BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 794
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Аз гласувах Марио да има тайна мисия, надявам се наградата да е имунитет.

# 1 726
Изобщо не ме дразни Веселка. На фона на целия този сбирщайн е по-малкото зло. Не харесва Марио - ок, има право на мнение.

Някой ще ми припомни ли кога точно се е натискала на Марио? Освен в деня, в който имаше мисия да флиртува с него.

# 1 727
  • София
Изобщо не ме дразни Веселка. На фона на целия този сбирщайн е по-малкото зло. Не харесва Марио - ок, има право на мнение.

Някой ще ми припомни ли кога точно се е натискала на Марио? Освен в деня, в който имаше мисия да флиртува с него.

Чак така не му се е натискала преди/след това, но си имаха закачка.

# 1 728
Веска няма нито вкус, нито акъл за 2 стинки.
Натиска се на Гого по потник, натиска се на Марио, но тази вечер какъв морал извади от ръкава си! И толкова злобно говори, с такава ненавист. Няма да си пестя думите за нея! Какво като е дебела!

Веска е просто с изключително ниско самочувствие, колкото и да се опитва да е "боди позитивна". Не може да се чувства нормално на такива килограми, такъв товар е болезнен да мъкнеш всеки ден. Когато направи забележка на Марио за изпитата бира, първата ми мисъл беше колко далеч би стигнала ако някой на нея прави забележки колко яде. И се спрях, не го написах.

Грозно е поведението й. Няма да е по-малко грозно ако беше слаба, но си личи завистта, злобата и желанието й тя да бъде заглеждана и желана. Иначе не е грозна, има красиви черти. Злобата, обаче адски много личи.

# 1 729
  • Враца
Веселка с каква погнуса гледа Марио.

Точно, с каквато гледам аз нея..

Извадили си г@зовете на голо с Атижа, щото тва не са дупета, задничета, а са си точно гъзища, тътрят ги напред-назад, пък после що ги гледал Марио. Ми ще гледа, щото е с диоптри, и тва чудо се увеличава още и още, и го е страх човека .. същевременно се чуди, свършила ли е мислията с костюмите на мравките, или не е ..

Виктор наистина е много влюбен!

Виктор, наистина е много ненормален!

Скрит текст:
Как ще си татуира Беба този ,ами утре като се хване с друга мацка ,как ще си показва тялото с име Беба,това е идиотско.
Ама грам въображение нямате, значи Joy Ще допълни татуса, да стане Адис Абеба.
После може и истории за там да си измисли.
Трябва така да го татуира, че после да може лесно да го промени.. я на Буба, я на Пепа... 🤣

Е, как така, ще преправя?
Ми любовта, апартамента, децата?
Аз си представях, че само ще дописва имената на децата... вие , какво предричате.. магаритии..

# 1 730
Филмовете изпускате. Наблягате на цирките! Joy

# 1 731
Минавам да споделя следното.
Колкото и странно да звучи само на мен ли ми се струва, че и Теодора в крайна сметка си падна по Виктор.
Ако толкова ме го харесваше като мъж и държи на гаджето си отвън, няма жена която да се държи по този начин.
Разбирам, че вътре е излоция и тн., ама айде стига, то не беше обичам те, ще те чакам, мисли за мен ......
Аз си признавам, че ако бях на мястото на Виктор и аз щях да имам надежди.

# 1 732

В леглото, когато Ланецът реши да ги сватова и сложи Марио отгоре и. Тя като да нямаше нищо против и се хилеше като зелка.

# 1 733
  • София
Минавам да споделя следното.
Колкото и странно да звучи само на мен ли ми се струва, че и Теодора в крайна сметка си падна по Виктор.
Ако толкова ме го харесваше като мъж и държи на гаджето си отвън, няма жена която да се държи по този начин.
Разбирам, че вътре е излоция и тн., ама айде стига, то не беше обичам те, ще те чакам, мисли за мен ......
Аз си признавам, че ако бях на мястото на Виктор и аз щях да имам надежди.
Вчера след лайфа и аз вече си мисля, че Теодора си пада по Бебов. Предполагам обаче, че няма да им се получи, защото тя все пак търси друг вид “ценности” в мъжа.

# 1 734
И аз останах с впечатление, че Бебката най накрая се предаде на чувствата на Виктор. Наистина изглеждаше сякаш да се е влюбила в него. Прекалено емоционална беше, а и накрая каза, нещо от сорта, че се радва, че до нея ще стои един стойностен човек. Не използва думата "приятел", което ме наведе на мисълта, че остави "вратата" открехната.

В тази къща проклета,
разделиха Ромео от Жулиета.
Как не те е срам Big Brother,
те двамата тe имаха за Godfather. Wink
Ти две половинки в едно цяло събра,
а най накрая душите им раздра.
Раздели ги безпощадно, чуек,
Виктор ще реве поне четвърт век,
ще си представя изневяра след изневяра,
щото той на Беба не хваща вяра,
и ще го болИ фара, ще го болИ фара,
от къщата, та чак до софийската гара.
Тя е тъй красива, тъй прекрасна,
работата там е ясна,
сипвал Господ с пълни шепи, не пестил,
ама друг ще пие май от тоз сексапил..
Ех, Ромео, ех, Жулиета,
каква съдба клета... Cry
Брадъра, Ромео в море от сълзи остави,
край, точката на тяхната любов постави...
Joy

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:40 от Джаста Праста

# 1 735
  • София
Джаста Праста, с глас се смея! 🤣🤣🤣
А и нещо друго си мисля-Теодора беше убедена, че няма опция тя да напусне вчера и й дойде като гръм от ясно небе.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:03 от tzvety26

# 1 736
остави "вратата" открехната.
А открехната врата се отваря и отвън JoyJoyJoy
И благодаря за сутрешната доза смях Joy Единственият плюс от предаването за мен са коментарите в темата Joy

# 1 737
След малко Беба по нова,чуек!
   Благодаря ви за темата!Страхотни коментари чета.

# 1 738
След малко Беба по нова,чуек!
   Благодаря ви за темата!Страхотни коментари чета.
Не мога да си причиня Беба в неделя сутрин. Край, точка! Приятно гледане на който ще гледа.

# 1 739
Амиииии….боят изгражда Joy Характери, личности, връзки Joy Бие ме, значи ме обича HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт