BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 792
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 245
Когато зададоха въпроса за кой си е сменил пола, Брадъра какво изписа като подсказка? Това го пропуснах.

Нямаше подсказки, а отговори на въпросите и за този пишеше, че няма такъв съквартирант със сменен пол.
Под подсказка имах предвид припомняне кой какво. За Радо изписаха, че има заигравки с жени онлайн. За Пацо пак пишеше за сина му, преди той да каже, че става въпрос за него. При въпроса за сменения пол пропуснах надписа отдолу.

# 1 246
Надписът беше “Няма такъв съквартирант”. Разбира се, че може и Ивонне да е жена, просто да е с много мъжки черти. Например Флора от БНТ е 100 пъти по-мъжествена от Ивонне и от много, много жени, но е 100% жена. Така че като нищо и Ивонне да е напълно, 100% жена.

За гласа правя вметка, че моя учителка по география в училище говореше като Ивонне. Жената беше пак така на около 50. Гласът й беше абсолютно идентичен с гласа на Ивонне, разлика имаше
само в нивото на езика, защото тя говореше напълно книжовен български.

# 1 247
еее Радо сексито Grinning ще имаме предвид фенките и ще му драснем 2 реда Grinning
Тоя Радо прилича на Станислав от Игри на волята

# 1 248
Чакам с нетърпение утре Беба и Бебо да разберат какви 'любимци' са на публиката

# 1 249
  • София
Те знаят, че един от двамата излиза. Марио е ясно, че ще е челните 3.

# 1 250
И още нещо, това е реалити формат, смятайте щом Теодора и Виктор бяха най-развитите образи, най-много гръмнаха в мемета, СМ, коментари, ефирно време, какво реално е интересно за хората, колкото и да са анти за масовката от хора, продукцията печели от тях, а те, ако могат да заличат простотията и цирка, който сами знаят, че сътвориха, ще монетизират. Теодора не е грозна, причинила си е брутален “тренд” на устните и не знам защо още тези пеперуди по очите за актуални, предвид всички продукти, които можеш да прилагаш за дължина и гъстота на мигли, ретро е… и напук на всички, които пишат как си търси богат спонсор, това едва ли е така, защото екипчето, с което беше на миналия лайв е снимано преди 3 години на снимка в инстаграма й, тоест не е държанка, иначе тоалетите й щяха да са доста по-разнообразни.

# 1 251

Атижа… толкова ми се иска да развият този образ, но уви, или наистина е безкрайно скучна и не могат да завъртят сюжет, или не е личност, която би била интересна за българския мироглед.

Сюжет с нея имаше, който не беше чак скучен, но се провали… дали е скучна, не, по-скоро може да се каже добронамерена към всички и страни от мръсотиите на хората около нея
Точно това ми харесва в нея и не само на мен, а и на доста хора

# 1 252
Тая Теодора има ли други дрехи освен черни.

# 1 253
За отпадането утре: Марио е любимец на зрителите и това едва ли ще се промени.
Теодора, каквато и да е, поне има самообладание и реална преценка за нещата, като един Козирог, реално стъпил на земята.
Такова търпение да приземи Виктор, че това е игра и че всеки ще стигне до елиминация и същевременно да игнорира и подминава с мълчание тъпите му изказвания какъв пример е за дъщеря и майка?!?...и как ще си татуира името й...
Само това заслужава да се остави в играта.
А Виктор вече дава указания като си тръгне, никой да не го изпраща...

# 1 254

Теодора можеше да бъде разгледана под много различна форма. Сега прилича на тежка мутреса wanna be , заради петте думи в речника и “крайната й дума”, но ако не беше толкова показвана, ако беше представена в друга светлина, можеше да бъде модерното момиче, което реално няма самочувствие, защото това, което тя предоставя като образ е жена, объркана от социалните мрежи, момиче, което вероятно има неуспехи и е несигурна в самата себе си, затова си строи фалшива защитна среда, това е отговора за черните дрехи. Вероятно не е чута и зачетена, в най-важните моменти за нея, във времето й на израстване. Това е бремето, което носят много млади момичета. И ако не беше представена като бунтарка и кифла, можеше да мине в графа жертви. И тогава щеше да бъде харесвана, или поне повече отколкото сега. Но този сюжет не става за сеир, нищо, че е тежък проблем на новото поколение, затова има друга роля момичето.

# 1 255
  • Сф
Скучен епизод.
Дълго време съм била в гей среди. Никой не може да ме убеди, че Ивонне е биол.жена.  Не мога да повярвам, че дори не го подозират! Особено тия от чужбините. Но,...явно не са имали досег с подобни ефирни същества Simple Smile
Ванеса и мен издразни с преекспонирането. Някак си не мога да повярвам, че 29 годишната мис Плевен има чак такъв уплах от пишки.
Надявам се Тошка да си тръгне.  Виктор поне е само луд. Тая е и вредно амбициозна и злобна!

# 1 256
Е, ще заспя спокойно. Явно не само аз не дишам Ваца. Joy
Но все тая, тя ще отпадне така или иначе, колкото и да се криви и преструва.
//
Мен повече ме дразни бате Радко. Все е силен, когато е удобно и е мишок, когато е напечено.

# 1 257

Теодора можеше да бъде разгледана под много различна форма. Сега прилича на тежка мутреса wanna be , заради петте думи в речника и “крайната й дума”, но ако не беше толкова показвана, ако беше представена в друга светлина, можеше да бъде модерното момиче, което реално няма самочувствие, защото това, което тя предоставя като образ е жена, объркана от социалните мрежи, момиче, което вероятно има неуспехи и е несигурна в самата себе си, затова си строи фалшива защитна среда, това е отговора за черните дрехи. Вероятно не е чута и зачетена, в най-важните моменти за нея, във времето й на израстване. Това е бремето, което носят много млади момичета. И ако не беше представена като бунтарка и кифла, можеше да мине в графа жертви. И тогава щеше да бъде харесвана, или поне повече отколкото сега. Но този сюжет не става за сеир, нищо, че е тежък проблем на новото поколение, затова има друга роля момичето.
Това пък е най-смешния пост, който прочетох до тук 😀😀😀
И да, има и розова пижама освен черни дрехи 😀

# 1 258
  • София

Теодора, каквато и да е, поне има самообладание и реална преценка за нещата, като един Козирог, реално стъпил на земята.
Самообладание има...не крещя, не им тегли една ма*на на всички, не я боли нищо...НО реална преценка изобщо няма. Та тя каза- Ние сме фигурите тук, ние оставаме до финал, никоя не може да ми е на нивото и на визията... За каква реална преценка става въпрос? Ще се изненада лошо, когато разбере колко нереална е преценката й...

# 1 259

Това пък е най-смешния пост, който прочетох до тук 😀😀😀
И да, има и розова пижама освен черни дрехи 😀

Ти смяташ ли Теодора за наистина жена със самочувствие, тя дори не знае как да приеме комплимент. Била е гимнастичка, там ситото пресява силно, вероятно е много, ама много мачкана. Когато видиш Теодора и видиш как е заличила естествените си черти, лъха ли ти на човек, който е уверен в себе си? Изразите “аз съм много крайна в реалния живот” и поведението, което ние виждаме, изглежда ли ти като фактор за самочувствие? Защото на мен не, крайните хора, с много тежки характери са си такива навсякъде, те влизат, заявяват го и нямат нужда да го повтарят. Теодора имаше нужда от признание, което няма шанс да получи от зрителите или съквартирантите, не и в така поставени условия. Грешна стратегия и грешна заявка.

Общи условия

Активация на акаунт