, че на тема красота ще страда, но тя допусна съществуването на повее  красавици. Скоро ще я гони той, и трябва да вземе всичко от този образ.  Силен характер, а само за родителите си говори и тя, на колко г. е това момиче?  Като и казаха, че Велин не написал писмо, никаква емоция  не беше изтръгната, друга щеше да се разплаче поне. Брадърът не знам дали е очаквал, че тя ще иска да си тръгне без гримовете. Пък тя даже поостана.

Аз чакам да погнат Ивонне на тема секс. И Веселка. И Марио. Пламен е идеален за разобличител - зодия Скорпион, усеща хората. Определено се спотайва, не се е разгърнал. Дразнителят Косара много бързо я изгониха.  Георги и той да се поотпусне.  Играят много предпазливо. Но пък подборът не е лош, липсват прекалено елементарни участници без ценностна система.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:20 от Pepina_n3

# 514
Тази мисия удари дъното, то е ясно, че за да влезеш в къщата си имаш едно наум, че ще си плюеш на достойнството, но всичко си има граници.
 След като изгледах последния епизод от снощи (а и този от понеделник), мога само да кажа, че от забавен сеир, шоуто се превърна в изключително натоварващо. Непрекъснато се крещи, докато гледам получавам сърцебиене, да не говорим, че вече ми се повдига от фъфлещото дуднене на Пламен, най-добре ще е да си ходи.
Този плужек Виктор пък, откакто е без брада, съвсем на розовобузо келешче ми прилича, а в комбинация с постоянното хленчене и лазене след Беба - отврат.

Имам чувството и, че някои от съквартирантите съвсем са се филмирали, и не осъзнават, че "хакерите" очевидно е поредната мисия в къщата, надявам се да греша, защото ще е много смешно иначе.. Георги например - възможно ли е сериозно да си мисли, че наистина има 'хакер'? Не, нали? Би било твърде абсурдно, дори за него...

Интересно и че ги дадоха да обсъждат, че в началото са мислели Георги за гей, а за Ивонето никой нищо, само че е "много добричка и всички ходи да утешава"..

# 515
Намек че всички са овце.
Може и така да е, щом изпълняват безропотно всички прищевки на братчето.
То железни, тежки, мъжкари ли не бяха, а ги разхождат за носовете като мечки.
Малко ще ги полекуват с трудова терапия ми се чини.
Гаврата продължава.

# 516
Цялата идея на предаването е да се спазват някакви особени правила, мисии и задачи. Ако всички започнат да се бунтуват, няма смисъл да гледаме. Ще стане като ВИП Брадърите, които само се наливаха с алкохол и тактично се опитваха да се саморекламират.

# 517
https://vm.tiktok.com/ZNecvn33u
Някой пуска ли го Бебиния в темата 😀

# 518
Мислят си, че не са като Теодора и Виктор, разграничават се от тях. Не осъзнават, че са същите.
Или им харесва хейтът.
Често ми се налага в ежедневието, да имам доста социални контакти и понякога когато видя типаж, който много наподобява моя характер, а и външен вид, моментално си казвам, оле аз съм същият, имам още много да се уча и да свърша работа. Повече шизофреници ли са, да не виждат приликите със себе си? Това болест на модерното общество ли е, да имат разделение на душата с по няколко личности?
Не са шизофреници, нямат разделение на личността. При тях липсва реална себеоценка. Харесват себе си, отхвърлят другите. А и повечето хора не се задълбочават в разсъждения над Аз- ът. Не анализират, не търсят прилики и разлики. Не са философски настроени.
Не приемай много навътре нещата! Няма идеални хора. Харесвай се такъв, какъвто си!

# 519
  • Sunshine state
Аз седя и се чудя защо изобщо има гласуване след като си правят каквото си знаят и връщат участници или пък им осигуряват имунитет. Не беше така преди или поне за имунитет си се бориш, а не сега ще те спасим и хоп, спасен си..

# 520
Аз седя и се чудя защо изобщо има гласуване след като си правят каквото си знаят и връщат участници или пък им осигуряват имунитет. Не беше така преди или поне за имунитет си се бориш, а не сега ще те спасим и хоп, спасен си..
Изключително досадно е. Върхът беше последният имунитет на Петър. “Атижа, кажи на възлюбения си да научи тези 5 думички наизуст” и хоп - спасен.

# 521
  • Sunshine state
Толкова са прозрачни, че чак смешно. Обаче трябва да кажем и че предимно тийнове гледат, а те се връзват на подобни неща.Страницата във фейса не я следя и аз, че то само простотии.. Хвърлях й в началото поглед, но като видях за какво иде реч. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 522
Този продуцентски екип прави Биг Брадър за първи път, нали така? Личи си според мен, че се учат в движение. Личи си, че и искат да манипулират какво се случва, но не по начина, по който Тупарев го правеше. Тупарев имаше предварително написани роли за всеки участник и според мен участниците си знаеха ролите. Веднага се сещам за уж, събирането на Александра Богданска и грозника Петканов, които сигурно месеци преди това романтично се бяха съединили отново, но в предаването извъртяха цяло представление как се виждат за първи път от години и отново се влюбват. Това е просто очеизбоден пример, но във всеки сезон имаше предварително уговорени сюжети и роли.

Сега мисля, че нещата не са дотолкова първоначално изпипани. Не мисля, че хората в къщата са "on it", както предишните актьори (направо бих ги нарекла). За това и първите седмици бяха толкова недодялани като редакция, защото продуцентите тепърва си уточняваха нещата. Да, очевидно бяха вкарали определени типажи, но всеки оправда очакванията на типажа си. Примерно Анджела не се оказа сексуално обсебена вампирка, така както първоначалнато заявка даде. Не мисля, че очакваха и Кристи да се окаже такава скучна лигла. От друга страна тези, които тотално оправдаха първоначално зададената си заявка и образ (Виктор, Теодора, Ланеца, Марио) са изцоцани до максимален предел.

# 523
Мислите ли, че гледат предимно тийнове? Децата и приятелите им хич не гледат телевизия… Смятат го за old school. Тик Ток е друга работа. 😁

# 524
  • София /Абсурдистан
Няма по-голям друг боклучарник от тик ток.

Общи условия

Активация на акаунт