BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 224
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 525
Аз го харесвам, има няколко готини канала, които следя… Синът си гледа някакви спортни клипчета постоянно, дъщерята от всичко по малко.

Мисълта ми е, че преди години всички тийнове бяха залепени за телевизора, като имаше ББ. Сега при наличието на СМ не чак толкова… Гледаме основно хора, които сме гледали и първите сезони преди години.  Поне това е моето впечатление.

# 526
  • Sunshine state
Виждам какви коментират в инстаграм и фейсбук страницата - предимно тийнове и някакви съмнителни типове. Определено генерира интерес в тия прослойки. Иначе тук сме нива над инстаграм и фб откъм коментари и не сме много представителна извадка на масовата публика. Там е мазало.

# 527
  • София
И моите са в тик-тока и ИГ, даже фб им е пенсионерско.. за телевизия да не говорим.
Аз от горните имам само фб и тв, за другите нямам нерви..

Днес ще има ли нещо интересно, не са пускали интро май...

# 528
Този продуцентски екип прави Биг Брадър за първи път, нали така? Личи си според мен, че се учат в движение. Личи си, че и искат да манипулират какво се случва, но не по начина, по който Тупарев го правеше. Тупарев имаше предварително написани роли за всеки участник и според мен участниците си знаеха ролите. Веднага се сещам за уж, събирането на Александра Богданска и грозника Петканов, които сигурно месеци преди това романтично се бяха съединили отново, но в предаването извъртяха цяло представление как се виждат за първи път от години и отново се влюбват. Това е просто очеизбоден пример, но във всеки сезон имаше предварително уговорени сюжети и роли.

Сега мисля, че нещата не са дотолкова първоначално изпипани. Не мисля, че хората в къщата са "on it", както предишните актьори (направо бих ги нарекла). За това и първите седмици бяха толкова недодялани като редакция, защото продуцентите тепърва си уточняваха нещата. Да, очевидно бяха вкарали определени типажи, но всеки оправда очакванията на типажа си. Примерно Анджела не се оказа сексуално обсебена вампирка, така както първоначалнато заявка даде. Не мисля, че очакваха и Кристи да се окаже такава скучна лигла. От друга страна тези, които тотално оправдаха първоначално зададената си заявка и образ (Виктор, Теодора, Ланеца, Марио) са изцоцани до максимален предел.

Това може да даде обяснение защо Беба във визитката казва, че е свободна. После се оказа, че е обвързана... И уж беше от два месеца, после 4 месеца...
Явно е имала роля.

# 529
  • София

Ето го промото
https://www.facebook.com/share/r/1AZbu1w3kX/

# 530
Теодора трябва да номинира двама. Хм, сигурно пак ще са Ванеса и Гого.

Виктор как се плесна през лицето. 😁

# 531
  • София

Ето го промото
https://www.facebook.com/share/r/1AZbu1w3kX/
Доста тъпо. Не стига, че ще й отпадне номинацията, а и тя ще номинира! 🤯

# 532
Има лама в Къщата, доста по-симпатична от Теодора.

Много е дразнещо, че явно не просто й махнаха служебната номинация, а ще получи право да номинира и имунитет. Най-добре си беше за мен да се номинират само и единствено на база номинации от всеки съквартирант, а не с такива малоумни мисии.

# 533
Aaaхаха, тъкмо видях на Велин Бебов включването. Grinning Напълно съм склонна да вярвам, че лъже, че не са го карали да пише писмо. Oчевидно и неговият умствен капацитет е с дефицити, то и по компанията му си личи,  просто се мъчи да запази някакво "достойнство", докато Амебка излезе, че да я разкара официално. Отношенията между такива хора са елементарни, започват и приключват елементарно.

# 534
От снощи : Виктор :А боли мА фара
Ивонне:Теб пък все те боли там
Виктор:Ами боли мЪ

# 535
Смейте се вие. Ще видим кой ще се смее последен. Виктор като излезе, ще направи маса пари като рекламно лице на лекарства за простатата.

# 536
Защо решихме, че е с висше образование? Каза, че е влязъл в Софийския. Не е казвал, че е излязъл. 😁

# 537
  • Варна
За вас не знам, но аз без да си взема вечерната доза сеир, не мога да заспя. Харесвам си го ББ и точка. Nerd

# 538
Софийският има също специалности като учител по физическо примерно.
Той е записал нещо, за да не ходи казарма, което, с оглед на факта че е последният 86-ти набор, е напълно разбираемо.
Отделно не е споменавал да е завършил.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 19:42 от karakolio1

# 539
Софийския има също специалности като учител по физическо примерно.
Той е влязъл, за да не ходи казарма, което, с оглед на факта че е последният 86-ти набор, е напълно разбираемо.
Отделно не е споменавал да е завършил.
Потвърждавам. Аз съм горе-долу негов набор (една година по-голяма) - да влезеш да учиш висше беше популярно с цел да се избегне казармата. Познавам момчета, които хич не бяха ученолюбиви, но ги приеха. Просто кандидатстаха за тези специалности, за които нямаше никакъв интерес, и влизаха с 3,00. Отделно някои директно си плащаха. Не си правеха труда да завършат, естествено. Иначе слушайте бай Гош как обяснява, че искал да връщат казармата. 😂

Общи условия

Активация на акаунт