BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 043
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 690
То това накрая хубаво, ама много прозрачно. Първо, никой не е напускал къщата директно след номинации. Второ, направо го казаха: "Имате 10 минути да си съберете багажа". А не: "Имате 30 секунди да напуснете къщата". Да ги бяха подвели, че двечките действително напускат, щеше да е екстра.
На Табуретката може и да ѝ е станало ясно, но на Бебката със сигурност не.

# 691
Така както човек сам може да се изложи, друг не може да го изложи. Много добре дадоха на Виктор табуретката. Да се види малко отстрани колко е абсурден с Теодора.

# 692
Забелязвате ли, че на джукестата и липсва и най-малкото женственост и чар. Уж гимнастичка, а движенията и нямат финес и елегантност. Тез нейните обожатели явно са извадка от някакво съвсем ново поколение поклоници на изкуственото и фалшиво преобразяване на фасадата.  Освен себевеличаене за съжаление не ни показват и да има някакъв умствен капацитет. Време е вече да не събират изкуствен сняг ли беше, пяна ли беше а да им направят игра с отговори. Може тогава да ми се промени мнението за мадамите от нейния кръг. Ха дано , ама надали.

# 693
  • Враца
Само че, той вижда, единствено че продукцията го прави да изглежда такъв, а не неговите действия.

# 694
Само че, той вижда, единствено че продукцията го прави да изглежда такъв, а не неговите действия.
Човек трябва да има умствен капацитет за да разбере, че колкото и манипулирано и преувеличено да е това, което се излъчва, все пак той е дал основата. Глупавият човек отказва да се промени.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:45 от Lilly_85

# 695
Гледах промото за днес в инстаграм ( във ФБ не са го пуснали още) - Веселка изпада в някаква истерия, крещи “Мразя те, мразя те”, Ланеца пък реве и вика, че не им иска яденето… Ванеса и Атижа влизат в новите си роли… и ще има парти

# 696
  • София
Веси дали крещи на Марио или Георги? Тя май с никой друг няма конфликти. А Пацо явно ще получи парти за рождения ден.

# 697
Леле, Веселка е направо в истерия. Какво ли е станало, че да крещи така? И аз не мога да разбера на кой. Вижда се слаба мъжка ръка - май е Марио, но не съм сигурна.

# 698
  • Враца
Веселка и Пацо са ми най-неприятни, даже по-неприятни от Ланеца, а мислех, че той води личната ми класация.
Ивоне е на едно ниво с ланеца.
Така, човек да ми навлиза в личното пространство, да ляга в/у мен, да ме опипва и целува, може да ми докара позиви за повръщане и нервна криза.

# 699
# 700
Ей, ужасно е стадото - намериха един по-слаб и ритат ли, ритат. Изключително лошо отношение от всички. И това са възрастни хора, а не тийнеджъри. Обидите им грозни, изказа, отношението, действията... Повръща ми се от тях. Ами всеки път ще гласувам за Марио - дано има психиката да стои в змиярника.

# 701
Не гледах първите епизоди и естествено не мога да разбера защо са толкова против Марио? На мен ми е симпатичен, чак ми е жал като му крещят

# 702
  • София
Не гледах първите епизоди и естествено не мога да разбера защо са толкова против Марио? На мен ми е симпатичен, чак ми е жал като му крещят

Защото е страшен дразнител. В началото показваха, сега вече си го държат като жертвата. Сестра ми беше такава като малка, липса на внимание. Аз на такъв човек не мога да се ядосам до такава степен, то ти става жал. Но имам опит, а хората вътре веровтно не 😃

# 703
  • До сърцето...
Не гледах първите епизоди и естествено не мога да разбера защо са толкова против Марио?
Леко инфантилен е, жаден за одобрение, и, най-важното, отстъпчив. Хората такива хора лесно мачкат, без угризения и спирачки понякога. Природа човешка.
Ако на една Тодора така да говорят... като пример само.

# 704
Този, който успокоява Веселка е Гого:

Общи условия

Активация на акаунт